• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakı ile hamile kalmak

Kizlar bende yapistirdim ve bir cok arkadasimda yapistirdi burda.. Biz adetin ilk günü degilde ovulasyon gunu yani adetin 12-13.gunu yapistiriyoruz .. ovulasyonumuzu bildigimiz icin gun verdim.. o gun boyunca belimizde iki en fazla üç gün kaliyor yumurta catladiginda belimizde olmus oluyor.. Ve yapan arkadaslarim hamile su anda .. Beni sorarsaniz henüz degilim tedavi olmadigim ay denedim olmadi..

Kizlar bende yapistirdim ve bir cok arkadasimda yapistirdi burda.. Biz adetin ilk günü degilde ovulasyon gunu yani adetin 12-13.gunu yapistiriyoruz .. ovulasyonumuzu bildigimiz icin gun verdim.. o gun boyunca belimizde iki en fazla üç gün kaliyor yumurta catladiginda belimizde olmus oluyor.. Ve yapan arkadaslarim hamile su anda .. Beni sorarsaniz henüz degilim tedavi olmadigim ay denedim olmadi..
Ovulasyon günü tam olarak hangi gün bazı yerler 14 yazıo anlamadm

Canim herkesin ayni degil adetin12-18.gunleri arasi tam emin olmak istersen ovulasyon testi al yap canim yada doktora git adetli iken doktorun sana söylüyor. . .
Yumurtlama dönemini kesin bişekilde söylüyor mı yok ya gitmek istemyrm Dr a fobigim :( test nasıl yapılıo araştrrm

Yumurtlama dönemini kesin bişekilde söylüyor mı yok ya gitmek istemyrm Dr a fobigim :KK43: test nasıl yapılıo araştrrm
Evet söylüyor doktorlar ben her gittigimde syledi dogruydu çünkü ovulsyon testlerimden emindim ....eczaneden al canim adetin bitince tipki gebelik testi gibi yapiyorsun en koyu cift cizgi ovulasyon günün oluyor.uzerindede yaziyor zaten aldiginda canim...

Heb
Evet söylüyor doktorlar ben her gittigimde syledi dogruydu çünkü ovulsyon testlerimden emindim ....eczaneden al canim adetin bitince tipki gebelik testi gibi yapiyorsun en koyu cift cizgi ovulasyon günün oluyor.uzerindede yaziyor zaten aldiginda canim...[/QUOTE

Netten ovulasyon testi al canim yakalarsin gununu tam olarak.. doktora neden gitmek istemiyorsun ki.. Yada kac yildir evlisin cocuk ne zamandir dusunuyorsun..
Vajinusmus atlattım doktor kontrolü alttan yapamayablrm 3 aylık evliyim ama 28 yaşındayım çocuk düşünmüyodum ama mahalle baskısı işte

Vajinusmus atlattım doktor kontrolü alttan yapamayablrm 3 aylık evliyim ama 28 yaşındayım çocuk düşünmüyodum ama mahalle baskısı işte
Canim 3 aylik evlisin madem kim baskı yaparsa yapsin takma .. evliligin tadini cikar bence biraz 6 ay dolsun bari sonra dusunursun cunku cocuk buyuk sorumluluk evlilik yeni daha ..

Canim 3 aylik evlisin madem kim baskı yaparsa yapsin takma .. evliligin tadini cikar bence biraz 6 ay dolsun bari sonra dusunursun cunku cocuk buyuk sorumluluk evlilik yeni daha ..
Yok ben ztn öyle yapıcam sadece düşündüğüm an olmazsa die bakıyorm kim neler yapıo gb :)

deneyen oldumu bilmiyorum ama şehir efsanesi diyen olmuş
belki birilerinin işine yarar diye düşündüm
teyzem hamile kaldı yakı yapıştırarak
sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirm

deneyen oldumu bilmiyorum ama şehir efsanesi diyen olmuş
belki birilerinin işine yarar diye düşündüm
teyzem hamile kaldı yakı yapıştırarak
sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirm
Adetten sonrami taktı.. Kac gun kaldi bellinde canim

Him.. Yumurtlama donemi taktimi.. Birde onun kac yil bebegi olmadi..sorunu varmiydi..
valla yumurta takipi yapmadı galiba bebeği olmadı 10 yıllık evli aşılama yaptırdı bir kaç kez sadece bir kere tuttu
oda karnında 32 haftalıkken öldü geçirdiği operasyon yüzünden
şuan doğum yaptı 29 haftalık bebeği oldu zor bir dönemden geçiyoruz

Back