• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakı ile hamile kalmak

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
herkeze mutlu günler
ben bekarım sadece fikir vermek için açıyorum bu konuyu,benim teyzeminde uzun yıllar çocuğu olmadı 10 sene felan,2 3 kez aşılama yaptırdı 32 haftalık bebeği hiç beklenmedik bir anda rahimden dışarı çıkıp öldü :(
tekrar aşılama yaptırdı tutmadı oda bir sürü şey denedi doktoru tüp bebek yapmaya gerek yok sende sorun yok dedi polikistik over vardı onlada hamile kalan oluyomuş soğan kürü felan herşeyi denedi sonra yakı al demişler adetin ilk günü beline yapıştırdı ama ümidi yoktu denedi sonra 1 1.5 ay sonra adeti gecikince hamile olduğunu anladı şuan 24 haftalık hamile 30 32 haftalıkken bebeği alıncak belki sizinde işinize yarar faydam olur deneyin ezcanedelerde satılıyomuş inşallah sizede faydası olur :)

Teşekkürler canım,araştırma yaparken ben de çok rastladım yakı meselesine,mutlaka deneyeceğim.

herkeze mutlu günler
ben bekarım sadece fikir vermek için açıyorum bu konuyu,benim teyzeminde uzun yıllar çocuğu olmadı 10 sene felan,2 3 kez aşılama yaptırdı 32 haftalık bebeği hiç beklenmedik bir anda rahimden dışarı çıkıp öldü :KK43:
tekrar aşılama yaptırdı tutmadı oda bir sürü şey denedi doktoru tüp bebek yapmaya gerek yok sende sorun yok dedi polikistik over vardı onlada hamile kalan oluyomuş soğan kürü felan herşeyi denedi sonra yakı al demişler adetin ilk günü beline yapıştırdı ama ümidi yoktu denedi sonra 1 1.5 ay sonra adeti gecikince hamile olduğunu anladı şuan 24 haftalık hamile 30 32 haftalıkken bebeği alıncak belki sizinde işinize yarar faydam olur deneyin ezcanedelerde satılıyomuş inşallah sizede faydası olur :)

normal bildiğimiz yakı mı ve 4 günden fazla geliyorsa regl yeniden mi değiştirilmeli daha açık olur musun

normal bildiğimiz yakı mı ve 4 günden fazla geliyorsa regl yeniden mi değiştirilmeli daha açık olur musun
selam valla teyzem 4 gün adet olduğu için çıkarmamış sanırım eğer sizinde 6 veya 7 günse size zararı yoksa dursun eğer rahatsız olursanız alırsnız evet eczanelerde satılan yakı imiş bende bilmiyorum 3 4 tl bişey :) inş işinize yarar

An
herkeze mutlu günler
ben bekarım sadece fikir vermek için açıyorum bu konuyu,benim teyzeminde uzun yıllar çocuğu olmadı 10 sene felan,2 3 kez aşılama yaptırdı 32 haftalık bebeği hiç beklenmedik bir anda rahimden dışarı çıkıp öldü :KK43:
anlamadım ya çok pardon yakı alıp karnımıza mı yapıştrcaz o eklem kas ağrıları için satılan?

An

anlamadım ya çok pardon yakı alıp karnımıza mı yapıştrcaz o eklem kas ağrıları için satılan?
Yok canım beline yapuştruyorsun. Bende bu ay yaptın bakalım olacak mı. Ama ben adet bitince yaptm. Hayırlısı herseyin

Adet başlayınca mı yapmak gerekir kuluçkaya yatıyoruz resmen :) sıcak tut civcivler cıksın:))
Evet :) adet başlayınca yapmak gerekiyormuş. Bursa 1.gunu yapıştrılcsk yazılmış ama kaynanam bna 5. Gunu yapıştırıyor dedi. Hangisi doğru acaba ne

Ben dün akşam yapistirdim 2.günü ama sabaha kadar uyuyamadım ve sabah daha fazla dayanamadım çıkardım çok yakıyor kızlar yine 15 saat filan durdu benimki zaten 2 gün durabiliyomuş en fazla

Hee kaynanan bilio mu bak eskiler biliosa dogrudur
Evet kaynanam 5.gunu dedi sabunla ovuluyormıs mu biseyler anlattı öyle pek üstünde durmadım. Ama 5.gunu takılıyor dedi. O bi kadına yapıştırmış kadının üst üste 3cocugu olmus hemde 30dan fazlaymış kadın. Rabbim isterse hersey olur vakti zamanı var ben buna cok inanıyorm

Ben dün akşam yapistirdim 2.günü ama sabaha kadar uyuyamadım ve sabah daha fazla dayanamadım çıkardım çok yakıyor kızlar yine 15 saat filan durdu benimki zaten 2 gün durabiliyomuş en fazla
Valla ben bu gectigimz ay 2 gunde bir 5tane yapıştırdım faydası oldu mu bilmiyorum adetime 5,6. Gun var o zaman anlıcam. Gercekten çok yakıyo ama dayandım acısına. Bu ay olmazsa gene yapıştrocam inşallah

Valla ben bu gectigimz ay 2 gunde bir 5tane yapıştırdım faydası oldu mu bilmiyorum adetime 5,6. Gun var o zaman anlıcam. Gercekten çok yakıyo ama dayandım acısına. Bu ay olmazsa gene yapıştrocam inşallah
Aynı bölgeye ikinci uygulamayı yapmak istiyosanız 14 gün bekleyin yazıyo arkasında alerji olmayın dikkat edin

Back
X