Yakın arkadaş çocuk yarıştırma sorunsalı

Demek ki sizin fikrinizi beğenmiş ama aaa iyi fikir ben de göndereyim diyecek kadar iyi niyetli değil. Hala bunu kabul edip yolunuza onsuz devam etmek yerine keşke şöyle yapsaydı, birlikte gönderseydik, böyle deseydi...

Demek ki size uygun bir insan değil, neden insanlara ısrarla potansiyellerinin daha fazlasını yüklemeye çalışıyorsunuz? Kuzen karısı, eski arkadaş, mecburi aynı ortamlara girmeniz çok nadir oluyordur bence. Görüşmeyin rahatsız oluyorsanız bitsin gitsin.

Çorba olayını hala hatırlamak falan, bana siz de çok mantıklı gelmediniz.

Çorbaya oyuncak atmak çok normal bir durum değil ki. Siz bunu nasıl 'olabilir sorun değil çocuk" diyerek normal görüyorsanız,arkadaşınız da çocuğunun davranışlarını çocukça ve masum bulup üzerine düşmüyor olabilir. İkisinin farkı yok bence.
Yönetme konusu da size normal ama arkadaşınızın çocuğu açısından doğru değil belki o sebeple uyarma gereği duydu. Bilemedim,benim kızım da lider ruhlu bir çocuk, ona kalsa herkes onun istediğini yapsın falan ama başkası bundan rahatsız olabilir. Yönetilmeye çalışılan,sürekli yönlendirilen benim çocuğum olsa belki bende rahatsız olurdum. Kızımın bu yönünü de hep yumuşatmaya çalıştım,kimseye istemediği birşeyi yaptırmaya çalışmaması gerektiğini,herkesin onun istediğini yapmak zorunda olmadığını vs hep anlattım. Şu an 13 yaşında geçti o günler az çok karakteri oturdu ama küçükken,benimki lider ruhlu deyip geçmedim.
Herşeye rağmen ,kim haklı,kim haksız konularını bir kenara bırakıp diyorum ki,rahatsız olduğunuz hiçbir ortamda bulunmayın. Hareketleri hoşunuza gitmeyen insanlarla mecbur değilseniz(ki değilsiniz)görüşmeyin. İnsanları değiştiremezsin,siz de değişmeyeceksiniz zaten ,dolayısıyla görüşmeyin olsun bitsin.

Koşa koşa yanına başkasını alıp gitmiş. Fesat olmasa haber verirdi. Kendi çocuğu sizin çocuğunuzdan üstün olsun istiyor ayrıca sizi ezmek için sizin fikriniz değilmiş gibi bir hava yaratmış. Kıskanç insanlar bu şekilde davranır. Benimde kuzenim yıllar önce bir sınava hazırlandığımı kitapları görünce anlayıp sinsi sinsi aynı sınava girmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…