- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Eltimle görüşüyodum taki o gün doğım günümde ağlama krizine grip odalara kapanıp kaynımı alıp gidene kadr gerçekten o gün onu yanlış tanıdığımı anladım.bana dedki ooo canım bakıyorumda çok sevenin var pastalar kutlamalar falan dedi.Kayınvalideniz eltinizin şirretinden korkuyoreşiniz de vermeseymiş keşke birikimini ne münasebet yani ev alacaksa alsın eşinize mi güvenip alıyo yazık olmuş. Eltinizle görüşüyo musunuz?
tabiki öyle olabilir ben aksini iddia etmiyorum.Herkes kendinde olmayana bir miktar gıbta ederEee kayinvalideye neden sinir oldun olacaksan eltiye ol.
Ayrıca yazdıklarına bakınca sen de kıskanmıyor gibi durmuyosun.Karşılıklı kıskanıyosunuz birbirinizi arada kalan kaynana napsın yazık
ona kimse sormadı ki verelim mi diye kayınpeder vermiş.sonra biz evleneceğimzde para yok dedi.Aramama bahanesi iste daha nolsun..
Ben asil esinizin kayniniza ev alsinlar diye birikimini vermesine takildim.
Hic hos karsilamazdim boyle bir durumu.
Tamam işte sen de yapma o da yapmasın nerden çıkardın senin doğum gününü kutladıkları için ağladığını mesela.Yok yere ayy beni kıskanıyor diye kalbini karartma.Kayinvaliden de arada kalmaz böylelikle yazık kadına valla bi de sinir oluyorum diyosuntabiki öyle olabilir ben aksini iddia etmiyorum.Herkes kendinde olmayana bir miktar gıbta eder
ona kimse sormadı ki verelim mi diye kayınpeder vermiş.sonra biz evleneceğimzde para yok dedi.
yok canım ben sevilmiyorum diye ağladı ..bağırışını duydum.Ama bunda ben ne yapabilirmki benden önce çok şiddetli kavgalar yaşamışlar ve kayınpeder ve kayınvalidem mesafe koymuş yani gelin diye sevilir ama kimse özel bişi yapmazmış eşim dedi öğünde zaten küçük kaynım almış bana pastayı benim haberim bile yoktu ciddenTamam işte sen de yapma o da yapmasın nerden çıkardın senin doğum gününü kutladıkları için ağladığını mesela.Yok yere ayy beni kıskanıyor diye kalbini karartma.Kayinvaliden de arada kalmaz böylelikle yazık kadına valla bi de sinir oluyorum diyosun
Eşim çalışıp bir miktar kendine alıp geri kalanı olduğu gibi babasına veriyordu.Biriktirmek amaçlı yaniEsinizin biriktirdigi para neden kayinpederde duruyordu ki?
Ben sahsen boyle evlat ayrimi yapan bir aileyle cokta samimi olmam ararsamda formaliteden ararim.
Boyle bir durumda eltiyi de hic dert etmem, belli ki kayin ailesinin sadece onunla ilgilenmesini istiyor, e daha nolsun hic tinim olmaz benden uzak olsunlar der keyif catarim.
ben yarışta değilim ama napim acıyorum insanlara bilgisizler bilmiyorlar mesela o gün gitiik kayınvalidemin suratı davul olmuş ayaklar şişmiş anne ne oldu dedim tansiyonun çıkmtı heralde otur dedim bi baktım tansiyon 18 15 o yüzden şişmiş bilmeden öyle yüksek tansiyonla dolaşıyor.hemen ilaçlarını verdim doktordan randevu aldım ilaçları değişti şimdi daha iyi.sırf bu yüzden dolanıyorum canım yaaneden koşturuyorsunuz ki bu kadar peşlerinden kv kp in anlamadım
üstelik eşinizin parası onlara gitmişken
hep yazılıyor burda mesafe iyidir diye
bu arada uzaktan öyle görünüyor ki sanki eltinizle yarışta gibisiniz
aman çok cici durayım ben üstün görüneyim gibi
belki de eltiniz de böyle düşünüyordur ondan dayanamıyordur bazı şeylere!
Evet normal bi davranış değil. Ben olsaydım bidaha yüzüne bakmaz aynı ortama da girmezdim. Nasıl bi kıskançlık bu psikopatlık derecesinde yazık valla üzülüyorum böyle insanlara.Eltimle görüşüyodum taki o gün doğım günümde ağlama krizine grip odalara kapanıp kaynımı alıp gidene kadr gerçekten o gün onu yanlış tanıdığımı anladım.bana dedki ooo canım bakıyorumda çok sevenin var pastalar kutlamalar falan dedi.
allaha sükür öyle deseydinEltimle görüşüyodum taki o gün doğım günümde ağlama krizine grip odalara kapanıp kaynımı alıp gidene kadr gerçekten o gün onu yanlış tanıdığımı anladım.bana dedki ooo canım bakıyorumda çok sevenin var pastalar kutlamalar falan dedi.
içiniz böyle rahat ediyorsa böyle yapın tabiben yarışta değilim ama napim acıyorum insanlara bilgisizler bilmiyorlar mesela o gün gitiik kayınvalidemin suratı davul olmuş ayaklar şişmiş anne ne oldu dedim tansiyonun çıkmtı heralde otur dedim bi baktım tansiyon 18 15 o yüzden şişmiş bilmeden öyle yüksek tansiyonla dolaşıyor.hemen ilaçlarını verdim doktordan randevu aldım ilaçları değişti şimdi daha iyi.sırf bu yüzden dolanıyorum canım yaaacıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?