Yakın arkadaş ama..

Yani hale baksana..bildiğin koca tripleri sanki..
Arkadaşını uyarmalisin.durumu ve ne düşündüğünü olduğu gibi anlat.baktın değişen birşey yok aynı evde yaşamaya son ver bence..
Malesef yurtta kalıyorum. .anlamıyorum ya aile bu insanları bilinçli yetiştir miyormu kaç yaşına gelmiş hala bunları idrak edemiyor

samimi arkadaşsınız diye kendinizi kullandırtmayın boşuna
kimse siz ile kahvaltı yapmak zorunda değil, ya da siz kimseye bağımlı değilsiniz...
boşuna arkadaşınızın şeyini kaldırmayın, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın
kalkın kahvaltınızı başkalarıyla yapın,
birde benden sana tavsiye kimseye çok verici olma en çokta onlar seni değersiz hissettirirler (imza: üniversite yılında kazık yemiş biri)

Bide ikaz etmekte beni rahatsız ediyor..koskocaman insan.. söylemeden anlasa ama yok.. her konuda böyle alışmış çevreden gelen şeyler doğrultusunda birseyler yapmaya

Katılıyorum Size. .İnsanları düşündükçe kıymet verdikçe daha bi değişik oluyorlar. .baştan tepkimi koysam böyle olmazdı belki ama ne biliyim böyle olacağını dusunmedim. .bireysel olmak en iyisi

Biraz geç oldu ama :) Bu de uyarınca suçlu gibi hissettiriyorlar bi kahvaltı değilmi diyolar kalk hazırla o zaman

E ozaman şöyle bir cevapta layık olur sevgili arkadaşa doğru sadece bir kahvaltı kalkta kendin yap !
Bence çok kaile alınacak bir durum yok hatta arkadaşınızla laf ta yarıştırmayın
Ben yedim bitti uyandırmak ile yükümlü kahvaltısını hazırlamakla sorumlu değilsiniz,okadar...

ya neyine kiyamiyorsun annen degil baban degil akraban degil elalemin kurnaz gecinen kizi yani valla cok yufka yureklisin resmen sirtindan gecinen akilli oldugunun dusunen seni umursamayan bir kiz. Salla gitsin bunla eve falanda cikma bence. Seni kullaniyor resmen.

Birsey demem zaten artık. .umursamiyor görünmek daha iyi..takmamaya çalışıyorum yeteri kadar ödün verdim..

Alıştı tabi hep öyle bekliyor..ama dediğiniz gibi bu benden kaynaklanıyor yüzümü yumuşak buldu geçiniyor resmen. . Artık umursamam zaten böyle yapınca kendinden de sogutuyor iyice

Alıştı tabi hep öyle bekliyor..ama dediğiniz gibi bu benden kaynaklanıyor yüzümü yumuşak buldu geçiniyor resmen. . Artık umursamam zaten böyle yapınca kendinden de sogutuyor iyice

Su kizdan uzak dur oylelerinden cok gordum inanan bana sana ne arkadas olur ondan ne baska sey sirf senden gecinin tatsiz bir kisilik

ha ha konu sahibi sizin evliliğinizi hayal ettim bile.
aynen bu şekilde eşiniz size yardıme tmeyecek, siz de yazık değil mi bana diye konu açacaksınız.

ya size ne kızdan, neden kıyamıyorsunuz ki,
koskoca yetişkin, aç olsa kalkar kendi kahvaltısını hazırlar.
bu anaç tavırlar sanmayın ki size ekmek su olarak dönecek.

valla oda arkadaşınız konu açsa ben onu haklı göreceğim resmen.

Yaa bi de varya böyle gamsız larda beni buluyor. .nisanlimda öyle.. belkide ben çok takıyorum bilmiyorum.. evet ona göre hava hoş çünkü oda hep hazırladığı deyip çıkabilir ama konuşmama rağmen çokta birsey değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…