• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakaladım ve Boşanıyorum.

o da doğru. Karakter meselesi.

Bazı arkadaşlarımın yorumları da güldürdü beni; Bir çoğu yaşıyor ama sen yakalayan oldun.

O kadar araştırdım ki aldatma konusunda tez yazabilirim :) Aldatan erkek davranışları, aldatan erkeği yakalama taktikleri vs.. danışmanlık bürosu mu açsam ne.

Benim üst kat komşum da aynısını yaşadı. Çocuk da yapmamıştı. Barıştı. Aynı sizin gibi örnekler veriyordu, kendini affetmeye çalışıyordu. Hala aldatılıyor, seneler geçti. Her sene en az bir kez kıskançlık krizleri ile kendinden geçiyor. Mahalle ayağa kalkıyor, adam yine birileriyle konuştuğu için. Açıkcası ben onun hayatını görüp senin adına korktuğum için telaşla yazmıştım buraya. Bence herkesin ortak fikri şudur ki; 3 ay - 5 ay yetmez. Çocuk yapma ve bekle. Şöyle bir üç - beş sene geçsin. Bakarsın gerçekten öğrenmiş, o zaman hayatına mühürlersin onu.

Bende öyle diyorumda 31 yaşındayım... çocuk olması benim boşanamayacağım anlamına gelmez!

Bir de görseniz, bu adam karısına deli gibi aşık falan sanarsınız :) yolda elimi öpmeler, evde desen sarılmalar evlendiğimizden beri böyleydik.

Geçen konuşmamızda, korkuyorum ya ileride hamile kalırsam cinsel olarak uzak kalacağız vs.. dediğimde o da bana bir erkek cinsel ihtiyacı için aldatmaz, heyecan için aldatır dedi.

Ailem yok ya, babam eşimden bin kat daha beter.. her gün küfürle yaşanır mı :( dulum diye her gün küfürünü yerim eve hapis eder camdan baktım diye küfür yerim. Annem de akıl hastası her zaman sinirli üfff bir sürü şey... :(

Bir de görseniz, bu adam karısına deli gibi aşık falan sanarsınız :) yolda elimi öpmeler, evde desen sarılmalar evlendiğimizden beri böyleydik.

Geçen konuşmamızda, korkuyorum ya ileride hamile kalırsam cinsel olarak uzak kalacağız vs.. dediğimde o da bana bir erkek cinsel ihtiyacı için aldatmaz, heyecan için aldatır dedi.
Ay ne utanmaz ya!!!!

Çalışıyorum, kendi ayaklarımın üstünde durabilirim ama ailem yalnız yaşamama izin vermez, ama çok sorunlu bir aile inanın onlarla yaşayamam bende. Şimdi evliliğimi düzeltme çabasındayım.

çalışıp kendi ayakları üstünde duran bir kadınsın çocuğunda yok sanırım ailen zaten sana karışamaz çünkü bunları yaşayan sensin onlar değil ancak afeetim diyorsanda bizim diyecek pek bir şeyimiz yok..bu senin hayatın,ahkam kesmek istemem o yüzden..

evliliğimde aldatılmadım ya da ben öyle sanıyorum garantisi yok hiçbir şeyin ancak aldatılsaydım ne yapardım diye düşünüyorum ilk aklıma gelen boşanmak oluyor tabii.ama şu anda bunu yaşamadığım için böyle rahat konuşuyorum ne hissettiğini en iyi sen bilirsin..

keşke bu yolu seçmeseydin bana göre bir kez aldatan ve affedilen biri bunu tekrarlar nedense böyle düşünüyorum.umarım bir daha bu acıyı yaşamazsın.

ben affedemezdim.
aşkımdan ölsem de..
siz affetmeyi seçmişsiniz, umarım tekrarı olmaz ve mutlu olursunuz.

Ben de bazen insanları anlamıyorum..
Yargılamak ve kınamak öyle kolay geliyor ki..
Yapıcı olmak neden bu kadar ağır geliyor?
Olamıyorsak illa neden bir tokatta ben atayım düşüncesi hoş görünüyor gözümüze ?
Bir insana sebep olmak var bu işin ucunda ama,
Düşünmeden yazmak, bir ekranın arkasına sığınıp her şartı aynen yaşamadan bol keseden sallamak kolay ne yazık ki..
Eşin, kim bilir belki kötü biri de olabilir ama onu affetmenin şartlarını sadece sen yaşadın..
Hiç bir insan bir diğeri ile aynı değildir, biri aldatmaya devam etti diye senin eşinin de devam edeceğinin garantisini kimse veremez..
Ve ya aynen başka birinin eşi düzeldi diye senin eşinin de kesin olarak düzeleceğini kimse bilemez..
Sen ümit ettin ve affettin, yuvanı kurtarma yoluna gittin..
ALLAH indinde affetmek hayırlı bir yoldur ve sen bunu hayır ile yaptın..
Bunun için kalbini ferah tut sen ezik veya gurursuz bir insan değilsin yüreği büyük birisin..
Affetmek için midenin değil yüreğinin geniş olması lazım..
Merhamet mideden değil yürekten geliyor zira..
Verdiğin örnek güzel, ALLAH'ın kapısına ne günahlarla gidiliyor..
Mevla ne günahları affediyor..
Üstelik ALLAH o kulunun o günahı bir daha işleyip işlemeyeceğini bildiği halde yapıyor bunu!
Hangimiz ondan üstün ve geniş bir yüreğe sahip olabiliriz???
Dilerim ALLAH'tan bundan sonra ki günlerin ve ömrün de kararın gibi hayırlı olur..
Sonunuz ne olursa olsun sen yaptığının karşılığını muhakkak alacaksın..

Bir arkadaşımın bana yorumu beni çok etkilemişti, zamanında babası da böyle hatalar yapmış, bizzat bununla mücadele etmiş biri olarak. Değişmese benim babam değişmezdi demişti ve sen hadi bunu bıraktın daha çok sapıtacak bir insanı zinadan günahtan kurtardın niye böyle bakmıyorsun demişti.

Hz Vahşi geldi aklıma bilir misiniz, Hz Hamza'yı öldüren vahşi ne kötülükle yaptı bunu, peki ya sonrası? dönmedi mi dinine af dilemedi mi? ya Peygamber efendimiz bağışlamadı mı? Haşa peygamberden mi üstünüm?

Ben sünnete göre yaşayan bir insanım, dinim nasıl emrediyorsa, sünnet doğrultusunda hareket ediyorum.

Peki boşandım diyelim, benim dulken şaşırmayacağım ne malum? Kendimi de dizginlemem lazım, ben çok düşündüm arkadaşlar. Bir daha olursa biliyor ki giderim.

Midem kaldırıyor mu yok, biz hala her gün bununla mücadele ediyoruz, daha dün yine tartıştık, artık beni ezmekten kurtul dedi.

Psikolog, bu tür olaylarda kadınların % 90 ının devam ettiğini ama başka nedenlerden dolayı boşandığını dedi, karşımda doğru olmak isteyen biri var, düzgün yaşamaya gayret gösteren, ben buna sabretmekle sevap mı işlerim yoksa onu bırakıp pislik batağına kendimi mi düşüneyim.

Ben sadece kendimi düşünmüyorum, benim etrafımda bir kişi bile ayrıl demedi, herkes onun pişmanlığını gördü, beni de tanıyorlar, çok istişare yaptım. Yaşamak ile yazmak arasında fark oluyor maalesef.

Kimse benim başıma gelmez demesin, inanın herkesin başına gelir, bende bu olay olmadan önce yakaladığımda kesin bitirirdim diyordum ama öyle olmuyormuş maalesef.

Çok haklısın canım kimse başına gelmeden neler olabileceğini kestiremiyor, o yüzden kimse büyük konuşmasın, ben bekarken hep derdimki hayatta bir aldatılmayı birde şiddeti affedemem ne yazık ki ikisinide affetmiş gözüküyorum, giden benden gitti belki ama demekki bende büyük söylemişim. Hani derler ya bekara karı boşamak kolay demekki o zaman bana da kolay geliyormuş.

Affeden kadın inanın kocasını affeder ama kendini affedemez. Yıllarca kendiyle celişir. BUrda yazılanların hepsini o kendine defaeten söyler. Cok zor bir sürec bana kalırsa, aldatılmaktan daha zor.

allah belasını versin yaaaa en iyisini yapmışsın bacım bende olsam aynısını yapardımm

ben de kendimi aldatılmış sayan biriyim ve affettim. hiç kolay olmadı, kendimden ondan her şeyden nefret ettim. gurursuz hissettim, değersiz hissettim ama sonra şunu dedim kendime ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. yani ya ayrıl ya sesini kes. yoksa her gün zehir oluyordu ikimize de. ve benim tabiatımda yoktur telefon mail vs karıştırmak, yapmadım, yapmam, yapamam. bakmıyorum hala hiç bir şeyine, diğer olayı da bir sözlükte mesajlaşma şeklindeydi zaten kızın biriyle. tesadüfen görmüştüm.

cinsel içerik ya da ilişki yoktu ama yakınlaşma vardı. çok canım yandı, çok canını yaktım ve geçti.

demem o ki yaşadıklarınız normal, eğer eşiniz düzeldiyse affedeceksiniz ve içiniz soğuyacak. yok akıllanmadıysa yine yapacaktır ve eninde sonunda siz yakalayacaksınız. ama lütfen ikinci olursa affetmeyin. bu ona her türlü hakkı veridğinizi gösterir. sen git gez naparsan yap ben burdayım seni beklerim.

biz bu değiliz, benim için ikinci olamaz. o zaman sevgiliydik ayrılmadım, şimdi evliyiz bir dakika durmam boşarım allah biliyor.

Allah onu öyle bir sınıyor ki, bırak kadını, yanından dünya güzeli geçse fark etmez. Allah a havale ettim.

Öbür kadın çoktan arayışa geçmiş, facebook ta gördüm, boy boy resimler falan benden kimseye zarar gelmez yazmış kapak fotoğrafına :) Allah a havale ettim, yoksa tüm akrabalarını çocuklarını hala resmi nikahlı olduğu eşine bir tıkla ulaşmış ve hayatını mahvetmiştim ama hadis ne diyor; ayıbı örteceksin açmayacaksın bende öyle yapmayı yeğledim.

Dediğiniz gibi ben kendimi affedemiyorum, çok gururlu bir yapıya sahip ben, herkese rest çeken ben bu evlilikte kendime yenildim :(

Kendi de biliyor 9 aylık hamile olsam, bir açığını gördüğüm an adım gibi eminim giderim dedim, ki bu kez etrafım büyüklerimde geri dön demezler. Babası ben kefilim kızım bir daha olmayacak dedi.

Bilmiyorum... zamana bıraktım öylece.

Eşim bir şeyi bırakırsa tam bırakır onu tanıdıysam böyle ama şöyle bir gerçekte var eşim Aklı selim biri değil, çok da güvenemiyorum.

geçmiş olsun. inş. en yakın zamanda kendinizide affedersiniz. yaşamadım çok şükür ancak çevremde o kadar çok gördüm ki.. hepside affetti. devam ediyorlar hayatlarına... çok içlerini bilmem ama çoluk çocuk torun torba yaşayıp gidiyorlar...

inş. sizinde mutlu olacağınız zamanlar gelir.

Affeden kadın inanın kocasını affeder ama kendini affedemez. Yıllarca kendiyle celişir. BUrda yazılanların hepsini o kendine defaeten söyler. Cok zor bir sürec bana kalırsa, aldatılmaktan daha zor.
Kesinlikle öyle aklımdan geçenleri yazmışsın..
Allah onu öyle bir sınıyor ki, bırak kadını, yanından dünya güzeli geçse fark etmez. Allah a havale ettim.

Öbür kadın çoktan arayışa geçmiş, facebook ta gördüm, boy boy resimler falan benden kimseye zarar gelmez yazmış kapak fotoğrafına :) Allah a havale ettim, yoksa tüm akrabalarını çocuklarını hala resmi nikahlı olduğu eşine bir tıkla ulaşmış ve hayatını mahvetmiştim ama hadis ne diyor; ayıbı örteceksin açmayacaksın bende öyle yapmayı yeğledim.

Dediğiniz gibi ben kendimi affedemiyorum, çok gururlu bir yapıya sahip ben, herkese rest çeken ben bu evlilikte kendime yenildim :(

Kendi de biliyor 9 aylık hamile olsam, bir açığını gördüğüm an adım gibi eminim giderim dedim, ki bu kez etrafım büyüklerimde geri dön demezler. Babası ben kefilim kızım bir daha olmayacak dedi.

Bilmiyorum... zamana bıraktım öylece.

Eşim bir şeyi bırakırsa tam bırakır onu tanıdıysam böyle ama şöyle bir gerçekte var eşim Aklı selim biri değil, çok da güvenemiyorum.
Aklının selim olmadığı kesin. Bir zahmet güvenmeyin bir süre.

kızlar bilemiyorum çok mu aşırı bir soru ama bunu merak ediyorum.
sizi aldatan o adamla tekrar cinsellik yaşayabiliyormusunuz?
bunu nasıl başarıyorsunuz?
yani çocuk planladığınıza göre adamla birlikte oluyorsunuz.
cidden benim mantığım almıyor bunu

Son düzenleme:
Sorunlu bir konu tabii..

Ama şunu da sormak istiyorum, hanginiz bakir bir erkekle evlendi?

Back
X