Yakın arkadas düğünü

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Evet yakın arkadasımın düğünü var ay sonunda . Benim ise maddi durumum hiç iç açıcı değil bu aralar. Giyexeğimiz elbisenim bile resmini attı minimum 300 tl surf elbise ulaşımını takısını falan saymıyorum bile. İçim sıkıldı. Hiç gitmesem ne olur acaba, komple bitirir mi? Durumu acıklarım ne istersen giy farketmez der eminim ama yaklasık 6-7 kız giyecek hepsi bizim grup e ben dıslanmıs kalıcam bu seferde. İçim sıkıldı bilemedim beyapsam

edit: kızlar bi alışeverıs sitesinden ablamın hedıye cekı varmış ustune 40 lira ekledim elbıse ısını hallettım teşekkür ederim

Son düzenleme:
ne giyeceğinizi düğün sahibi mi belirliyor? ben yurtdışında büyüdüm, orada yakın kız arkadaşlar genelde aynı elbisenin farklı renklerini giyer ancak bunları düğün sahibi alır.
bunun için arkadaşlığınız bitecekse boşverin bitsin, size hayır gelmez o kişilerden. zaten yakın arkadaşınızsa maddi açıdan sıkışık olduğunuzu bilir, bilmeli. buna göre davranmalı. yok herhangi bir arkadaşsa o ayrı.

Tam olarak bu elbise demesede tarz ve renk konusuna karar verdi. Bende ilk defa boyle bişeye denk geldim.

ne giyersen giy derse canım kusura bkma dışlanmış gibi hissediyorum ben gelmeye durumum yok dersin ki ne bu amerikan nedime özentisi aynı kıyafet

Çok düşüncesiz bir hareket olmuş
Böyle bir isteği var ise ya elbiseleri kendi sağlayacak yada sizlere sadece bir renk söyleyip seçecek herkez kendi bütçesine göre o renk elbise alacaktı

Amerikan dizilerine özenme hep bunlar çok saçma gelmiştir bana

Bırak kim neye gücü yetiyorsa ne ile mutlu hissediyorsa öyle giyinsin gelsin

Buda ayrı bir gelin kafası heralde

Gitme biterse bitsin arkadaşlığın .Elbise rengi modeli söylemek ne demek parası olan var olmayan var.Demek ki arkadaşın dostluktan çok çul çaputa önem veriyor.En kötü elbise 200 TL kolay mı?
Sende kendini ezik hissetme yoksa yok.Hayat herkese aynı davranmıyor. Ayrica kıyafete önem verdiğine göre genç sin.Belli bir yaştan itibaren bu duygu kalmıyor vede kıyafete gören puan veren arkadaşlar .

cok genc değilim aslında 26 yasındayım genel olarakta durumu kotu biride değilim calısıp kazanıyorum ama bi borc altındayım ağırlığı ona verdim üstüne üstlük düğün 30 u maasım 1 i. Terslikler cok üat üste geldi.

Calisabilirsin yada çalışmazsin sorun bu degil ki sorun şuanda senin maddi sikinti yasaman ve arkadaşının ısmarlamama davranmasi. Kocaman devletler para bulamıyor yeri geldiğinde.Demek istediği elbiseyi giymesen surat yapacak. . Bu arada evet yasin genç .Yaşamda herşey gönlünce olsun.

Herkes aynı renk giyinmek mi zorunda, hep avrupanın oyunları bunlar.
Takı içinde maddi imkanın yoksa birşey uydur gitme, sonra evine gider takarsın, takı takamycam elbiseyi alamycam dersen çalışıyor ama benim için bunu bile yapamıyor diyebilir.

Cok tesekkur ederim :)

eğer sadece renk söylediyse işin kolay, geçen yıl arkadaş düğününe 35 liraya aldğım kırmızı elbiseyle gittim, takı götürme, sonra evine hediye götüreceğini söylersin, yakın arkadaşsa bozulmaz bu duruma. aksine paran olmadığı için eli boş gitmek istemediğini söyleyip gitmezsen bozulur.

Elbiseyi boşver işine geliyorsa git bütçene göre hediye al. Ben böyle günlerde arkadaşlarım yanımda olsun yeter diyenlerdenim, hediye kifayet aramam sadece onların güler yüzü yeter.

Bence bu ayni renk elbise hevesi ortadan kalksin bir an once.. demode oldu ya.. ayni renk kiyafet, gruplasma filan.. isteyen istedigini giyinsin gitsin.. ben sahsen en yakinimin dugununde kendi tercih ettigim kiyafeti giymek isterim, kimseye benzemek istemem, farkli olmak isterim.. dislanmis olmazsiniz merak etmeyin, arkadasiniza aciklayin durumu ki aciklamanizada gerek yok, o belirleyemez millettin giyecegi kiyafeti..

Ne ayıp bunu giy al demek..
Nedimelerin -ki onun gibi bi hava var artık bizim dugunlerde de- kıyafetlerini gelin alır..
Ne istersen giy diyene kadar alsın elbiseni..
Arkadasligini bitiriyorsa da öyle arkadaş mi olur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…