Yakı kullanıp hamile kalanlar varmı??

ays79

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
273
5
16
35
Ankara
Kizlarrrr yorumlarınızı bekliyorum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ne derece dogru yaptim bilmiyorum ama bu pihtilasma sorunu yuzunden kafayi yiyip sonunda bioenerji uzmanina?? gittim bana kuyruk sokumuma yaki yapistirmami soyledi henuz denemedim.. deneyen var mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bioenerji diyip ?? yaptim cunku pek guvenilir gelmedi fakat diz ve boyun agrilarim icin corekotu yagiyla masaj onerdi yaptim ve ise yaradi hic biyerim agrimiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam, 3,5 aylık evliyim, 6 haftalık hamileyim. Hangisi etkili oldu bilemiyorum ama anlatmak istedim yinede çünkü çok araştırmıştım bu konuları .. ilk 2 ay normal denemelerde bulunduk olmadı, bebek çok istediğimiz için bu yöntemlere başladım geçen ay .. önce yakı yapıştırdım 3 kere, 5 gün incir kürü, eşime keçiboynuzu kürü onada 5 gün ( çünkü sıkıldım bıraktım devam etmedim :) ) bu arada kontrol amaçlı yumurtlama takibine başladım 2 kere gittim devam etmedim ona da, sonra akışına bıraktık ve gerçekten hiç düşünmedim araştırmadım hiçbişeyi, temizlik yaptım bol bol hatta nasış olsa hasta olucam yine diye, ve oruç tutmaya başladım 3 gün tuttum sonra tesadüf takvime bakıp reglin 2 gün gwçtiğini gördüm akşam tahlil sonucu bebişi öğrendik :) sürpriz oldu aslında ama galiba yakı etkisini gösterdi bana göre çünkü hep o varken ilişki oldu ve o dönemde yumurtlama oldu .. :)

Back
X