• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakaladım ve Boşanıyorum.

ideal

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
1.604
717
448
Yolun sonu...

Bir çok problemlerimiz vardı ama eşimin çapkın olması en çok problemimizdi. 6 aydır bir değişilik seziyordum cinsel olarak uzak olması eve gelmek istememesi, sürekli beni aşalaması vs...

Evlenmeden 15 gün önce bir mesaj geldi eşimin cebine bir kadından cinsel içerikli mesaj nişanı atacaktım yeminler etti benim gönderdiğim bir mesaj yok kadın bana asılıyor dedi saf ben inandım.

Ve 1 sene 7 ay sonra yine o kadın... Telefonuna farklı isim olarak kaydettiğini öğrendim, takibe aldım, telefonundan nerede olduğunu öğrenebiliyordum, gecen cumartesi neredesin diye sorduğumda ... yerde olup başka bir yerde çıktığını gördüm, bulunduğu yer o kadının oturduğu yerdi.

yakşalık 3 hafta önce patronum bana şirket hattı aldı, benimde aklıma bir cinlik geldi, o kadının numarası gibi ona mesaj gönderdim. Bu benim yeni numaram .... .... diye.. Oltaya düştü. Cumartesi kadının evine gitmiş, facebook'tan ulaşamayınca, yeni telefonu yani benim şirket hattıma mesaj atımış. Facebook'a bak mesaj attım. Neredesin sitenin önündeyim, yav telefona baksana, peki, gidiyorum. Mesaj aynen böyle idi. Okur okumaz kendimi adliye de buldum, nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.

Adliye de çalışan arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu, bir avukat ayarladık, avukat neler yapmam gerektiğini söyledi, bugün onları hazırlayacağım.

Nedense içim o kadar rahatki.. Alnım ak geldim bu evliliğe ak çıkıyorum.

Ve o şimdi çok pişman!

Son düzenleme:
hayırlısı olsun...
çok güçlü duruyosun gerçekten tebrik ederim..
kararlı olmanda çok güzel...
inşallah bundan sonrası iyi olur senin için..

her zaman diyordum, seni yakaladığımda bitireceğim diye.. ve yakaladım.

aldatılmak ne ağır bi duygu...ama insan en sonunda pes ediyor..içim rahat diyosun..gerçekten öyle oluyo..insan kuşkuyla yaşaya yaşaya yıpranıyo..ama eminim bundan sonra ki hayatın senin için daha güzel olacak, hayırlısı olur insallah..daha mutlu olursun ins..

Kararlı ve emin olmanız çok güzel güçlüsünüz göreceksiniz ki ilerki günlerde dahada güçleneceksiniz Hakkınızda hayırlısı olsun inş.

pişman olduğunu hiç sanmıyorum.......ikisini yürütemeyi beceremedi diye biraz hayıflanmıştırda günümüz teknolojisiyle gizlilik biraz zor

çok iyi yapmışsın tebrik ederim bende eşinden ayrılmış bir kişi olarak ki hemen hemen bu sebepten şans verdikçe daha çok azıtıyorlar şans verince bu nasılsa affediyor diyorlar ben şans verdim hep ama değişen olmadı en son ayrılmaya karar verdiğimde bile ayrılabileceğime inanmadı ama ayrıldım ve şuan çok pişman çeksin cezasını sende geri adım atma tatlım aynen devam :)

Rabbim yardımcın olsun Attığın tekmen,n tadını çıkar Seni sevecek çok adam var bu dünyada

vay bee 1 sene 7 ay sürmüş demek ki yasak ilişki :27:
peki kadını tanıyomusunuz? evlimi bekarmı? necidir?

çocuğunuz yok heralde ?

senelerdir evli olursunuz , bakımsız ona karşı özensiz olursunuz
yıllardır süregelen bir anlaşmazlığınız olur da , o anki boşlukta başka kadına kapılır aldatır ,ama sizin eşiniz daha evlenmeden niyeti bozmuş eeeee o zaman neden evlenmiş paşa
en güzelini yapmışsın imkanın varsa sürüm sürüm süründür onuda diğer kadınıda
siz avukata sormuşsunuzdur ama benim bildiğim kadarıyla diğer aldatan eşin beraber olduğu kişide aldatılan kişiye tazminat veriyor birde bu kadın daha siz evlenmeden herşeyi bile bile yapmış bunuda mutlaka değerlendirin derim

Keşke daha nişanlılık döneminde bu olay olduğunda inanmasaydınız madem bana asılıyor diyorsun ara yanımda bağır çağır bana ver teli ben konuşayım filan deseydin. Hem teknoloji var artık dediğiniz gibi engellenebiliyor istenmeyen bir numara ve o numara ulaşamıyor asla aradığında. Ben olsam bu konuyu açığa kavuşturmadan emin olmadan evlenmezdim sonuçta nişanlıyken nişanı atmak başka ama evlendikten sonra boşanmak başka maalesef çevre malum. Nerdeyse iki senenizi adamışsınız bu adama yazık günah ama kararlısınız neyse ki sanırım çocuğunuzda yok ona da yazık olurdu. Zaten o yüzden evlendikten sonra önemli bir sağlık sorunu yoksa 2 sene çocuk yapılmaması taraftarıyım inanın flört etmekle evlenmek aynı evde olmak çok farklı şeyler anne baba hayatın bir şekilde idame ettirir ama o çocuklar arada kalıyor. Bu sizin için avantaj çalışın paranızı kazanın ve unutun eden bulur mutlaka. Allah'a havale edin. Asla bir şans daha vermeyin.

kahretsin :47::47::47::47::47::47: konu sahıbı hanım sızı cok kınadım suan yazık ettınız...

ya o kadını bulup sacını basını yolmadan agzını burnunu dokmeden nasıl gıdersınız adlıyeye pis f.....şe
yapılması egreken seyı eksıkte olsa yapmıssınız.allah bole adamalrı kadınları kahretsın :47::47::47:

kahretsin :47::47::47::47::47::47: konu sahıbı hanım sızı cok kınadım suan yazık ettınız...

ya o kadını bulup sacını basını yolmadan agzını burnunu dokmeden nasıl gıdersınız adlıyeye pis f.....şe
yapılması egreken seyı eksıkte olsa yapmıssınız.allah bole adamalrı kadınları kahretsın :47::47::47:

suçlu kadın mı :27: evli olan ve sadık kalması gereken kişi adam.. kadını dövünce ne olacak :37:

kararlı ve güçlü duruşundan dolayı seni tebrik ederim arkadaşım . Bundan sonrası için herşey senin için daha güzel olur umarım.

beter olsun! affetme arkadaşım, seni bir kere kandırmış, ikincisine izin verme.. kısa vadede zor bir süreç olacak senin için ama ilerde gönül rahatlığıyla doğru olanı yapmışım diyeceksin, rabbim kolaylığını verir inşallah ^^

suçlu kadın mı :27: evli olan ve sadık kalması gereken kişi adam.. kadını dövünce ne olacak :37:

adam zaten sucunun bedelını esını kaybetme odeyecek onunkı ayrı bı serefsızlık zaten
ama kadın evlı oldugunu bıldıgı halde neden ılıskısıne devam edıyor tamam onceden ılıskı vardı ama adam evlendı nıye bırakmadı pesını o yuzden yolunmayı hakedıyor

Allah'ım hiç birimizi şaşırtmasın.
Her an herkesin başına gelebilecek bir durum. Bir anlık şeytana uyma bir defadan bir şey olmaz düşüncesi vb....

Erkekte suçlu, diğer kadın da suçlu.
Çevremde bu tip olaylarla çok karşılaştım.
Erkek karısıyla kavga ediyor bir kaç günlük küslük, kırgınlık vb... hemen kendini başka kollara mı atması gerekiyor?
Hadi erkek şeytana uydu yaptı, diğer kadınlar ne ayak? Senin ne işin var evli adamla. Gerçi erkekler de kandırıyor zaten boşanacağım, evliliğimiz bitti, eşimi sevmiyorum, evi terk etti, evde kalmıyor, aramızda bir şey yok, onu boşayacağım seni alacağım vb...

Lütfen tüm bayanlar kimsenin ağına düşmeyelim, etrafta onca bekar erkek varken neden evli erkekleri seçme gereği duyuyoruz?
Tekrar söylüyorum Allah'ım hiç birimizi şaşırtmasın.
Arkadaşım sende hiç üzülme gerek yok. Zararın neresinden dönersen kardır.
Allah karşına bundan sonra helal sütü emmiş insanlar çıkarsın inşallah.
O giden erkekler var ya ileri de öyle pişman oluyorlar ki ama iş işten geçmişi oluyor. Allah böylelerini ıslah etsin.

vay bee 1 sene 7 ay sürmüş demek ki yasak ilişki :27:
peki kadını tanıyomusunuz? evlimi bekarmı? necidir?

çocuğunuz yok heralde ?

çocuğum yok,

kadın sağır dilsiz dul 40 yaşlarında iki çocuğu var diye biliyorum. ahhh yakalasam kadını hayatını söndüreceğimde... telefonunu haftada iki kere açıyor, hemen kapatıyor.

Allahından bulsun her ikiside.

Back
X