• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakı ile hamile kalmak

Anladım canım:KK49:
İnşaallah biz kalırız ne diyim :dondurma:
Yanıyorum boşa gitmesin dimi yani :eek:
:süslü:Rabbim kavultursun minnoşuna
Sağlık sıhhat afiyetle inşaallah :KK19:
Bize de dua et olurmu:spor::KK55:
amın cnm ınsallah allah ısteyen herkese nasıp etsın ben ovulasyon tesı kullandım ocak ayında takıp ettım onunla yumurtlamayı yakaladım ve hamıle kaldm cok sukur

Sağol canım. Bir zararını görmedim mutlaka faydası olmuştur.1-2 ay sonra kaldım sanırım hamiş :anne:
Ama eşim varikosel ameliyatı olmuştu onun etkisi daha büyüktür sanırım :KK51:
canım eşinin kaçıncı ayıydi ameliyattan sonra hamile kaldın allah saglikli olarak kucağına almayi nasip etsin inşallah...

merhabaa

Burada okuyup ; hamile kalmada etkili olduğunu düşünülen yakıyı yapmaya karar verdim
ve eğer olursa buraya yazacağım diye söz verdim kendime.
adetimin 3-4 günü yakıyı takmaya başladım.
yumurtlamama kadar sürekli kullandım. belki bir kaç gün takmamışımdır. aşırı yakıyor:)
yumurtlama dönemimde ilişkiye girdik. 8 aydır filan deniyoruz . artık bunu da deneyip bırakmaya karar vermiştim.
yumurtlama günümden 2 gün sonra da sadece bir kere süt buharı yaptım. maydonozla sütü kaynatıp 10-15 dk kadar battaniye ile etrafımı sarıp üzerine oturur gibi yaptım.
şuan çok yeni bi gebelik söz konusu. umarım sağ salim herkees gibi kucağımıza alırız.
Bence deneyebilirsiniz.
bunlar vesile tabiii. Veren Allah :)

Arkadaşlar maydanoz süt buharını asla plastik kapta yapmayın. Cam veya metal olsun.
Kaş yapayım derken göz çıkarmayın Allah muhafaza.
Plastik sıcakla temasta zararlı maddeler açığa çıkar ve en hassas bölgeniz buna maruz kalmış olur. Aman dikkat.

Merhabalat konu açılalı çok olmuş ama merak ettim yakıdan sonuç alan var mı ? Denemek istiyorum ama bu ay da buna heveslenip sonuç alamazsam üzülücem diye korkuyorum

Back
X