Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yasinda oglum her gün bana kamall ac caze ac diyoro derece seviyoruz yani
![]()
gercekten cok basarili sadece komser pekmezin rolunu asiri derecede abarttigini düsünüyorum gerci o her rolu öyle abartiyor, ama diger oyuncular kemal, caze, ve singeye bayiliyorum cok basarililar coook
![]()
2 yasinda oglum her gün bana kamall ac caze ac diyoro derece seviyoruz yani
![]()
gercekten cok basarili sadece komser pekmezin rolunu asiri derecede abarttigini düsünüyorum gerci o her rolu öyle abartiyor, ama diger oyuncular kemal, caze, ve singeye bayiliyorum cok basarililar coook
![]()
Arkadaslar ön yargidan izlemedim basta yazmissiniz.Onu anlayamadim.Ne ön yargisi?Neye karsiydiniz?
bende önyargılıydım yani sanki çok basit, seviyesiz gibi geliyordu ama anladımki çok güzel, o polis olmasa bide. cazibeye bayılıyorum
ben kendi önyargımdan bahsediyim çünkü bende son bir kaç aydır izliyorum...
oyunculardan dolayıydı benim önyargım fragmanlarını bile izlemeye tahammülüm yoktu düşün:)
hakan ve peker dışındakileri tanımıyordum ve tanıdıklarımı da beğenmiyordum...
hakan yılmaz hep aynı rollerde bu rolüde diğerlerine benziyor...
peker açıkalın dizide bencede çok gereksiz ve saçma beğenmiyorum...
barış ve simge hastasıyım :) hulisinin üçlemelerine de bayılıyorum...
cazibede hoş ve başarılı...
Kamal haMasallah.Baksaniza cocuklarimiz bizden daha dizi meraklisi olmuslar.Benim de kizim Simge'nin söyledigi tüm melodili seyleri söyleyerek evde dolasiyor.
![]()
Anladim Arkadaslar.Bu komser pekmez rolüne bende gicik oluyorum.Keske diziden cikda o yaa.Tam olacak.Herkes harika cünkü onun disinda.
canım sen gerçekten azeri misin yoksa sadece nickin mi öyle:26:
Azeri'yim canim.
beğeniyor musun cazibeyi çok merak ettim başka forumlarda çok eleştirmişler azeriler böyle değil diye, başarsıız olmuş diye:26: