- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
ASLINDA DEDİĞİN çok mantıklı gülendam cımmmm dediğini yapmayı deniyeceğimiçiniz böyle rahat ediyorsa böyle yapın tabi
ama vay ben yapıyorum o yapmıyor bizi eşit tutuyorlar yine de diye düşünmeyeceksiniz o halde
tamam onlara ev alınmış haksızlık var ama kv başka konularda böyle yapmak zorunda öbür oğluyla sorun yaşamamak için
tamam yapın ama tapasını vermeyin..
eltinizin şerrinden korkmuş kv ben olsam pek kolay kolay aramam
yüzyüze gelince de annem olarak gördüğüm insanla başka bir kadın yüzünden diken üstünde konuşacaksam
aramam daha iyi üzülüyorum sonra gibi konuşurum
aynen öyle daha neler neler anlatamm zaten aklıma bile getirmek istemiyorum yaaaEvet normal bi davranış değil. Ben olsaydım bidaha yüzüne bakmaz aynı ortama da girmezdim. Nasıl bi kıskançlık bu psikopatlık derecesinde yazık valla üzülüyorum böyle insanlara.
Eşim çalışıp bir miktar kendine alıp geri kalanı olduğu gibi babasına veriyordu.Biriktirmek amaçlı yani
Kızlar merhaba kayınvalidemle aram iyi sayılır kadının bana bir zararı olmadı tabi her kayınvalide gibi bazı sinirlendiğim noktaları oluyor ama yinede bişey diyemiyorum.Kalbini kıramıyorum acıyorum onların yanına gittiğimde hep ilgileniyorum hastalıkları ile ve benzeri konularda..ama gelin görün ki bir eltim var kıskanç mı kıskanç..Geçen gün kayın pederim bile kızım arana mesafe koy onunla diye.Benim doğum günümde kıskançlığından odalara kapanıp ağladı.Neden bana kutlama yapılıyormuş diye.Halbuki herşeyin güzeli ve özeli ona yapıldı.Biz kayınpederimin iflas ettiği dönemde evlendik ve çöok sıkıntılar çektik.Sonra durumu düzellti ama yinede suratımıza bakmadılar.Üstelik bilenler bilir kaynıma ev aldılar bizden önce eşimin birikimi olan parayıda üzerine ekleyip bu çocuk evlenecek demeden.Çok uzattım gelelim konuya bugün kayınvalidemi aradım hayırlı cumalr demek için sesssiz sessiz konuşuyor gizli gizli dedim anne ne oluyoır nerdesin dedi torunla eltin var hımmm.. dedim bende..yani her eltimlerde ordayken bu kadını aradığımda sesi böyle gizli gizli kötü geliyor.Normal zamanda gayet güzel konuşluyor bana.neden böyle yapıyor ben bunu haketmiyorum ki??KİMDEN NEYİ GİZLİYOR?üSTELİK ELTİM ONA NELER YAPMIŞ NE KADAR KALBİNİ KIRMIŞKEN
görürsünüz daha kıymetli olursunuzASLINDA DEDİĞİN çok mantıklı gülendam cımmmm dediğini yapmayı deniyeceğim
nedir bu kural anlayamadım ben biraz anlatsanbiz buna SS kuralı diyoruz. sen hangi S'den olacağına bence karar vermelisin. seçtiğin S karşılığında da takındığın tavırdan hiçbir zaman pişman olmamalısın.
seveni dürterler dürteni severler dicem banlanmamak için o s kısmını sen anla..nedir bu kural anlayamadım ben biraz anlatsan
benim aklımda doğum günü kutlanması yoktu zaten üzerinden 1 gün geçmişti canım oradaydık kaynımla eşim almışlar otururken birden getirdiler oyle planlı bir şey dweğil aslaDoğum gününü neden kaynananlarla kutluyorsun ki eşinle baş başa kutla. Hadi kutladın onlar neden var? ayrıca koskoca insan doğum günün kutlandı diye odaya girip mi ağladı herkesin içinde çok saçma buldum yani. Bir şey yapacaksa evinde gider söylenir çocuk mu bu? sessiz niye konuşuyor sanki tel çalınca öyle konuşunca eltinin daha çok dikkatini çekmeyecek mi boşverin onun olduğu zamanlarda gitmeye gayret gösterin kötü davranmayın ama mesafenizi koruyun kaynananız da ne yapsın ki.
evet doğru senin söylediklerindeDoğum gününü neden kaynananlarla kutluyorsun ki eşinle baş başa kutla. Hadi kutladın onlar neden var? ayrıca koskoca insan doğum günün kutlandı diye odaya girip mi ağladı herkesin içinde çok saçma buldum yani. Bir şey yapacaksa evinde gider söylenir çocuk mu bu? sessiz niye konuşuyor sanki tel çalınca öyle konuşunca eltinin daha çok dikkatini çekmeyecek mi boşverin onun olduğu zamanlarda gitmeye gayret gösterin kötü davranmayın ama mesafenizi koruyun kaynananız da ne yapsın ki.
Öncelikle ellerine sağlık düşünüp bu kadar yazmışsın..çok güzel açıklamışsın olayı çok teşekkür ederimKayınvalidenize kızmayın bence.
Evet gizlenecek birşey yok, onun yanında fısır fısır konuşmasının da manası yok.
Fakat siz kendiniz de diyorsunuz, eltiniz çekemeyen bir insan ve belli ki kayınvalidenizi de huzursuz ediyor.
Belli ki başka bir vakitte kayınvalidenize bu konuda vıdı vıdı etmiş.
Kadında eltiniz varken çekinerek konuşuyor sizinle.
Bir nevi orta yol bulmuş kendisince.
Başına dert almaktansa, bu yöntemle eltinizin püskürmesini önlüyor belli ki.
Siz boşverin eltinizi, napıyorsa yapsın mesafeli olun yeter.
Kayınvalidenizde zaten size karşı absürt bir davranışta bulunmuyor genel anlamda.
Onunla olan ilişkiniz düzeyliyse zaten kafaya takılacak bir durum yok.
Burada kızmanız gereken eltiniz.
O niye böyle davranıyor, madem böyle huyları var, uzaklaştırın kendinizden.
Anlamadığı noktalarda da "böyle davranışlarına anlam veremiyorum, hiç samimi değilsin" der kestirip atarsınız olur biter.
Öncelikle ellerine sağlık düşünüp bu kadar yazmışsın..çok güzel açıklamışsın olayı çok teşekkür ederim
ahahaha keşke böyle diyebilsek ama nerdeeee bende o yürek hiç bulaşamıyorum sinirlerim bozulacak diye içime atıyorumo eltiyi ararim ne yapmissin kv mum olmus tebrikler derim. Seni de sevseler ne sevmeseler ne ben yoluma bakarim kiskancligindan kudur saygisiz derim boyar kapatirim
Ne olduğunu hepimiz biliyoruz merak etmeyin.S.çan değil yalnız o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?