- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
Hala bekar diyorsun şaka gibiben uyardım dedim mi:) ben hiçbir şeye karışmadım hiç işim olmaz milletin ilişkisiyle. bu ithamları duyacağımı bilirim çünkü.
genelleme yapmanız sizin fikri algınızı gösterir ben de onu eleştiriyorum üstüme alınmadım ki :) aksine üstüme alınsam sizin fikriniz olduğunu düşünmezdim. ayrıca bana ne ister ayrılın ayrılmayın ben niye mutlu olayım bundan :)) kendinizi çok önemsiyorsunuz.
bütün herkes ben ayrılayım kötü olayım istiyor herkes kötü olursam mutlu olacak kafası sağlıklı değil. aslında insanların umrunda değilsiniz herkes için geçerli bu. etrafınızda sizin görmediğinizi gören sevdikleriniz varsa şanslısınızdır bir gün ben ne yapmışım beni niye kimse uyarmamış gözümü açmamış diye üzülürseniz anlarsınız değerlerini.
ayrıca arkadaşınızın dediği abes bir şey değil. madem öyle tanıştırın arkadaşınızla sağlıklı bi yorum yapsın ama olur mu bekar arkadaşınızla tanıştırmayın nolur nolmaz :) ama her şeyini anlatın ki size yardımcı olsun değil mi...
Ben herkes diyorum herkes derken abartı var burda tabi .
Ben mi herkes ayrılmamı istiyor dedim ?ben arkadasımdan bahsettim
Genel anlamda da insanlar mutsuz o yüzden çok eleştirel yaklaşıyorlar olaylara dedim .bu sadece sevgili olayı değil atıyırum biri bir etek giyiyor kızı nerdeyse parçalayacaklar sosyal medyada.bu tip şeyler.benle ilgisi yok Yani
Hatta burda bile böyle.bu arada evet kendimi önemserim ve değer veririm .kimsenin umrunda olup olmamam da umrumda değil .herkes beni kıskanıyor diye gezmem banane derim .
Kimseninde ilişkisine karışmam bunu görev edinmem .
Bu kişiyle de ayrılırsam ayrılırım ölüm yok ucunda yani aşk acısından ölen tiplerden değilim .yani uyarılar vs gerek yok şimdilik .ilerde kafamı vuracak tiplerden değilim büyük konuşmayayım tabi...