• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakaladım ve Boşanıyorum.

sen en başında hatalı davranmışsın . kadını evlenmeden önce biliyormuşsun ama yinede evlenmişsin . seni evli değilken aldatan adam evlendikten sonra hayli hayli aldatır .kadının sağır ve dilsiz olmasıda bir garip . enterasan bir çarpık ilişki . çocuklarına söylemen birşey değiştirmez . koca kadın çocuklarının sözünü dinleyecek hali yok . ama için soğusun diye yapmak istiyorsan yap ama unutma ki çocukların bir suçu yok kimse annesinin evli erkeklerle yatmasını istemez .

Iyı yapmıssın cesaretıne hayran kaldım dogrusu ...

Kımse bu kadar kolay bosanamıyor cunku ozguvenın cok yerınde :34:

Esını de sakın affetme bırak surunsun ...

Cok mutlu olll :16:

Çocukları biliyordur kesinlikle bilmiyorlarsa da söyle senden öğrensinler.
Ki bence bilmemeleri imkansız hali, tavrı, her şeyi ele verir.
Eve adam aldığını görmemişlerse de görenler söylemiştir.
Ve sakın boşanmaktan vazgeçme eşin çok iğrenç geldi bana midene yazık.

Okurken tüylerim ürperdi. Nefret ettigim erkek modeli.
Ama size hayran kaldim. Nekadar güclü bir kadinsiniz.
Allah yolunuzu acik etsin.

Son düzenleme:
Benim eski esimde evlilik boyunca beni uc yada dort kadinla aldatmis bunuda bana hamileligimde beraber oldugu iki kadindan biri anlatmisti ve bu kadin mahkmede sahidimdi
Ne kadar aci dimi
Sanirsin adam dunya yakisiklisi ben ise senin gibi yurdugum yeri sallayan bir kadinim 3.5 sene oldu ayrilali
Ayrildigimizda demiyim terk edildigimde kadin ondan 4_5 yas buyuk guzel ama asla benim kadar degildi konu zatem guzellik degil cinsellik ki orasida karisik bu adam cok afedersiniz becerip yapamiyordu ( sira gelmiyodu bana herhalde) neyse ben o kadinin emdigi sutu burnundan getirdim
Cok kararliydim ankaraya gidecek onu ailesine rezil edecek aglayacak sizlayacak yuzune tukurecektim kucagimdaki 2 ayindan 1 hafta eksik olan oglumla
Ancak hastalandim bildigin hastanelik oldum ayrica ailem asla izin vermedi ki bende neler yaptim o face araciligi ile o kadarla kaldi
Iliskileri 1 sene daha yada 15 ay kadar daha devam etmis ve ayrilmislar bunuda cok garip bi sekilde ogrendim eski esim avukat araciligiyla beni arayip kadindan ozur dilememi yoksa mahkemeye vrrecegini soylemis buna yani yipratmisim iliskileriniki birbirine dusmusler ozur mu agzina s.ctim o or.spudan ozurmu dilicem o benden ozur dilicek diye baslayan up uzun kufurlu bagirmali bir konusma yasanmisti
Herneyse
O kadin beni asla unutamaz biliyorum
Kisacasi elinden geleni ardina koyma hayatimida alt ust etmis olursun onun
Icin sogur seninde inan

He simdimi ben mi
Tecrube sahibi oldum ayrica yasimda buyudu 25.5 oldu :) cocugumda buyudu
Eskisinden daha cok sadakat_a bagimliyim , ister kadin ister erkek eslerini paranoya ya suruklucek davranislarda bulunmamali cok net eski esim beni hasta olmakla sucluyordu surekli bi bak aldatiyorsan soyle modunda geziyodum oda kendini bulunmaz hint kumasi,saniyordu herhalde
Neyse omrum boyunca affetmeyecegim kisidir bunu onun yuzunden cektigim ve doktugum her aci her gozyasi icin hakkim haram zikkim ona da
Ben evlendim hersey geride kaldi ustelik yakisikli yuzune baktigimda icimin eridigi biriyle ask evliligi yaptim ( konu bel alti vurmak degilmi oh olsun ) eski esimi hic bir zaman sevmedigimi simdi anliyorum
Merak etme hersey gecer bunlarda boyle sana ilerde her konuda tecrube olmus olacak hemde anlatacak biseylerin olacak ;D bilmeden evli kalman daha.kotu olurdu o yuzden iyi oldu ogrendigin
Gecmis olsun

Arkadaşım, öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım en yakın zamanda hukuki anlamda da bu evlilik görünümlü kandırmacadan temizlenmiş olursun.

Konuyu bugün gördüm ve anlıyorum ki kadının çocuklarına söyleyip söylememe konusunda tereddütlerin var. Sevgili arkadaşım, maalesef her anne bizim annelerimiz gibi sadık, namuslu ve "hanım" olmadığı gibi; her evlat da bizim gibi annesinin namusuna, hareketlerine, yaşayış şekline bizim baktığımız pencereden bakmıyor. Bu nedenle karşındaki kadının çocuklarından hiç beklemediğin şekilde annelerini savunan tavırlar görebilirsin. Allah hiç bir aileyi böyle olaylarla karşı karşıya getirmesin ama, maalesef biz de bir zamanlar aile fertlerimizden birileri için bu durumlara düştük. Tecrübelerden şunu öğrendik ki, böyle kadınlar genelde çocuklarını bir şekilde yaptıklarının doğruluğuna inandırıyorlar ve durumu saklamıyorlar. Bu yüzden bence hiç çocuklara bulaşma, çok daha beter sinirlerin bozulabilir.

Nikah masasında başlayan bu kötü hatırayı, adliye kapısında bitir. Arada da bu güçlü tavrını sürdür arkadaşım. :ssz:

Benim eski esimde evlilik boyunca beni uc yada dort kadinla aldatmis bunuda bana hamileligimde beraber oldugu iki kadindan biri anlatmisti ve bu kadin mahkmede sahidimdi
Ne kadar aci dimi
Sanirsin adam dunya yakisiklisi ben ise senin gibi yurdugum yeri sallayan bir kadinim 3.5 sene oldu ayrilali
Ayrildigimizda demiyim terk edildigimde kadin ondan 4_5 yas buyuk guzel ama asla benim kadar degildi konu zatem guzellik degil cinsellik ki orasida karisik bu adam cok afedersiniz becerip yapamiyordu ( sira gelmiyodu bana herhalde) neyse ben o kadinin emdigi sutu burnundan getirdim
Cok kararliydim ankaraya gidecek onu ailesine rezil edecek aglayacak sizlayacak yuzune tukurecektim kucagimdaki 2 ayindan 1 hafta eksik olan oglumla
Ancak hastalandim bildigin hastanelik oldum ayrica ailem asla izin vermedi ki bende neler yaptim o face araciligi ile o kadarla kaldi
Iliskileri 1 sene daha yada 15 ay kadar daha devam etmis ve ayrilmislar bunuda cok garip bi sekilde ogrendim eski esim avukat araciligiyla beni arayip kadindan ozur dilememi yoksa mahkemeye vrrecegini soylemis buna yani yipratmisim iliskileriniki birbirine dusmusler ozur mu agzina s.ctim o or.spudan ozurmu dilicem o benden ozur dilicek diye baslayan up uzun kufurlu bagirmali bir konusma yasanmisti
Herneyse
O kadin beni asla unutamaz biliyorum
Kisacasi elinden geleni ardina koyma hayatimida alt ust etmis olursun onun
Icin sogur seninde inan

edepsize bak bir de kadından özür dileyecekmişsin, hangi birinden deseydinn delirmiş adamlar

edepsize bak bir de kadından özür dileyecekmişsin, hangi birinden deseydinn delirmiş adamlar

Yani birde işin ilginc yanı o donem bende sınrıden oluyorum cocugu bır kere aramamıs ıste nafakaları yatırmamıs anladınmı hıc adam sıfır arasan ulasamazsın kalkıp kara suratlı f.hiseden özür dileyecekmişim
a varya dünyayı bırbırıne kattım ya herhalde aradıgına pişman olmuışturda o dönem zaten bana bır kızgın bır kızgın ben kendısını yakalamıstım sonrada bu markete gıdıyorum dıye cıktı bır daha gerı gelmedı gelırse onu maaf edeceğimi tahmin etmiş olacakki kaçti kendisi :27: sonrada ben tabi iştinden filan ettim adam zaten sevmiyor aldatıyor beni birde ben çirkefliğin bile anasını aglattım o donem

kurtuldum dıyordur o gunlerı dusununce :52:

Yani birde işin ilginc yanı o donem bende sınrıden oluyorum cocugu bır kere aramamıs ıste nafakaları yatırmamıs anladınmı hıc adam sıfır arasan ulasamazsın kalkıp kara suratlı f.hiseden özür dileyecekmişim
a varya dünyayı bırbırıne kattım ya herhalde aradıgına pişman olmuışturda o dönem zaten bana bır kızgın bır kızgın ben kendısını yakalamıstım sonrada bu markete gıdıyorum dıye cıktı bır daha gerı gelmedı gelırse onu maaf edeceğimi tahmin etmiş olacakki kaçti kendisi :27: sonrada ben tabi iştinden filan ettim adam zaten sevmiyor aldatıyor beni birde ben çirkefliğin bile anasını aglattım o donem

kurtuldum dıyordur o gunlerı dusununce :52:

çok küçük evlendiniz heralde yeniden evlendiğinize çok sevindim peki çocuğunu aramıyor mu hala ? evlendiğiniz kişi oğlunuzla beraber mi yaşıyor.

çok küçük evlendiniz heralde yeniden evlendiğinize çok sevindim peki çocuğunu aramıyor mu hala ? evlendiğiniz kişi oğlunuzla beraber mi yaşıyor.

19 yasında evlenmıstım 22 bosandım
sımdıde 26 olcagım ekımde ıste

cocugu aramıyor sadece 1 kere aradı 19 ayllıkken ondada cocuk onu tanımadıgı ıcınkorkmus gıtmemıs dahada aramadı yanı
evlendıgımız kısı fılan o soru karısık olmus herhalde ama berabermı yasıyorsunuz dıye sormussunuz ucumuz ıcın evet dıyorum bu soruya zaten oglum kucuk bıyolojık babada yok ortada esımı baba bılıyor

Kadına hiç bir şey yapmadım içim içimi yiyor, etrafında hala namuslu olarak dolaşıyor, çocukları annelerine güveniyor. ya bu böyle olmamalı ama Allah a havale etmek en mantıklısı. Rabbim zaten binbir türlü evini dağıtacaktır onun.

19 yasında evlenmıstım 22 bosandım
sımdıde 26 olcagım ekımde ıste

cocugu aramıyor sadece 1 kere aradı 19 ayllıkken ondada cocuk onu tanımadıgı ıcınkorkmus gıtmemıs dahada aramadı yanı
evlendıgımız kısı fılan o soru karısık olmus herhalde ama berabermı yasıyorsunuz dıye sormussunuz ucumuz ıcın evet dıyorum bu soruya zaten oglum kucuk bıyolojık babada yok ortada esımı baba bılıyor

çok küçük evlenmişsin, eşin ne kadar harika birisi senin çocuğuna babalık yapıyor umarım çocuk büyüğünce ortaya çıkıp ben babanım demez eski eşin

çok küçük evlenmişsin, eşin ne kadar harika birisi senin çocuğuna babalık yapıyor umarım çocuk büyüğünce ortaya çıkıp ben babanım demez eski eşin

amann o zmaan kim öle kim kala ama dimi ben sık sık onun öldüğünü duymak için Allaha dua ediyorum 40 kere soyleyince olurmuş derler ya benımkı ölmedi henüz ama
fillen yok adam ortada ben cocuguma ona karsı kın duymasını saglamayacagımda hesap sormasını saglayacagım onun ıcın hıc fedakarlık etmemıs bır adamı reddetmesı gerekıyor
1 sene sonra soyadı davamız var esım uzerıne alacak cocugumu ınsallah sorunsuz olursa gonul rahatlıgıyla kardeslerı olabılır cocugumun
hayırlısı ınsallah

Belki yuh nasıl kabullenebiliyorsun diyorsunuz ama... çok düşündüm aile büyüklerimle çok istişare ettim.

Onun pişman olduğunu herkes gördü ve bir şans verdim.

Hala birlikteyim, affettim mi hayır.. 3 ay oldu neredeyse, daha dün gece yine kustum ona, gece uykusu kaçtı ağladı/ağladık.

Bir insan aklı selim olacak her zaman bunu derim, ben hala bu konu hakkında hakkımı helal etmiyorum ve üzerinde o kadar büyük ahım var ki, işini kaybetti, dibe vurdu resmen. üzülüyor muyum hayır!

Psikologa gidiyorum, madem yanındasın affet, iyi bir eş olmaya kendi eksiklerini gidermeye çalış diyor. Bir çok aile danışmanında da bunu duyuyorum, kendi eksiklerim var biliyorum ama hep onu affedemediğimden oluyor.

Şimdi ağzımın içine bakan bir eşim var, hep alttan alıyor, hiç sinirlenmiyor ama ne fayda ruhum karanlıkta sanki.

Arkamda olan bir babam, beni destekleyen bir ailem olsaydı eminim boşanırdım ama, babam eşimden beter, şuanki rahatlığımın yarısını boşanınca yaşayamam adım gibi eminim. Ailem yalnız yaşamama izin vermez, onlarla da yaşayınca bana hiç huzur vermezler.

Ben bunu nasıl atlatacağım :(

önceki yazdıklarınızda kesin açmışsınızdır davayı diye düşünmüştüm okuyunca çok şaşırdım.
herşeyin ilacı zaman. hakkınızda hayırlısı olsun ne diyim.
eşiniz ömür boyu pişman gezerde bu hataya bi daha kalkışmaz sizde zamanla unutursunuz yaşanılanları umarım.

Back
X