- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
Arkadasima evlenme evlenme bi cacik olmaz ddim cok kizardi bana cnku gorebiliyodm disardan snra evlendi smdi kafasini vuracak tas ariyor insan cicim.zamani gorremiyor kusurlari disardan daha net goruluyor hele elektrik tutmadysa nakavt2 aylık bir ilişkim var.erkek arkadasımın beni sevdiğini biliyorum bana gösteriyor davranışlarıyla bende onu seviyorum bir problemimiz yok şunanda çok şükür
Yakın bir kız arkadasım var buluşunca ne zaman erkek arkadaşımı anlatsam ayy bırak onu ondan bir cacık olmaz vs vs diye konuşuyor moralimi bozuyor .sürekli eleştiriyor onu.artık ciddi ciddi ilişkimi kıskandığını düşünüyorum arkadaşımı da seviyorum ama soğuyorum böyle yapınca.
Onun olumsuz konuşmalarından etkilenip bir kaç kez kavga çıkardım boş yere.hatta terk etmeye kalktım.ben kıskanç biri değilim bana diyor sen hiç uyanık değilsin instagramdan falan takip et kimi eklemiş kimi beğenmiş vs .hiç huyum değildir bu tarz şeyler 30 küsür yaşındayız.bana nasıl güveniyorsun vs diyor bende diyorum yüzde yüz güvenmem kimseye ama güveniyorum .
Görüşmeme kararı mı alsam kafam çok karışık?