Yakı Mucizesi

Olmaz cnm adetin bittikten sonraki 3.günü yapıştırılacak bekle

Olmaz cnm adetin bittikten sonraki 3.günü yapıştırılacak bekle
konu sahibide bittiği gün diyor hangi şekilde yapılıyor karıştı :)

Kızlar merhaba, ben bu yakıyı yapıştırdım bu sabah ama hiç yakmadı şuan sadece oraya bir bant yapıştırmışım hissi var ne yanma ne de başka bir hissiyat..anlamadım herkes çok yanıyor falan derken bende hiçbir etki olmamasına..son kullanma tarihine de baktım bir problem yok..acaba siz ağrı kesicili yakılardan mı kullanıyorsunuz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim sanki böyle olursa bi işe yaramazmış gibi hissediyorum

Canim yakiyi yapistirdigin bolgede herhangi bi rahatsizligin ykktur.mesela bnim bel fitigim vardi yapistiriodum eskiden yakiyodu cok fena.agri olan yeri yakiyo.

Canim yakiyi yapistirdigin bolgede herhangi bi rahatsizligin ykktur.mesela bnim bel fitigim vardi yapistiriodum eskiden yakiyodu cok fena.agri olan yeri yakiyo.

Aaa ondan mı yanmadı yani? Evet çok mantıklı o zaman bende bugün başka bir marka alıp onu deneyim bari diyordum o zaman hiç gerek yokmuş :) teşekkürler cevabınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…