Yahşi Cazibe Atv

senaristi karısıya artık dolanır durur ortalıkta hhakkaten berbat kadın ya inş.bidahha çıkmaz

valla gani müjde her yazdıgı diziye eşini önce misafir geçiriyo sonra dizi yayından kalkana kadar hepten bırakıyo her yazdıgı dizide öyle yapıyo bide komik olsa içimiz yanmıycak yanlış yaptıgını nezaman anlıycak merak ediyorum

çocuklardada fazla suç yokki..dizidede yok..sorun anne babalarda bence..çocuğa her program izlettirilmez ki..çizgifilmlerde bile neler var neler ...önce kendisi izlemeli sonra çocuğa izletmeli...8 yaşındaki çocuğa bu yapılır..biraz aklını kullandığı yaşa gelene kadar öyle yapılması doğru...

bencede simge ama erkek arkadaşım cazibe gibi bi eşi herkes ister dedi sinir oldum:27:

simgenin yemeklerini beğenmemiş demek ki, çorbası olsun, markarnası olsun...:1:

eee erkek milleti önce midesini düşünür, ondan cazibe demiştir.
:1:

Son düzenleme:
yahşi cazibede pek bişey yokta, bence çocuklar bu kurtlar vadisiymiş mafyaymış, kadına şiddettin bol olduğu, kabadayı dizilerini izlememeli kesinlikle ama gelde bunu cahil ailelere anlat, zaten bu konuda ettiğin bi kaç cümleden sonra boşa kürek çektiğini anlıyosun
bence bu konuda tv programları daha çok yapılmalı
şimdi saat 9:30 da iyi geceler çocuklar diye uyarı çıkıyo ya o uyarıya benzer uyarı haberlerden önce, bundan sonrasını çocuklar izlememeli diye uyarı çıkmalı bence

Son düzenleme:
patronun hayatta nefret ettiği 3 şeyler genelde benimde nefret ettiklerim oluyo yanlız:60::60:

Yine çok eğlenceli bi bölümdü,

Bu arada sevgililer günü mesajını da aldık,

Ben de katılıyorum,insanın sevgisini bi güne sığdırıp o gün için hediye alması biraz anlamsız,

Mesela her ay alınabilir hediye...
:9::34:

Bu bölüm saç saça başbaşa girecek caziyle, singe
bakalım kim kimi dövecek
:1::1:

Back
X