Yakın arkadaş diye bildiğim kişi

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
Simdi nerden nasil baslasam bilemiyorum ama ozetleyecek olursak eskiden herseyi konustugum derdimi paylastigim hatta yaninda agladigim insanla artik 2 muhabbet edemiyoruz. Bana karsi cok soguk davraniyor. Sanko ruhsal dengesizligi var gibi artik bulustugumuzda ben bir muhabbet acarsam ilgileniyor muhabbet ediyor. O kadar gezilere gidiyor, aktiviteler yapiyor hic birini benimle paylasmiyor. Oysa ben yasadigim yeni seyleri en ince ayrintisina kadar ona anlatiyorum. Tatile gittigimde telefonumda resimlere bakiyor gösteriyorum bastan sona kadar adeta rapor verir gibi. Ama o? bir yere gidince poposu kalkiyor degil paylasmak benm yanimda adeta suspus kesiliyor böyle yapinca da insan cekiniyor sormaya. Ben yengec burcuyum o basak. 24 yasindayiz. Yurt disinda yasiyoruz. Yollarimiz ayrildi evet okuldu isti suydu buydu derken ama bana karsi cok soguk artik. Suraya gidelim diyorum erteliyor sonra bir bakiyorsun kafa dinleme adi altinda kendisi gitmis tek basina. Sorsan cok stresteyim kafa dinlemem gerekiyordu der. En son ki olayi anlatayim: Ders calismak icin anlastik benim isim cikti yani elimde olmayan nedenlerden dolayi anlastigimiz vakitte gidemedim ama mesajlarimla cok ilgili bir sekilde detay vererek surdayim burdayim su saatte bulusalim filanca yetde diyorum. Cevap yok. Sonra ben anlastigimiz yerdeyim sende gelirsen gel diye msj atiyorum cvp yok. ders calisacagimiz yere gittim oturdum meger buda ordaymiy kuzeniyle beni gormus olmali ki hemen msj atiyo ben ordayim ki bile diye (bulustugumuz yere gelmis bile benden habersiz). Telefonda tam elimde msji görüyorum 2 saniye sonra kendisini görüyorum. Hancer yems gibi oldum.. öyle iste napmaliyim. Sil.e vakti mi geldi arkadasliktan bu kizi?

O kadar ayrıntı'dan sıkıldı belki de ,ben Babama o kadar ayrıntı vermem. :)
Siz de vermeyin belli ki istemiyor ayrıntı ,boğuluyor yada imreniyordur içden içe, size tabiri caizse kazık atmadıysa ,çok az da olsa mesafe can'dır ...

Dost olduğumuz dostlarımız zamanla değişir zevkleri görüşleri bakış açıları değişir ve bizde değişiriz ve o artık eski dostumuz değildir zaman öyle bir şekilde evrilirki en sevmediğiniz insan profili kimi zaman karşımızdadır yada biz onun
Ve kızmayın birbirinize anlamaya çalışın

Bugün ne kadar arkadaş kazığı yiyen olmuş böyle? Bir şey dolunayında mıyız yine astroloji ile ilgilenen varsa aydınlatsın beni.

Kimse senden önemli değil arkadaşım, boşver. Görüşme olsun bitsin. Allah'a havale et kendini haklı görüyorsan. Seviyesine inme mutlaka ağlayarak başları sıkışınca mesaj atıyorlar. Oran vereyim sana: %90 mesaj atar bir gün. Cevap dahi verme.

aynen öyle

Bence en azından onu silmeden önce karşına alıp konusmayalısın arkadaşlığınızı ona göre sonlandırın ama belli ki senin ona davrandığın gibi o sana davranmıyor sende ona onun sana davrandığı gibi davran takma yani

ben kazık demem.

fazla geldi sizin arkadaşlığınız. bu kadar ayrıntı beni şahsen boğar. bu demek değildir ki yakın arkadaşlarım yok. ama sizin kadar detay veren yok. iyi ki yok

Ben burada bir kazık olduğunu düşünmüyorum. Sıkılmıştır ve bu olabilir. Bana göre sizin yaptıklarınız abartı, en yakın yakın arkadasım dıye attıgım adımı anlatmak zorunda degılım veya her yaptıgım seyı onunla yapmak zorunda degılım.

Ben anlatinca o zaman neden 4 kulakla dinliyor madem sevmiyor ayrinti?

Her dostluk omur boyu sürecek diye bir şey Yok. Belkide farklı hayatların insanı oldunuz, bir şekilde düşünceleriniz, yollarınız, hayalleriniz ayrıldı. O dostluk ona keyiften ve rahatlamadan ziyade yük olmaya başladı.
Siz de üstüne varmayın. Onun sise davrandığı gibi davranın. Kendinizi cok açmayın, biraz onun konuşmasına fırsat verin..

Arkadaşlığını bitirme ama sende onun yaptıklarının aynısını yap. Detay verme, sende kendine başka ortam oluştur, buluşma teklif etme. Aslında durumun tam olarak şöyle, o senin en yakın arkadaşın ama sen onun en yakın arkadaşı değilsin.

Gecen burda iki konu vardı, arkadaşlarının nişanlılarına ilgisi varmış, biri beraber olmuş hatta. Böyle bir durum olmasın. Yani erkek arkadaşın varsa bu kızın ilgisi vs olmasın, yada seni kıskanıyor olabilir. Her halükarda mesafeli olman en iyisi, pek dost gibi durmuyor arkadaşın

Karşına alıp konuşma bile onun davrandığı gibi davran bir yerlere git foto paylaş. ona da yazma anlatma bişeyini yeni hobiler edin vs.. o sana yazana kadar da sen hiç yazma bende de vardı böyle bir arkadaş

Bende orasına takıldım.çok detaylı anlatma bazen çok konuşma boş konuşma oluyor ve sıkıcı oluyor .dinlemiş gibi yapıyorum ama bunalihorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…