- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pardon ben şurasını anlayamadım
kadın için SAĞIR, DİLSİZ dediniz
eee peki bu kadın telefon çaldığında nasıl duyuyor.
kocanızı nasıl duyuyor ve kocanızla nasıl konuşuyor.
malum sağır ve dilsiz..
ama birde şöyle bir yöntem var. sürekli mesajlaşıyor olabılırler mı ?
kadının evını falan bıldıgıne gore aklıma gelen tek sey cınsel ıhtıyaclarını
gidermek ıcın görüşüyorlar dıye dusunuyorum
canım seni istedi, kulaklarım yanıyor.. saf ben yedim tabii![]()
Biraz once kadınla mesajlaştım. Mutlu ol bir yuva yıktın, Allah senin başından bela eksik etmesin dedim. Çocuğundan çoluğundan çıksın dedim. Çocuklarıma bela okuma yazdı. Sağır dilsiz ama o.... teki. sadece mesaj facebook ile anlaşıyor.
Çok pardon ben şurasını anlayamadım
kadın için SAĞIR, DİLSİZ dediniz
eee peki bu kadın telefon çaldığında nasıl duyuyor.
kocanızı nasıl duyuyor ve kocanızla nasıl konuşuyor.
malum sağır ve dilsiz..
ama birde şöyle bir yöntem var. sürekli mesajlaşıyor olabılırler mı ?
kadının evını falan bıldıgıne gore aklıma gelen tek sey cınsel ıhtıyaclarını
gidermek ıcın görüşüyorlar dıye dusunuyorum
her zaman diyordum, seni yakaladığımda bitireceğim diye.. ve yakaladım.
10 erkekten 8 i aldatır tam bir palavra aynı oranı kadınlar için de söylicez o zaman.şimdi senin aklından bin bir türlü şey geçiyordur bize söylemesi kolay ama nolurr sakince düşün..inan buna burda hergün neler okuyoruz kendi hayatlarımızda nelerle karşılaşıyoruz hani bir kere yaptı bi dahakine affetmem diyen kadınlar da var bişey diyemiyorum onlar için ama eğer affedersen eşin sana eskisi gibi davranmaya çalışacak,hatta seni güldürmeye mutlu etmeye çalışacak,sana yaklaşacak vs..bilmiyorum her defasında aklına gelmeyecek mi biraz mide meselesi..ve insanoğlu nanör,unutkan bir süre sonra senin ona bu şansı hangi şartlarda verdiğini unutacak veee..bir de seven erkek değil akıllı erkek aldatmaz bence..
Mesajı 6.30 da yazmış ben nerede olduğuna baktığımda kadının evinde görünüyordu 9.30 du üç saat kalmış. Bir de nasıl inkar ediyor, bildiğin gibi değil diyor.
Adresi belli, telefonu belli...
Nefes aldığım müddetçe sana beddua edeceğim, kendini bundan sonra yuva yıkan kadın olarak bil yazdım. Rabbim senin iki yakanı bir araya getirmesin çocuklarından çıksın yazdım. O buna yeter, gerçi arsız insan olunca kahkaha atar geçer.
yolun sonu...
Bir çok problemlerimiz vardı ama eşimin çapkın olması en çok problemimizdi. 6 aydır bir değişilik seziyordum cinsel olarak uzak olması eve gelmek istememesi, sürekli beni aşalaması vs...
Evlenmeden 15 gün önce bir mesaj geldi eşimin cebine bir kadından cinsel içerikli mesaj nişanı atacaktım yeminler etti benim gönderdiğim bir mesaj yok kadın bana asılıyor dedi saf ben inandım.
Ve 1 sene 7 ay sonra yine o kadın... Telefonuna farklı isim olarak kaydettiğini öğrendim, takibe aldım, telefonundan nerede olduğunu öğrenebiliyordum, gecen cumartesi neredesin diye sorduğumda ... Yerde olup başka bir yerde çıktığını gördüm, bulunduğu yer o kadının oturduğu yerdi.
Yakşalık 3 hafta önce patronum bana şirket hattı aldı, benimde aklıma bir cinlik geldi, o kadının numarası gibi ona mesaj gönderdim. Bu benim yeni numaram .... .... Diye.. Oltaya düştü. Cumartesi kadının evine gitmiş, facebook'tan ulaşamayınca, yeni telefonu yani benim şirket hattıma mesaj atımış. Facebook'a bak mesaj attım. Neredesin sitenin önündeyim, yav telefona baksana, peki, gidiyorum. Mesaj aynen böyle idi. Okur okumaz kendimi adliye de buldum, nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.
Adliye de çalışan arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu, bir avukat ayarladık, avukat neler yapmam gerektiğini söyledi, bugün onları hazırlayacağım.
Nedense içim o kadar rahatki.. Alnım ak geldim bu evliliğe ak çıkıyorum.
Ve o şimdi çok pişman!
inan seni sevecek bebelerinin babası olucak ayıbı haramı helali bilen erkekler var kendini böyle seviyesiz insanlara ezdirme senin yaşındakiler daha bekar hiçbirşey için geç değil,
Haklısın çok üzgün ve sinirliyim. O kadının öyle rahat davranmasına dayanamadım, ağzıma geleni saydım. Canı nereden acıyacaksa onu söyledim.