• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakaladım ve Boşanıyorum.

senin şu herşeye ilaç yorumlarına hastayım; nasıl uzman doktor gibi teşhisi koydun

Utandırdın ama beni sabah sabah :17:

Gün aymamıştı bugün bana senin yorumun da bana ilaç gibi geldi teşekkür ederim :)

Ve yine anlamis oluyoruz ki kadinin en buyuk dusmani yine kadindir !

Yolunuz acik olsun. Bir depremdi gecti. Altinda ezilmeyin insaAllah. Oylesi seref ten yoksun bir insandan kurtuldunuz yol yakinken hemde.

Bundan sonra mutlu olun insaAllah. :16:

Ve pişmanlık...

Ağlamalar,zırlamalar, yalvarmalar....cabası, araya insanlar koymalar.. Bana hiç karıcığım demeyen kişi mesaj atıyor karıcığım ne olur yeniden başlayalım. sürekli aşk mesajları, dersimi aldım, bundan sonra her şey senin istediğin gibi olacak vs...

Bugün konuşacağım sadece.

Ah bu erkeklerin akılları nerede çok merak ediyorum.

Ve pişmanlık...

Ağlamalar,zırlamalar, yalvarmalar....cabası, araya insanlar koymalar.. Bana hiç karıcığım demeyen kişi mesaj atıyor karıcığım ne olur yeniden başlayalım. sürekli aşk mesajları, dersimi aldım, bundan sonra her şey senin istediğin gibi olacak vs...

Bugün konuşacağım sadece.

Ah bu erkeklerin akılları nerede çok merak ediyorum.

cnm keşke nişanlıyken iyice araştırsaydın evlenmeseydin, neyse zararın neresinden dönsen kar, madem pişman olcan nişanlıyken bi kez ucundan dönmüşsün ayrılığın niye devam ediyorsun illa kaybetmen mi gerek, ne tuhaf yaratıklar şu erkekler ya.. dersini alsa bile sende oluşan güvensizlik ne olacak, onun için herşey eskisi gibi olsa da sende açılan yara kapanmayacak ki

Son pişmanlık fayda etmez :19::19:

Son cümleniz çok güzel alnınız akıyla çıkmak nasip olsun.:34:

okurken tüylerim diken diken oldu...
Allah bundan sonra yardımcın olsun hakkında neyse hayırlısı o olur inşallah.

ideal çok zekisin ve akıllısın, bekledin ve yakaladın!!!

o ne diyor şimdi?ailesi , senin ailen?

Babasını çok severim, düzgün insan. Söz veriyorum oğlum adına bundan sonra en ufacık yanlışında her şey biter kefilim diyor. Kardeşim 10 erkekten 8 i aldatır bu erkeklerin doğasında var, bir kere affet dene eğer bir değişme göremezsen bitir yanındayım diyor.

Babasını çok severim, düzgün insan. Söz veriyorum oğlum adına bundan sonra en ufacık yanlışında her şey biter kefilim diyor. Kardeşim 10 erkekten 8 i aldatır bu erkeklerin doğasında var, bir kere affet dene eğer bir değişme göremezsen bitir yanındayım diyor.

veee sende barışacaksıınn..... veee tekrar aldatılacaksın yalnız o zaman yaşın daha geçmiş ve sen daha çk yorulmuş olacaksın şuan yeni bir başlangıç için çok gençsin ama o zaman belki geç olucak. sen aldatıldığına şaşırmamışsın zaten biliyormuşsun ama kanıtlayamamışsın şimdi kanıtlamanın haklı gururu elinde ama boşanmasamda olur diye düşünüyorsun, 'her 10 erkekten 8'i aldatır ' lafı aldatan erkeklerin palavrasıdır. başka bir kadının ateşini söndürmeye giden kocanı yatağa yeniden nasıl alıcaksın bu haksızlığı kendine yapma çocuğun yok iken aklını başına al gençliğini yedirme bu adama

sonuna kadar hak veriyorum, aldatılmadığıma hiç şaşırmadım, yıkılmadım zaten fark ediyordum, zafer gibi oldu benim için.

Arkamda beni kollayan anne babam olsaydı bugünleri bile görmeden gitmiştim ama yoklar işte :(

sonuna kadar hak veriyorum, aldatılmadığıma hiç şaşırmadım, yıkılmadım zaten fark ediyordum, zafer gibi oldu benim için.

Arkamda beni kollayan anne babam olsaydı bugünleri bile görmeden gitmiştim ama yoklar işte :(

sen varsın ya sen sana yetersin boşver başkasını anne babayı. seni sen ayakta tutarsın bu adam seni bitirir kendine saygın kalmaz hayatın batar ayrıca kimse kimseye kefil olamaz eşinin babasıda atıyor oğlunun ensesindemi gezecek yeniden yapar kayınbabanda aynı şeyi tekrarlar bu son bak bidaha olmaz der sen kayınbabana deki'ben oğunu aldatsam oğlunada aynısını dermiydin babacığım ' deeee cevabıda bana ilet:)

aynı kafadayız aynısını dün akşam dedim. sustu yerden göge kadar haklısın dedi

aynı kafadayız aynısını dün akşam dedim. sustu yerden göge kadar haklısın dedi

inan seni sevecek bebelerinin babası olucak ayıbı haramı helali bilen erkekler var kendini böyle seviyesiz insanlara ezdirme senin yaşındakiler daha bekar hiçbirşey için geç değil,

10 erkekten 8 i aldatır tam bir palavra aynı oranı kadınlar için de söylicez o zaman.şimdi senin aklından bin bir türlü şey geçiyordur bize söylemesi kolay ama nolurr sakince düşün..inan buna burda hergün neler okuyoruz kendi hayatlarımızda nelerle karşılaşıyoruz hani bir kere yaptı bi dahakine affetmem diyen kadınlar da var bişey diyemiyorum onlar için ama eğer affedersen eşin sana eskisi gibi davranmaya çalışacak,hatta seni güldürmeye mutlu etmeye çalışacak,sana yaklaşacak vs..bilmiyorum her defasında aklına gelmeyecek mi biraz mide meselesi..ve insanoğlu nanör,unutkan bir süre sonra senin ona bu şansı hangi şartlarda verdiğini unutacak veee..bir de seven erkek değil akıllı erkek aldatmaz bence..

sen varsın ya sen sana yetersin boşver başkasını anne babayı. seni sen ayakta tutarsın bu adam seni bitirir kendine saygın kalmaz hayatın batar ayrıca kimse kimseye kefil olamaz eşinin babasıda atıyor oğlunun ensesindemi gezecek yeniden yapar kayınbabanda aynı şeyi tekrarlar bu son bak bidaha olmaz der sen kayınbabana deki'ben oğunu aldatsam oğlunada aynısını dermiydin babacığım ' deeee cevabıda bana ilet:)

aynısını bende düşündüm
yok bacım sakın vazgeçme boşuna dememiş atalarımız ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR

aynısını bende düşündüm
yok bacım sakın vazgeçme boşuna dememiş atalarımız ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR

yaa ortalık acayip olmuş senin dediğin gibi alışmış kudurmuş misali.... bazı kadnlar var evlii karşısındaki evli bekar erkeklere kikirder fıkırdar flirt ediyor işte egosunu şişiriyor evliyim yaşım olmuş ama bende iş var diyor:) erkeklerde aynısını yapıyor kadınlara çok güzelsin diyor bilmem ne o da ben evliyim çoluğum çocuğum var ama bende de iş var diyor salak kompleksli yaratıklar işte, yalnız idealin eşi tam sapık neden derseniz adam işi gücü bırakıyor seviyesiz çocukları olan bir kadının evine kadını b...... gidiyor adam bu işe bir zaman harcıyor. bu adam çok tehlikeli asla vazgeçmez yeniden yapar yapar yapar. ayrıca ideal gelir 40 yaşına ben senin için ne fedakarlıklar yaptım seni affettim der kocasıda der ki'yapmasaydın etmeseydin!!!!!!!!!' yıllarını böyyle iki kelimeyle bitiriverir.

Geçmiş olsun. Elinde en azından kanıtın var. Maddi manevi tazminat adavası çabilirsin. O kadına da tazminat davası açabilirsin, evlilik birlikteliğinizi bozduğu için. Bu o kadına en büyük ders olur böylece.
Ben de aldatıldım, hislerini anlayabiliyorum. Dik dur ve affetme. Affedersen nasılsa affetti diye daha temkinli davranıp aldatmaya devam edecek.

Canim kararlı duruşundan dolayi tebrik ederim oncelikle...boşanma sureci zor bir sureç buna hazırlikli olmalisin, yer yer karsina cikip aklıni karistirabilir hep dik dur, zaman zaman kararını sorgulayabilirsin sakin pes etme, insansin sen hep güçlü gözükmeye calısma acınıda yaşa...seni yeni ve cok guzel bir hayat bekliyor bunu asla unutma...hoşgeldin aramiza ;-)

Çok pardon ben şurasını anlayamadım
kadın için SAĞIR, DİLSİZ dediniz
eee peki bu kadın telefon çaldığında nasıl duyuyor.
kocanızı nasıl duyuyor ve kocanızla nasıl konuşuyor.
malum sağır ve dilsiz..
:27:

ama birde şöyle bir yöntem var. sürekli mesajlaşıyor olabılırler mı ?
kadının evını falan bıldıgıne gore aklıma gelen tek sey cınsel ıhtıyaclarını
gidermek ıcın görüşüyorlar dıye dusunuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X