Yahu bu kayınvalideyi ne yapayım yine sinirlerim hopladı!!!!!

ASLINDA DEDİĞİN çok mantıklı gülendam cımmmm dediğini yapmayı deniyeceğim

biz buna SS kuralı diyoruz. sen hangi S'den olacağına bence karar vermelisin. seçtiğin S karşılığında da takındığın tavırdan hiçbir zaman pişman olmamalısın.

Doğum gününü neden kaynananlarla kutluyorsun ki eşinle baş başa kutla. Hadi kutladın onlar neden var? ayrıca koskoca insan doğum günün kutlandı diye odaya girip mi ağladı herkesin içinde çok saçma buldum yani. Bir şey yapacaksa evinde gider söylenir çocuk mu bu? sessiz niye konuşuyor sanki tel çalınca öyle konuşunca eltinin daha çok dikkatini çekmeyecek mi boşverin onun olduğu zamanlarda gitmeye gayret gösterin kötü davranmayın ama mesafenizi koruyun kaynananız da ne yapsın ki.

benim aklımda doğum günü kutlanması yoktu zaten üzerinden 1 gün geçmişti canım oradaydık kaynımla eşim almışlar otururken birden getirdiler oyle planlı bir şey dweğil asla

evet doğru senin söylediklerinde

Kayınvalidenize kızmayın bence.
Evet gizlenecek birşey yok, onun yanında fısır fısır konuşmasının da manası yok.
Fakat siz kendiniz de diyorsunuz, eltiniz çekemeyen bir insan ve belli ki kayınvalidenizi de huzursuz ediyor.
Belli ki başka bir vakitte kayınvalidenize bu konuda vıdı vıdı etmiş.
Kadında eltiniz varken çekinerek konuşuyor sizinle.
Bir nevi orta yol bulmuş kendisince.
Başına dert almaktansa, bu yöntemle eltinizin püskürmesini önlüyor belli ki.

Siz boşverin eltinizi, napıyorsa yapsın mesafeli olun yeter.
Kayınvalidenizde zaten size karşı absürt bir davranışta bulunmuyor genel anlamda.
Onunla olan ilişkiniz düzeyliyse zaten kafaya takılacak bir durum yok.

Burada kızmanız gereken eltiniz.
O niye böyle davranıyor, madem böyle huyları var, uzaklaştırın kendinizden.
Anlamadığı noktalarda da "böyle davranışlarına anlam veremiyorum, hiç samimi değilsin" der kestirip atarsınız olur biter.

Öncelikle ellerine sağlık düşünüp bu kadar yazmışsın..çok güzel açıklamışsın olayı çok teşekkür ederim

Öncelikle ellerine sağlık düşünüp bu kadar yazmışsın..çok güzel açıklamışsın olayı çok teşekkür ederim

Benim başımda da enteresan bir elti varda, o yüzden.
Sıkmayın canınızı, siz kendi ilişkilerinizi kendi yaşadıklarınız doğrultusunda değerlendirin.
Gerisi boş. Ağzınızın tadını bozmaya, canınızı sıkmaya değmez.

Konu sahibi, kayniniza ev alındı da kendi kayninizin üstüne mi alındı? Onun üzerine alındıysa eşinizin üzerine de ev alındı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…