Yakın arkadaşın ilişkim için yaptığı olumsuz yorumlar...

2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Görüşmeme kararı mı alsam kafam çok karışık?
Arkadasima evlenme evlenme bi cacik olmaz ddim cok kizardi bana cnku gorebiliyodm disardan snra evlendi smdi kafasini vuracak tas ariyor insan cicim.zamani gorremiyor kusurlari disardan daha net goruluyor hele elektrik tutmadysa nakavt:KK51:

Anlasmali boşanmada şiddet gostermemis mi oluyor ..bizde anlaşmalı boşandık hatta davayı o açtı özür diledi affetmeyince ben tehdit ettim bosanmazsa herşeyi dokerim diye avukata 10 bin verdi hızlıca boşandık yani gözü açık olun ..bir kadın yuvasını kolay kolay yikmaz

Arkadasim umarim cooook mutlu olursun. Sen uzulmussun baskasi uzulmesin diye zahmet edip yazmissin. Ben de senin mutlu olman icin dua edecegim bu kadar guzel kalpli oldugun icin.

Arkadasim umarim cooook mutlu olursun. Sen uzulmussun baskasi uzulmesin diye zahmet edip yazmissin. Ben de senin mutlu olman icin dua edecegim bu kadar guzel kalpli oldugun icin.
Sağolasın kuzum zor oldu ama atlattım zaten , şu an hayatımda şükürler olsun her şey çok güzel ( hiç aklımda yoktu asla güvenmem kimseye diyordum ama , beni seven saygı duyan biri var evlenmeyi düşünüyoruz herşeyin hayırlısı sende çok mutlu ol inşallah :*

benim arkadaşlarım da erkek olanlar şey diyordu ne zamandır sevgilisin(bildikleri halde her defasında soruyorlar) biz seni şuna ayarlayacaktık (sanki birilerine ayarlamalarına ihtiyacım var ki zamanında kendileri peşimde koşmuştu) kız olanda sürekli görmesine rağmen bu mu falan diyordu beğenmeyen ifadeyle sanki tanışıklığı var ya da ben angelina jolie falanım. en son dayanamadım 2 yılda tak etti ve kestim erkek olanlar kız arkadaşımla da uzun süredir konuşmuyorum. sizi kavgaya iten hiç suçu olmayan insandan çıkarmanızı isteyen insanları boşverin. bir yerden sonra dayanılmaz oluyorlar.

Arkadaşlarımın fikri benim için önemlidir. Dışarıdan bir göz olarak gördüğü bir şeyler mi var acaba? Bence arkadaşınıza neden bu şekilde söylediğini, bir şey mi biliyorsun? diye sorun.
Yakın arkadaşınızın sizi bu zamana kadar kıskanıp kıskanmadığını düşünün. Eğer bu zamana kadar böyle bir şey hissetmediyseniz arkadaşınız bildiği şeyler olabilir.

Sen benim kalbimi kırdın bende sen evlen diye dua ettim seninde istediğin bu değil mi :KK66:
Kırılcak birşey yok
Sen sevgilimin şiddet gösterdiğini iddia ediyorsun masum bir insana pis bir şey söylüyorsun.ben kadına şiddet gösteren herhangi bir canlıya prim vermem
Bir kadın boş yere yuvasını yıkmaz falan deyip imalarda bulunuyorsun .bir erkek de yıkmaz emin ol .boşsnan erkek kötüyse kadın da kötü o zaman.ikiside hiç evlenmemiş birini hak etmiyor senin mantığın bu
Senin canın yanmış olabilir bu başkasına iftira atmana hatta beddua şeklinde tanımadığın insanlara inşş evlenirsin de görürsün deyip içten içe sen de dayak yersin dersen kusura bakma ama hayatın hep böyle geçer
Önce insanlara iyi dileklerde bulun.hiç bilmediğin görmediğin insanlara laf söyleme
Her zaman boşanmalarda kadın haklı değik
Erkeği çıldırtma noktasına getiren pis bakımsız çak çak konuşmaktan başka birşry bilmeyen aşırı kıskanç agresif bir sürü kadın var

Arkadaşlarımın fikri benim için önemlidir. Dışarıdan bir göz olarak gördüğü bir şeyler mi var acaba? Bence arkadaşınıza neden bu şekilde söylediğini, bir şey mi biliyorsun? diye sorun.
Yakın arkadaşınızın sizi bu zamana kadar kıskanıp kıskanmadığını düşünün. Eğer bu zamana kadar böyle bir şey hissetmediyseniz arkadaşınız bildiği şeyler olabilir.
Olamaz bildiği birşey diyorum çünkü tanımıyor çevresini vs
Bende önem veririm ama deneyimli ve mantıklı insanların fikirlerine öyle herkesin değil

benim arkadaşlarım da erkek olanlar şey diyordu ne zamandır sevgilisin(bildikleri halde her defasında soruyorlar) biz seni şuna ayarlayacaktık (sanki birilerine ayarlamalarına ihtiyacım var ki zamanında kendileri peşimde koşmuştu) kız olanda sürekli görmesine rağmen bu mu falan diyordu beğenmeyen ifadeyle sanki tanışıklığı var ya da ben angelina jolie falanım. en son dayanamadım 2 yılda tak etti ve kestim erkek olanlar kız arkadaşımla da uzun süredir konuşmuyorum. sizi kavgaya iten hiç suçu olmayan insandan çıkarmanızı isteyen insanları boşverin. bir yerden sonra dayanılmaz oluyorlar.
Aynen ya bu ne kardeşim
Hayır yaşayacak olan benim onu tanıyan Benim yani kime ne ya
Boşanmış diye bir insanı damgalayamam
Şurda bir konu olsa kadın dese ben boşandım sevgilim şu an bu durumu hazmedemiyor herkes adama saldırırdı .

Arkadas size kotu birsey dememis. Herkes yardimci olmaya calismis ama siz cok negatifsiniz. Surekli herkese bir atar modundasiniz. Sizin icin edilen duayi bile beddua olarak algiliyorsunuz. Insanlik yapip kendi ozel hayatindan ornek vermis ama siz buna bile bak mutsuz olmussun diyorsunuz. Bence asil mutsuz olan sizsiniz yazan herkese negatif bir tavriniz var.
Valla ben çok mutluyum keyfim yerinde çok şükür
Siz çok negatifsiniz asıl
O dua mı emin misin ?
Bence yardımcı olmak değil amaç konu sahibini sinir etmek
Sürekli negatif yorumlar gelir kk da bu konulara
Burda negatif mutsuz çok kadın var aslında niye buraya konu açtıysam işte
O arkadas boşanmslarda erkekleri suçluyor .hiç bir zaman tek taraflı değildir hata
Ayrıca dedim ki eski eş evli şu an .sevgilim de benle yani iki taraf da mutlu .sorun ne yani?
Yani kendi boşanmış diye bütün erkekleri suçluyor kendince.bana yardım nerde burda?kendi öfkesini kusmuş bende nasibimi almışım
Ben yüz kere dedim yüzde yüz güvenmem.tabiki benimkinin de hataları olmuştur.ve dedim biterse yıkılmam hayat devam eder.ben güçlü bir kadınım çünkü .böyle insanların bu işleri ölüm kalım noktasına getirmesi saçma.benim de aklım var çok şükür ki olaylara dışardan da bakarım .yani saf kör kütük aşık değilim .o yaşları çoktan geçtim

Arkadasima evlenme evlenme bi cacik olmaz ddim cok kizardi bana cnku gorebiliyodm disardan snra evlendi smdi kafasini vuracak tas ariyor insan cicim.zamani gorremiyor kusurlari disardan daha net goruluyor hele elektrik tutmadysa nakavt:KK51:
İyi peki
Bende vururum taşa başımı
O sana belki öyle söylüyordur sevin diye
Ne bilim

Ya ilişkilerinize arkadaşlarınızı karıştırmayın herkesin bakış açısı farklı benim lise sonda çok iyi anlaştığım bir sevgilim vardı ama yapı olarak benim yaşadığım şehrin insanlarına göre biraz rahattı bir çok kız arkadaşı vardı ama asla kötü niyet taşımadığının farkındaydım arkadaşlarım hep gazlardı beni bu ne böyle sevgilinin kız arkadaşlarını hiç kıskanmıyo musun diye diye en sonunda bilinç altıma o kadar işlemişler ki çocuğa patladım. O da farkındaydı zaten arkadaşlarımın tutumunun ve dayanamadı soğudu ayrıldı. Bazen de şu çocuğa bu kadar yüz verme ayrıl gitsin sana erkek mi yok diyenler sevgili yaptıktan sonra türlü çeşit hakaret yediler yine de ayrılmadılar severken ayrılamam dediler. İlla fikir alacaksanız ilişkisi olan ve mantığına güvendiğiniz birinden alın onun dışında fasa fiso milletin canı sıkılıyor onun bunun işine burun sokuyor hatta eski sevgilisinden yediği kazıklardan dolayı herkesi öyle sananlar var senin başına da aynısı gelecek diye şartlandırmıştır kendini ona göre yorum yapıyordur. Bu muhabbeti fazla uzatırsa kes arkadaşlığını gitsin değilse istemeden de olsa etkilenirsin

Ya ilişkilerinize arkadaşlarınızı karıştırmayın herkesin bakış açısı farklı benim lise sonda çok iyi anlaştığım bir sevgilim vardı ama yapı olarak benim yaşadığım şehrin insanlarına göre biraz rahattı bir çok kız arkadaşı vardı ama asla kötü niyet taşımadığının farkındaydım arkadaşlarım hep gazlardı beni bu ne böyle sevgilinin kız arkadaşlarını hiç kıskanmıyo musun diye diye en sonunda bilinç altıma o kadar işlemişler ki çocuğa patladım. O da farkındaydı zaten arkadaşlarımın tutumunun ve dayanamadı soğudu ayrıldı. Bazen de şu çocuğa bu kadar yüz verme ayrıl gitsin sana erkek mi yok diyenler sevgili yaptıktan sonra türlü çeşit hakaret yediler yine de ayrılmadılar severken ayrılamam dediler. İlla fikir alacaksanız ilişkisi olan ve mantığına güvendiğiniz birinden alın onun dışında fasa fiso milletin canı sıkılıyor onun bunun işine burun sokuyor hatta eski sevgilisinden yediği kazıklardan dolayı herkesi öyle sananlar var senin başına da aynısı gelecek diye şartlandırmıştır kendini ona göre yorum yapıyordur. Bu muhabbeti fazla uzatırsa kes arkadaşlığını gitsin değilse istemeden de olsa etkilenirsin
Kesinlikle bunu demek istiyorum ben .yanlış anlıyorlar yok sevgili bulunca bilmem ne oldun vs o kadar komik ki .ya hayatım boyunca zaten beğenilen biri oldum ukalalık için söylemiyorum yani birini bulunca havaya giren tiplerden asla olamam .
Doğru söylüyorsun bakıyorsun amannn bırak şunu diyor kendi hayatındaki erkek gitmesin diye kendini parçalıyor adeta.herşeye göz yumuyor.

Kesinlikle bunu demek istiyorum ben .yanlış anlıyorlar yok sevgili bulunca bilmem ne oldun vs o kadar komik ki .ya hayatım boyunca zaten beğenilen biri oldum ukalalık için söylemiyorum yani birini bulunca havaya giren tiplerden asla olamam .
Doğru söylüyorsun bakıyorsun amannn bırak şunu diyor kendi hayatındaki erkek gitmesin diye kendini parçalıyor adeta.herşeye göz yumuyor.
Bak mesela burdaki yorumlarda bile kendi eski acı tecrübelerinden dolayı aşırı paranoyak yorumlar gelmiş adam boşandı diye illa dayak atacak hali yok aynı önyargıyı boşanmış bir kadına yapsak aşırı tepki alırız. Çoğu kişi konunu düzgün okumamış arkadaşın sevgilini yüz yüze görmeden tanımadan etmeden bi cacık olmaz diyecek kadar keskin konuşabiliyorsa ya kıskanıyordur ya kötü tecrübeler yaşadığı için herkesi öyle sanıyordur başka ihtimal yok

Bak mesela burdaki yorumlarda bile kendi eski acı tecrübelerinden dolayı aşırı paranoyak yorumlar gelmiş adam boşandı diye illa dayak atacak hali yok aynı önyargıyı boşanmış bir kadına yapsak aşırı tepki alırız. Çoğu kişi konunu düzgün okumamış arkadaşın sevgilini yüz yüze görmeden tanımadan etmeden bi cacık olmaz diyecek kadar keskin konuşabiliyorsa ya kıskanıyordur ya kötü tecrübeler yaşadığı için herkesi öyle sanıyordur başka ihtimal yok
Evet burdaki yorumları takmıyırum zaten.çoğu kötü niyetli sırf sinir bozmak polemik yaratmak için yazıyor.konu sahibinin sinirini bozayım da ne yazarsam yazayım gibi
Boşanmış diye hiç bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz kesin adam suçludur vs vs
Sonra iki laf edince sen beni üzdün Allah da seni üzsün modu .bana akıl vermiş de o aklını kendine saklasın da yine aynı şeyleri yaşamasın .boşanmış kadınlara bu kadın boşanmış kim bilir ne sorunu var ben istemiyorum bu kadını dese bir erkek burda kavga çıkar.insanlar işlerine geldiği gibi konuşuyor işte
Ben sanki sevgilimin hiç hatası olmamıştır dedim .anlattığına göre eski eş problemli bayağı .piskolojik sorunları var .

Saka misin canim sen 🤣 gercektn yillardir yazik uzulmim diye kiz yerden yere atiyor kendini bu nasil bi fikir🤣🤣🤣 biraz olgunlas
Sevinmiş gibi bir halin var arkadasına
Bak benim dediğimi yapmadı oh oldu gibi
Bende sana üzüldüm
Herkes kendi hayatına baksa

Neden böyle tepkiler veriyorsun cidden sorunlu bir insansın , sana örnek olsun ilerde üzülme diye özel hayatimdan hiç sevmediğim halde iyilik olsun diye bir kesit anlatıyorum sen dalga geçiyorsun ..inşallah evlenirsin su ramazan gününü sana duam budur :KK66:

adam pat diye evlenmek istemiyorum demiş ki önceki konusunda. olmayacak duaya amin demeyelim. ;)

2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Görüşmeme kararı mı alsam kafam çok karışık?
merak ettiğim şu ; ondan cacık olmaz diyen arkadaşınız sizin sevgilinizin sosyal medyasını neden inceliyor.

Back
X