- 31 Ağustos 2015
- 583
- 145
- 33
- Konu Sahibi hayatisir1234
-
aynen öyleBugün ne kadar arkadaş kazığı yiyen olmuş böyle? Bir şey dolunayında mıyız yine astroloji ile ilgilenen varsa aydınlatsın beni.
Kimse senden önemli değil arkadaşım, boşver. Görüşme olsun bitsin. Allah'a havale et kendini haklı görüyorsan. Seviyesine inme mutlaka ağlayarak başları sıkışınca mesaj atıyorlar. Oran vereyim sana: %90 mesaj atar bir gün.Cevap dahi verme.
Ben burada bir kazık olduğunu düşünmüyorum. Sıkılmıştır ve bu olabilir. Bana göre sizin yaptıklarınız abartı, en yakın yakın arkadasım dıye attıgım adımı anlatmak zorunda degılım veya her yaptıgım seyı onunla yapmak zorunda degılım.
Her dostluk omur boyu sürecek diye bir şey Yok. Belkide farklı hayatların insanı oldunuz, bir şekilde düşünceleriniz, yollarınız, hayalleriniz ayrıldı. O dostluk ona keyiften ve rahatlamadan ziyade yük olmaya başladı.Simdi nerden nasil baslasam bilemiyorum ama ozetleyecek olursak eskiden herseyi konustugum derdimi paylastigim hatta yaninda agladigim insanla artik 2 muhabbet edemiyoruz. Bana karsi cok soguk davraniyor. Sanko ruhsal dengesizligi var gibi artik bulustugumuzda ben bir muhabbet acarsam ilgileniyor muhabbet ediyor. O kadar gezilere gidiyor, aktiviteler yapiyor hic birini benimle paylasmiyor. Oysa ben yasadigim yeni seyleri en ince ayrintisina kadar ona anlatiyorum. Tatile gittigimde telefonumda resimlere bakiyor gösteriyorum bastan sona kadar adeta rapor verir gibi. Ama o? bir yere gidince poposu kalkiyor degil paylasmak benm yanimda adeta suspus kesiliyor böyle yapinca da insan cekiniyor sormaya. Ben yengec burcuyum o basak. 24 yasindayiz. Yurt disinda yasiyoruz. Yollarimiz ayrildi evet okuldu isti suydu buydu derken ama bana karsi cok soguk artik. Suraya gidelim diyorum erteliyor sonra bir bakiyorsun kafa dinleme adi altinda kendisi gitmis tek basina. Sorsan cok stresteyim kafa dinlemem gerekiyordu der. En son ki olayi anlatayim: Ders calismak icin anlastik benim isim cikti yani elimde olmayan nedenlerden dolayi anlastigimiz vakitte gidemedim ama mesajlarimla cok ilgili bir sekilde detay vererek surdayim burdayim su saatte bulusalim filanca yetde diyorum. Cevap yok. Sonra ben anlastigimiz yerdeyim sende gelirsen gel diye msj atiyorum cvp yok. ders calisacagimiz yere gittim oturdum meger buda ordaymiy kuzeniyle beni gormus olmali ki hemen msj atiyo ben ordayim ki bile diye (bulustugumuz yere gelmis bile benden habersiz). Telefonda tam elimde msji görüyorum 2 saniye sonra kendisini görüyorum. Hancer yems gibi oldum.. öyle iste napmaliyim. Sil.e vakti mi geldi arkadasliktan bu kizi?
Ben anlatinca o zaman neden 4 kulakla dinliyor madem sevmiyor ayrinti?
Bende orasına takıldım.çok detaylı anlatma bazen çok konuşma boş konuşma oluyor ve sıkıcı oluyor .dinlemiş gibi yapıyorum ama bunalihorum.O kadar ayrıntı'dan sıkıldı belki de ,ben Babama o kadar ayrıntı vermem. :)
Siz de vermeyin belli ki istemiyor ayrıntı ,boğuluyor yada imreniyordur içden içe, size tabiri caizse kazık atmadıysa ,çok az da olsa mesafe can'dır ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?