• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yahşi Cazibe Atv

yeni tipleri gormedim ama

pekerin gitmesine sevindim..
bitek manidar kalsa iyi olurdu soyle 3 - 5 25 dk oturmaya geldik demsei beni olduruyo:1:

bide Sinan Cetinoglumu geliyomus yaa ben onu zaten sevmiyodum Turk Malindada iyice midemi bulandirdi off :50:

Ziver beyde ayni sekilde gereksiz kisilerden biri onun sahnelerini direk zapliyorum...

bu hafta benim gibi pek izleyen olmadı galiba
zaplarken yeni komşular ve makbule geçerin sahnesi vardı direk değiştirdim
:31:

bende biraz baktım,o şişman kadının konuşmaları,yeni karakterler çok itici geldi değiştirdim :19:
yetenek sizsinizi izledim:82:

Komseri o kadar itici bulmadım ama karısı hakkaten karakterine oturmamış bi rol sergiliyo,

Bu hafta ben Simge ve babasının bir de Erdonun sahnelerinde çok güldüm,

Cazibenin kabusu da çok komikti ama ....fafenk falan...
:1:

güzel bir bölümdü komseri beğendim ama karısı fakriye pek olmamıştı çocuk olayı komikti şimdi çalışsak 11 ay sonra kucağımızda dedi ya
simge ölecek diye çiğ böreği! yediler ya ne deyim.

bereket dedeye bayılıyorum yaw......çok güzel yapıyo rolünü:)))):52:

bereket dede ve kemmmalın laz imam tiplemesine bayılıyorum:1:
komiser çok itici gelmedi nedense kötünün iyisi gibi türk malında hiç tahammül edemiyordum
ama karısı çok kötü:50:
manidarı özledim o kalsaydı keşke...

simgeyle ke-malin arkadası peltek olan komık onun dısındakılerde ehh

bian çıkarıyolar yeni komşuları diye ümitlendim ama sonunda yine geldiler. beğenmedim komiserde karısıda çok itici.barış herzamanki gibi süperdi

gelen ve giden komiserler ve eşleri + ziverbey çok gereksiz. diziyi itici kılıyor. ben onları görünce değiştiriyorum. ama simge barışa hayranım. hatta anem kızım çok beğenme oğlun benzerse görürsün dedi. hamileyim ben o bakımdan :61: diğer dizilerle tek cümleyle de olsa dalga geçiyolar bayılıyorum.

ben kemalin bu karaktere cok yakistigini ve acayip komik oldugunu düsünüyorum. cok güldürüyor insani ya. baris biraz gereksiz geliyor yani hareketleri itici gereksiz. kemal cok basarili. simgede öyle. :62:

Dünkü bölüm cok güzeldi,bayildim ben.Cok güldüm.Kizlar Esim duymasinda:9: Hakan Yilmaz a (Kemal) acayip hayranim.Cok karizmatik geliyor bana.Zevkle izliyorum bu adami.:1:

Birde dikkatinizi cektimi,Cazibe zayiflamis ve daha iyi giyinmeye basladi.
Simge'de tam tersine sanki kilo almaya basladi.

Back
X