- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
senin şu herşeye ilaç yorumlarına hastayım; nasıl uzman doktor gibi teşhisi koydun
Utandırdın ama beni sabah sabah

Gün aymamıştı bugün bana senin yorumun da bana ilaç gibi geldi teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin şu herşeye ilaç yorumlarına hastayım; nasıl uzman doktor gibi teşhisi koydun
Ve pişmanlık...
Ağlamalar,zırlamalar, yalvarmalar....cabası, araya insanlar koymalar.. Bana hiç karıcığım demeyen kişi mesaj atıyor karıcığım ne olur yeniden başlayalım. sürekli aşk mesajları, dersimi aldım, bundan sonra her şey senin istediğin gibi olacak vs...
Bugün konuşacağım sadece.
Ah bu erkeklerin akılları nerede çok merak ediyorum.
Babasını çok severim, düzgün insan. Söz veriyorum oğlum adına bundan sonra en ufacık yanlışında her şey biter kefilim diyor. Kardeşim 10 erkekten 8 i aldatır bu erkeklerin doğasında var, bir kere affet dene eğer bir değişme göremezsen bitir yanındayım diyor.
sonuna kadar hak veriyorum, aldatılmadığıma hiç şaşırmadım, yıkılmadım zaten fark ediyordum, zafer gibi oldu benim için.
Arkamda beni kollayan anne babam olsaydı bugünleri bile görmeden gitmiştim ama yoklar işte![]()
aynı kafadayız aynısını dün akşam dedim. sustu yerden göge kadar haklısın dedi
sen varsın ya sen sana yetersin boşver başkasını anne babayı. seni sen ayakta tutarsın bu adam seni bitirir kendine saygın kalmaz hayatın batar ayrıca kimse kimseye kefil olamaz eşinin babasıda atıyor oğlunun ensesindemi gezecek yeniden yapar kayınbabanda aynı şeyi tekrarlar bu son bak bidaha olmaz der sen kayınbabana deki'ben oğunu aldatsam oğlunada aynısını dermiydin babacığım ' deeee cevabıda bana ilet:)
aynısını bende düşündüm
yok bacım sakın vazgeçme boşuna dememiş atalarımız ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR