- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Kendine hazirla ye kaldir.Uyursa uyusun illa karsiliklimi yemeniz lazim.Herkese günaydın arkadaşlar. .önceki konunu bilenler için söyleyim çok şükür akıntım normal şimdilik bir sorun yok :)Size başka bir konuda danışmak istiyorum verdiğiniz samimi cevaplardan ötürü. . Ben yurtta kalıyorum bi senedir aynı sınıf başka bi şubeden arkadaşımla aynı odadayiz zaten öncede aynı evde kaldığım için çok yakiniz. .ama gelin görin ki aramızdaki bazı problemler beni yıpratıyor. .kısaca örnek vereyim.. uykusuna çok düşkün biri tmm uyanmasa birsey demiycem ama ben kalkıp kahvaltı hazırlamaya başlamadan kılını bile kipirdatmiyor ki ben tepkinizii koymadan önce hep ben hazirlayip cagiriyordum ve bu umursamazlik markete gidip gelme kahvaltılık vs. Alma konularında da geçerli illa benim ikaz etmem lazım birseyi yapması için. .bu da beni yıpratıyor gerçekten çünkü sürekli aynı ortamdayiz. .ve artık kendim uyanirsam kalkıp kendim yapıyorum çağırmiyorum ki biraz kendine çeki düzen versin..ama yokk.. arkadaşım Gamsiz. .ne yapayım bilemiyorum
Herkese günaydın arkadaşlar. .önceki konunu bilenler için söyleyim çok şükür akıntım normal şimdilik bir sorun yok :)Size başka bir konuda danışmak istiyorum verdiğiniz samimi cevaplardan ötürü. . Ben yurtta kalıyorum bi senedir aynı sınıf başka bi şubeden arkadaşımla aynı odadayiz zaten öncede aynı evde kaldığım için çok yakiniz. .ama gelin görin ki aramızdaki bazı problemler beni yıpratıyor. .kısaca örnek vereyim.. uykusuna çok düşkün biri tmm uyanmasa birsey demiycem ama ben kalkıp kahvaltı hazırlamaya başlamadan kılını bile kipirdatmiyor ki ben tepkinizii koymadan önce hep ben hazirlayip cagiriyordum ve bu umursamazlik markete gidip gelme kahvaltılık vs. Alma konularında da geçerli illa benim ikaz etmem lazım birseyi yapması için. .bu da beni yıpratıyor gerçekten çünkü sürekli aynı ortamdayiz. .ve artık kendim uyanirsam kalkıp kendim yapıyorum çağırmiyorum ki biraz kendine çeki düzen versin..ama yokk.. arkadaşım Gamsiz. .ne yapayım bilemiyorum
Vicdan azabı çekiyorum ama sonra diyorum o niye dikkat etmiyor ? Başkasının derdini çekmek zorundamiyimgamsız insana hiç bişey yapılmıyor. tecrübe ettim ve yıldım.
o yüzden bende vur patlasın çal oynasın modundayım.
size de tavsiye ederim. herşeyi kendinize göre ayarlayın. market mi yapılacak kendize kadar. kahvaltı mı aynı şekilde.
temizliği bile sadece kendi tarafınızı yapın.
bişey söylerse de kusura bakma artık böyle. kendimi kötü hissetmeme neden oluyorsun deyin.
Ayy dimi :)Boşan bence))
Gecen sene de böyleydi ama evde kalabalık olunca çok takmadim. . Burda iyice abarttı artık.E sizde 1 hazırlarsınız 5 kere hazırlarsınız,niye bukadar derdine düştünüz ki ANNESİMİ' siniz ?
Madem gamsız ve ilgizsiz oralı olmayın.Yemeğinizi yiyin okulunuza gidin
Resmen zaman kaybı ayrıca birazdaha gamsız rahata alışmış ama sizin bu tutumunuz böyle yapmış
Uyanık olsada kalkmiyodu ya benim kalkmami bekliyo ki zaten ben hazır edene kadar da birsey lerle oyalaniyodu artık tinnamiyom gerçektenKendini Kullandırma, kahvaltınız ortaksa birgün sen hazırlarsın bir günde o, Sırayla yapalım felan de, yapmıyorsa da sen kendine hazırla yap kaldır. oda uyanınca ne yapıyorsa yapar
Normalde severim ama böyle yapınca çok zoruma gidiyor bide diyor ki evde çok iş yaparım. . Burda niye yapmıyorsun yapan var tabianasi degilsin babasi degil ablasi hic degilsin yurtta kaliyormussun ayrica hic yokmus gibi davran madem isleri sana yikiyor sende onu tamamen yoksay . kahvalti mi yapacaksin kendin yap cik alisveris mi yapacan kendine yap gel gel hizmetcisi misin sen o kizi ne yipratacaksin kendini boyle parazitler icin resmen yuzunu yumusak bulmus senden yararlaniyor.
Ezdirme kendini, o olmazsa baska arkadas bulursun sundan arkadas olsa nolacak baksana
Gerçekten öyle. .biraz bencil olmak lazım artık yoksa basedemicem artık. .Ben birlikte güzelce yaparız diye düşünüyorum o uyanmiyo bile yaBasit, kahvaltınızı kendinize kadar hazırlayın.
Alacaklarınızı o anlık alın marketten, uzun vadeli değil.
Misal kendinize kadar alın herşeyi ve o an yapıp tüketin.
O zaman belki anlar.
Tek başınıza birşeyleri alıp yaptıktan sonra, sadece kendiniz için yapmanız daha mantıklı.
Eğer o sizin yaptığınız kadar katkıyı size sağlamıyorsa, en doğru hareket bu olacaktır.
Gecen sene de böyleydi ama evde kalabalık olunca çok takmadim. . Burda iyice abarttı artık.
Yakın arkadaşız ya ne bilim cagiriyodum ama bi süre sonra gelenek oldu bu..Kendine hazirla ye kaldir.Uyursa uyusun illa karsiliklimi yemeniz lazim.
Yani hale baksana..bildiğin koca tripleri sanki..Ayy dimi :)
Dedim zaten sen beni tanımıyor musun fln diyor duygusala bağlıyor. .hep böyle alışmış iteklemek lazım onu..birşeye kalkmak zorunda olmasa bütün gün uyur o potansiyeldeAcil konuşmalısınız bence
Yani resmen kullanmaya giriyor bu
Dedim zaten sen beni tanımıyor musun fln diyor duygusala bağlıyor. .hep böyle alışmış iteklemek lazım onu..birşeye kalkmak zorunda olmasa bütün gün uyur o potansiyelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?