• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakı ile hamile kalmak

aynenn bunca zamandr cocuk ıstemıorm dıye bosuna gezmısım kasıl kasıla ortalıktaa sankı cok kolay oluomuss gbı

haha :KK45: bende bekarken dıyordm 2 sene yapmayız dıye :KK53: 2 sene oldu bebek denıyoruz olmuyo :KK57: kac kere soylemısım dıyorm basıma geldı:KK53:

Merhabalar konu ilgimi çekti çünkü en yakın arkadaşım daha mayısta evlendi bebeğinin olmasını çok istiyor ama şu an olmuyor onu teselli ediyorum ama pek etkili olmuyor çünkü çikolata kistinden dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştı onun yüzünden olmamasından çok korkuyor doktor da daha yeni evlisin üzülmek için çok erken demiş bu yakı ve soğan kürü nedir böyle arkadaşıma mesaj attım ama çok umutlanırsa diye de korkuyorum

Merhabalar konu ilgimi çekti çünkü en yakın arkadaşım daha mayısta evlendi bebeğinin olmasını çok istiyor ama şu an olmuyor onu teselli ediyorum ama pek etkili olmuyor çünkü çikolata kistinden dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştı onun yüzünden olmamasından çok korkuyor doktor da daha yeni evlisin üzülmek için çok erken demiş bu yakı ve soğan kürü nedir böyle arkadaşıma mesaj attım ama çok umutlanırsa diye de korkuyorum
cnmm sımdı ne desek boss bazı seyler allahın bızlere kıldıgı vesıleler yumurtlama dönmnde bele yakı yapıstrnca yumurtalarn etkılendgnı düşünüolar yanı tam olarak etkısını kımse bılmıo bende yapcm aksama cok yapanda okudum ama nasıp kısmet hersey senın o arkadasn bitkisel kürler uygulasn doktora gtsn hormn testı yaptrsn hsg flnda ceklsn bız hepsını yaptkk

şu doktorları anlamıyorum yeniyse yeni onlara ne bebek istiyor işte çare olsana :KK57: valla canım hersey Allah tan, belkı vesıle olur dıye denedık,yakıyı bu ay ilk defa denedım sonuc beklıyorum,sogan kuru de gecen sene kullanmıstım ama sorun yoktu bende o sorun yaratıyor dıye brıaktım,adet düzensizliği gibi.. bu yakıyı önerebilirsiniz arkadasınıza..

şu doktorları anlamıyorum yeniyse yeni onlara ne bebek istiyor işte çare olsana :KK57: valla canım hersey Allah tan, belkı vesıle olur dıye denedık,yakıyı bu ay ilk defa denedım sonuc beklıyorum,sogan kuru de gecen sene kullanmıstım ama sorun yoktu bende o sorun yaratıyor dıye brıaktım,adet düzensizliği gibi.. bu yakıyı önerebilirsiniz arkadasınıza..
cnmm sımdı ne desek boss bazı seyler allahın bızlere kıldıgı vesıleler yumurtlama dönmnde bele yakı yapıstrnca yumurtalarn etkılendgnı düşünüolar yanı tam olarak etkısını kımse bılmıo bende yapcm aksama cok yapanda okudum ama nasıp kısmet hersey senın o arkadasn bitkisel kürler uygulasn doktora gtsn hormn testı yaptrsn hsg flnda ceklsn bız hepsını yaptkk
Haklısınız herşey allahın takdiri tabi ki ben de görür görmez ona söyledim biraz daha bilgi alayım dedim teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

selam valla teyzem 4 gün adet olduğu için çıkarmamış sanırım eğer sizinde 6 veya 7 günse size zararı yoksa dursun eğer rahatsız olursanız alırsnız evet eczanelerde satılan yakı imiş bende bilmiyorum 3 4 tl bişey :) inş işinize yarar
yani yakının vücutta kalma süresi 2 gün en fazla eczanede özellikle alırken söylüyorlar birde duş almıyormu hiç naısl oluyor anlamadım gerçekten ? K kymt_89

aslında anlamıcak bişey yok adet olduğun ilk gün takıyosun 2 gün sonra çıkarıyosun bu kadar basit

aslında anlamıcak bişey yok adet olduğun ilk gün takıyosun 2 gün sonra çıkarıyosun bu kadar basit
2 gün sonra çıkardıktan sonra ne anlamı varki zaten reglisin belini sıcak tutuyo sadece normalde reglinin 5, günü takıp ilişki sırasındada takılı durması gerekiyor 2 gün ondan sonra çıkartıyorsn diye yazıyor normalde @dushes

biz bir doktora veya eczaneye sormadık teyzeme eltisi demiş oda denedi ve oldu olay bundan ibaret başka bir ayrıntısı yoko_Oo_O

yakıyı deneyim dedim ama ne yakıyor ne başka bir his veriyor üzerinde aslan resimli olandan taktım. cildimi tahriş edecek diye korkarkan hafif ısı bile vermemiş olması garip geldi , heralde bozuk olanı bana denk geldi şans işte 1 saat oldu tık yok :S

sukedisi sukedisi o uzerinde aslan olandan kullandm bende baya yaktı ama geçen ay boş geçti tabi adet oldm bu ay tekrar denicem

sukedisi sukedisi o uzerinde aslan olandan kullandm bende baya yaktı ama geçen ay boş geçti tabi adet oldm bu ay tekrar denicem
ovülasyon taki bide yapıyormuydun acaba? benim ovülasyona 3-5 gün var . bende zerre sıcaklık hissi yok çok ilginç.heralde 2-3 saat oldu koyalı ama hiç ısınmadı. benim sıcaklığım yüksek heralde yada evimin içi sıcak 25-2 derece arası belki ondan işe yaramamıştır.
işte artık ne duysam deniyorum. tüp bebek yaptırmadan önceki son 2. ayım.denemekten zarar gelmez heralde dedim. yakı için cilt tipim hassas olduğu için korkmuştum ama boşuna korkmuşum :D

ovülasyon taki bide yapıyormuydun acaba? benim ovülasyona 3-5 gün var . bende zerre sıcaklık hissi yok çok ilginç.heralde 2-3 saat oldu koyalı ama hiç ısınmadı. benim sıcaklığım yüksek heralde yada evimin içi sıcak 25-2 derece arası belki ondan işe yaramamıştır.
işte artık ne duysam deniyorum. tüp bebek yaptırmadan önceki son 2. ayım.denemekten zarar gelmez heralde dedim. yakı için cilt tipim hassas olduğu için korkmuştum ama boşuna korkmuşum :KK70:
mentollü olanlar yakıyor normaldede sıcak tutması lazım birde düzgün koyduğun yerde önemli yoksa etki etmiyor belki yanlış yere yapıştırmışındır yani nomali bile yakması lazım yakının amacı o zaten

mentollü olanlar yakıyor normaldede sıcak tutması lazım birde düzgün koyduğun yerde önemli yoksa etki etmiyor belki yanlış yere yapıştırmışındır yani nomali bile yakması lazım yakının amacı o zaten
dediğim gibi bence benim ki bozuk çıktı.

Arkadaslar birde ben deneyim tamda evde yaki varken bugun ve yarin yumurtlama günüm esas yarinda bugun bende yakiyi yapistiriyim inşallah faydasi olur tup bebekten once son ayim..Allah bebek isteyenlere hayirli evlat nasip etsin kucaklarimiz bebislerle dolsun...

Arkadaslar birde ben deneyim tamda evde yaki varken bugun ve yarin yumurtlama günüm esas yarinda bugun bende yakiyi yapistiriyim inşallah faydasi olur tup bebekten once son ayim..Allah bebek isteyenlere hayirli evlat nasip etsin kucaklarimiz bebislerle dolsun...
Kizlar dun gece yakiyi vurdum bugun acayip agrim oldu tüp bebek yaptiranlar bilir yumurta toplamadan sonraki gibi agri adim attirmadi bana.insallah yumurta catlamasi olmuştur inşallah rabbimde nasip eder.bu ay bu ağrıya dayanarak umitliyim istiyorum artık gelsin bebisler 12 yildir cok bekledim rabbim..sabır sabır. ..elden bişey gelmiyor duadan başka.

Bende ilk ovulasyon testi kullanmadan. Bu tecrübeyi yasadm.. Agrim ne ayakta ne otururken ne yatarken rahat ettiriyordu.. Bende sabahina ovulasyon testi yaptm sansa diyerek bi baktm yumurtlamisim.. Sende %90 yumurtlamissin bugün ve yarini degerlendir derim

Bende ilk ovulasyon testi kullanmadan. Bu tecrübeyi yasadm.. Agrim ne ayakta ne otururken ne yatarken rahat ettiriyordu.. Bende sabahina ovulasyon testi yaptm sansa diyerek bi baktm yumurtlamisim.. Sende %90 yumurtlamissin bugün ve yarini degerlendir derim
hangi gün yapıştırdınız siz yakıyı ben şimdi 5, günü yaptım 2 gn durdu çıkardım ya sonra faydası ne :) yoksa yumurtlama günü yapıştırıp ilişkiye girip bir gün sonra falan mı çıkarılıyor acaba gerçekten merak ediyorum

Back
X