Yahu hiç mi yüzü gülmez bir insanın

Niye üniversite okumadığınızı anlamadım. Sosyal hizmetleri açıktan okuyun. Neyi bekliyorsunuz?

Ayrıca ayrıldığım işyerinde ne olmuş ne bitmiş banane? Size işiniz dışında şeylerde yüklemişler. Bu sevgi, aile, bağlılık değil; “bulduk bi safı kullanalım kullanabildiğiniz kadar” demek. Yaşınız mı küçük, karakter olarak mı pasifsiniz anlayamadım. Ama ezdirmeyin kendinizi. Okuyun, atanın. Çalışacaksınız okurken çalışın.

Bende öyle düşündüm sonra bi baktım kimler kimler nerelere gelmiş hayatını yaşıyor ve iki katı para alıyor
Siz ortaöğretim hemşire misiniz? Ben hemşireler kolay atanıyor diye biliyordum ama bakiyorum da bu aralar hemşireler Twitter'da çok aktif. Bu sene mi istisna oldu yoksa hep böyle atamaniz az mı oluyor?
son 5 yıldır hemşire ataması yok denecek kadar az lisans için konuşmuyorum ama ortaöğretim hemşireliği bitirmeye ve üniversiteye yönlendirmek! İçin atama yapmıyorlar işin ironi tarafı da sağlık meslek lisesinde matematik fen gbi dersler işlenmiyor ama yine de üni girilmesini istiyorlar staja gönderir insan emanet ederler ama atama yok ağlansa mı gülünse mi ortaöğretim hemşirelik tam ortada kalmış bir meslektir üni girmek zor atanması zor işi zor maaşı az

Bir yer bulayım da daha iyi cikayim insallah Rabbim yardım etsin ben bu kafayla daha burnum çok surter
bende sen gibiydim cidden yipratiyodu simdi ogrendim unutma her isci is her isveren eleman bulur yeterki orda yencek ekmek olsun kendini cok yipratmadan toparlanmaya bakmalisin.

Arkadaslar şu anda nobetteyim ve patrona haber vermeden bir işi halletmeye calistim o da muhtemelen egosunu tatmin etmek için bana neden haber vermedin diyerek burda benim sözüm geçer seni ovmesini bildiğim gibi yermesini de bilirim burasi seninle dönmüyor böyle yaparsan burda yerin olmaz açıkça söyleyim diyerek yuzume karşı bagirdi ve ben elim kolum bağlı otueyorumo yarında herkesle toplantı yapacakmış beni rencide edecek sanırım bir de şimdi durumu duzeltmeye çalışıyor. Gerçekten ne yapacağım ben burda

Arkadaslar şu anda nobetteyim ve patrona haber vermeden bir işi halletmeye calistim o da muhtemelen egosunu tatmin etmek için bana neden haber vermedin diyerek burda benim sözüm geçer seni ovmesini bildiğim gibi yermesini de bilirim burasi seninle dönmüyor böyle yaparsan burda yerin olmaz açıkça söyleyim diyerek yuzume karşı bagirdi ve ben elim kolum bağlı otueyorumo yarında herkesle toplantı yapacakmış beni rencide edecek sanırım bir de şimdi durumu duzeltmeye çalışıyor. Gerçekten ne yapacağım ben burda
Alttan alma ezik olma kendini hakkını koru.

Madem bir önceki hemşirenin yaşadıklarını gördünüz ve atanmayı bekliyorsunuz zaten neden böyle bir sorumluluk altına girmeyi kabul ettiniz?
Hem onay verip,hem de ben gidersem ne olacak diye tasalanmaniz çelişkili değil mi ?

Tamam insallah bir yer bulursam çıkacağım haklisinizben hastaları dusunuyorumama beni kimse dusunmiuor
çok iyi niyetli bir hemşiresin.
bu niyetinden kaybetme.
onlar senin düşündüğün yoksa sen onlari düşünme sağlılığından olursun.
inşallah devlete atanip çikarsin.
biliyorum hemşire olmak çok zor. nöbette çalışıyo heryerde öle.

Kizlar gelişmeler şunlar eve gelince müdürle telefondan görüştük gelmeyeceğimi belirttik kapattik aradı tekrardan şimdi tutusmustur o ancak istifa bile etmeden çıktım geldim bir sıkıntı olmaz inşallah ararda caydirici şeyler soylerse de asla kabul etmeyecegim

Back
X