Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cazibe'cok kötü giyindigini ben her bölümde düsünüyorum zaten.Zaten kilolu ama nerde kendini iyice duba göstercek seyler var,gidip onlari giyiyor yaaaa.Kendini düzeltsin artik.
cazibe bence simgeden bile kötü giyiniyor simgeye en azından yakışıyor her şey cazibede
çok salaş ve uyumsuz gözüküyor ama hamile olabilir mi:44: hiç aklıma gelmemişti...
pekerin yaptığı şebekliklerden fenalık geldi onun olduğu dialoglar çok sıkıyor artık
erdo çok şirin akşamki türkü bardaki hallerine koptum![]()
Benim bir arkadasim gülmekten öldürdü beni yaaa.Haftasonu arkadaslarimiz var onlara gitmistik.Kocalarla beraber oturuyoruz.Arkadasim dediki artik simge'nin konusmalariyla konusuyoruz evde.Bakiyorum kocam benimle ilgilenmiyor diyorumki
"Serdal hemen beni sev
Beni sev-beni sev-beni sev
Serdal hemen beni öp
Beni öp-beni öp-beni öp![]()
Cazibe ve Kemal dün Beyaz Show daydılar,
Cazibe dizideki kadar kilolu değildi ama,pantolon gömlek giymiş,dekolteli bişey,
Saçları da örülü çok hoş olmuş ve normal konuşması insana bi garip geliyo,
Ziynet Sali de bizim gibi 'ben sizi ilk Azeri sanmıştım' dedi Cazibeye...
Sesi de çok güzel,şarkı da söyledi...
Bakalım bugün nasıl bi bölüm bekliyo bizi...![]()
ya kızlar başlarken oyuncuları gösteriyolar ya, o oyuncuların çoğu yok artık dizide değil mi, pekerin kızı, hobitin ev arkadaşları, kapıcı falan:26: