- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm ovulasyon testı yapmadm ama bu ay yapıcam gecen ay kı yakı deneyımı fos cıktı hatta doktora gttmm gecen aydan yanı yakıyı kullandgm aydan kalan kucuk kucuk catlamayan yumurtalar varmıs acaba yakı yuzundenmı anlayamadım tam olarakovülasyon taki bide yapıyormuydun acaba? benim ovülasyona 3-5 gün var . bende zerre sıcaklık hissi yok çok ilginç.heralde 2-3 saat oldu koyalı ama hiç ısınmadı. benim sıcaklığım yüksek heralde yada evimin içi sıcak 25-2 derece arası belki ondan işe yaramamıştır.
işte artık ne duysam deniyorum. tüp bebek yaptırmadan önceki son 2. ayım.denemekten zarar gelmez heralde dedim. yakı için cilt tipim hassas olduğu için korkmuştum ama boşuna korkmuşum![]()
ben bu ay yakı ,ovülasyon testi, inofolic ,pre-seed kullanıyorum . bugün yarın ovülasyon olacağım sanırım. tüm olasılık arttıranları bir araya getirdim şansa olursa olacak olmazsa başka aya tekrar deneyeceğim. önümüzdeki ay tüp bebek raporu içinde başvuracağım .yok cnm ovulasyon testı yapmadm ama bu ay yapıcam gecen ay kı yakı deneyımı fos cıktı hatta doktora gttmm gecen aydan yanı yakıyı kullandgm aydan kalan kucuk kucuk catlamayan yumurtalar varmıs acaba yakı yuzundenmı anlayamadım tam olarak
bu adetımde gıttım doktora kucuk kucuk catlamayan yumıler var dedı kist degıl dedı sorun yok dedı baskaa yerdeydım ordakı doktora gttım ıcın tedavı baslatmadı hormon testı yaptrdı normal cıktı fsh 9,75di prolaktın 23,17 idi bu yaptrmamda fsh 6.78 prolaktınde 8 bucuk cıktı ıyıydı yanı folıc plus verdı ama ondan olmadıgı ıcın folıc trıo aldm ne yapabılırım acaba catlamayan yumıler ıcın mesela bak akıntım basladı beyazben bu ay yakı ,ovülasyon testi, inofolic ,pre-seed kullanıyorum . bugün yarın ovülasyon olacağım sanırım. tüm olasılık arttıranları bir araya getirdim şansa olursa olacak olmazsa başka aya tekrar deneyeceğim. önümüzdeki ay tüp bebek raporu içinde başvuracağım .
çatlamayan yumurtaların yakıyla alakası olduğunu sanmıyorum. bazı aylar olgunlaşan yumurtalar lh nin etkisi az geldiğinde çatlamıyor . diğer regl döneminde kontrol ettirmekte fayda var . sürekli ufak çatlamayan yumurtalar oluşuyorsa tedavi edilmeli.
kistleşmeyen foliküllere birşey yapmıyorlar. geçen dönemden kalma gelişmeye devam eden yumilerin varsa bu ay bir kaç kere yumoşun çatlayabilir. çatlamayan yumoşlar için soğan suyu kürü kullanıyorlarbu adetımde gıttım doktora kucuk kucuk catlamayan yumıler var dedı kist degıl dedı sorun yok dedı baskaa yerdeydım ordakı doktora gttım ıcın tedavı baslatmadı hormon testı yaptrdı normal cıktı fsh 9,75di prolaktın 23,17 idi bu yaptrmamda fsh 6.78 prolaktınde 8 bucuk cıktı ıyıydı yanı folıc plus verdı ama ondan olmadıgı ıcın folıc trıo aldm ne yapabılırım acaba catlamayan yumıler ıcın mesela bak akıntım basladı beyaz
normalde bnm yumıler kendılıgınden catlıodu klomen kullanmıstım ıkı ay hep kendısı catladı gecen ay kullanmadım bu ayda kullanmıcam sogan kürü uygulamadım bu ay maalesef aklıma gelmedı ne yapsam acabakistleşmeyen foliküllere birşey yapmıyorlar. geçen dönemden kalma gelişmeye devam eden yumilerin varsa bu ay bir kaç kere yumoşun çatlayabilir. çatlamayan yumoşlar için soğan suyu kürü kullanıyorlar
bence üstüne hiç düşme, sürekli olan birşey değil nasılsa. arada herkeste oluyor böyle durumlar, sen kontrole gittiğin için farkedilmiş normalde çoğu kişi farketmiyor doktora gitmediği için.normalde bnm yumıler kendılıgınden catlıodu klomen kullanmıstım ıkı ay hep kendısı catladı gecen ay kullanmadım bu ayda kullanmıcam sogan kürü uygulamadım bu ay maalesef aklıma gelmedı ne yapsam acaba
bn hsg cekıldıgım ıcın ıltıhaplanma falan varmı dıye merak etmıstım cok sukur yokmus sadece bunu demıstı kucuk kucuk catlamayan yumıler var dıyee dedıgın gbı belkı bu ay bı kac sefer yumurtaam catlayabılırbence üstüne hiç düşme, sürekli olan birşey değil nasılsa. arada herkeste oluyor böyle durumlar, sen kontrole gittiğin için farkedilmiş normalde çoğu kişi farketmiyor doktora gitmediği için.
aynenn bende denedm gecen ay ama fossss cıktıBende ilk defa yaki..denemistim ama nafile..
Yakıyla mı hamile kaldınız?Teşekkürler canım,araştırma yaparken ben de çok rastladım yakı meselesine,mutlaka deneyeceğim.
İşe yaramadı demişsiniz ama hamilesinizaynenn bende denedm gecen ay ama fossss cıktı
hayırr o ay hamıle kalmadım canım ocak ayında hamıle kaldımİşe yaramadı demişsiniz ama hamilesiniz
Yakının etkisi varmı acaba![]()
Sağol canım. Bir zararını görmedim mutlaka faydası olmuştur.1-2 ay sonra kaldım sanırım hamişYakıyla mı hamile kaldınız?
Hayırlı olsun bebiş inşaallah![]()
Rabbim kavuştursun tatlımKizlar pirince 41 gun boyunca meryem suresini okuyup uyuttun. Ama sabah namazında okuyun.. Ben 41 yasin okudum.. Bi cuma 313 fatiha.. Bi diger cuma 313 ayetel kursi okudum.. Selayla ezan arasi okunacak.. Ben hamileyim simdi