• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakı ile hamile kalmak

Evet kaynanam 5.gunu dedi sabunla ovuluyormıs mu biseyler anlattı öyle pek üstünde durmadım. Ama 5.gunu takılıyor dedi. O bi kadına yapıştırmış kadının üst üste 3cocugu olmus hemde 30dan fazlaymış kadın. Rabbim isterse hersey olur vakti zamanı var ben buna cok inanıyorm[/QUO

Merhaba arkadaşlar..
Bende kullandim gecen ay yaptim iki gün kaldi sonra cikardim okuduğum sayfa da öyle yaziyodu ama gebelik olmadi adet agrilarima etkisi oldu birde adetinin ilk günü yaptim 1,5gun durdu dayanamayip cikardim adetim bitince soğan kurune basladim inşallah rabbim bu ay nasip eder ..isteyen herkese hepimize rabbim saglikla hayirla nasip eder insallah

Merhaba arkadaşlar..
Bende kullandim gecen ay yaptim iki gün kaldi sonra cikardim okuduğum sayfa da öyle yaziyodu ama gebelik olmadi adet agrilarima etkisi oldu birde bu ay adetinin ilk günü yaptim 1,5gun durdu dayanamayip cikardim adetim bitince soğan kurune basladim inşallah rabbim bu ay nasip eder ..isteyen herkese hepimize rabbim saglikla hayirla nasip eder insallah

neler yaptın anlatrmsn cnm sırasyla
Öncelikle eşim varikosel ameliyatı oldu
1 ay öncesinde yakı yapıştırmıştım.
Adetin 5.günü klomene başladım.
O sıra hiç ağrı kesici vs almamaya düzenli beslenmeye çalıştım,yumurta kalitesi açısından.
Ovulasyon testi ile yumurta günümü hesapladım ona göre program düzenledim
16.günümden itibaren de progesteron (crinone) kullandım ve sonunda başardım :)

Öncelikle eşim varikosel ameliyatı oldu
1 ay öncesinde yakı yapıştırmıştım.
Adetin 5.günü klomene başladım.
O sıra hiç ağrı kesici vs almamaya düzenli beslenmeye çalıştım,yumurta kalitesi açısından.
Ovulasyon testi ile yumurta günümü hesapladım ona göre program düzenledim
16.günümden itibaren de progesteron (crinone) kullandım ve sonunda başardım :)
bnm fsh takılmacam vardı 9,75 di ıkıncı ayım klomende bnmde adetım bıttıgınden 17.günüme kadar gün aşırı ilşki oldu iki yumurtam olusmustu 16.günü kendılıgınden catladı o gunu ve ertesı gunu ilşkiyle degerlendrdk 18.gün de ilşki vermıstı doktorm ama olmadı maalesef bnde progestan kullanıorm on bes gundur doktorm ılacı bıtır gel dedı bugun son bırtane kaldı onu ıcıcem yarın da bat ayrıca kontrolum var bakalım ıns bende hamıle kalırm dua et

bnm fsh takılmacam vardı 9,75 di ıkıncı ayım klomende bnmde adetım bıttıgınden 17.günüme kadar gün aşırı ilşki oldu iki yumurtam olusmustu 16.günü kendılıgınden catladı o gunu ve ertesı gunu ilşkiyle degerlendrdk 18.gün de ilşki vermıstı doktorm ama olmadı maalesef bnde progestan kullanıorm on bes gundur doktorm ılacı bıtır gel dedı bugun son bırtane kaldı onu ıcıcem yarın da bat ayrıca kontrolum var bakalım ıns bende hamıle kalırm dua et
İnşallah canım :KK46:

ben şimdi anlamadım biri bana anlatsın :) yakıyı regliyken yapıştırınca ne oluyor ? benim çikolata kistim var çocuğu engelliyor adetmde çok sancılı oluyor. şimdi ben yaptım diyelim faydası ne biri bana anlatabilir mi? :)

Back