Yakin arkadas sevgili

Jazzcat

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
119
151
18
31
Uzun zamandir yakin bir arkadasim var ve benden hoslandigini soyledi. Cok ama cok yakiniz sürekli beraber gezeriz tozariz acikcasi napacagimi sasirdim hanimlar. Su an bir haftaligina is icin baska bir sehirde pazartesi donecek. Acikcasi karakteri cok takdir alan efendi iyi bir mesleği olan on parmaginda on marifet birisi. Hep derim evlenilecek erkeksin diye. Ama simdi eger isler ters giderse arkadasligimiz bozulacak. Evlenmeyi düşünüyor benimle soyledi. Cok romantik duygusal biri. Dis gorunus acısından pek ilgimi ceken bir yani yok ama ben oyle seylere cok takilan bi insan degilim. Korkum isler ters giderse birbirimizi kaybedicez. O kiz ben erkek olmaliydim belkide cunku ben oyle romantizm filan anlamayan az nasil derler daha kaba biriyim o cok naif. Birde su konu var 9 yillik bir kiz arkadasi var benimde tanidigim 9 yil icinde kizla bir kac kez denemisler kiz hep olmaz vs diyip ayrilmis bi sure sonra ona nasil soyleyecegim bilmiyorum dedi ondan cekiniyor sanki kizda iyi biri benimde gordugum kadariyla ama bilemiyorum 3 4 kez bir araya geldik sadece. Napmaliyim sizce?

Merhaba,
Öncelikle anlamadım yani kıza neyi nasıl söyleyecekmiş?

Ama soyle birşey var bu kadar iyi anlaşmanız avantaj

nasıl ya? kızla hala beraber mi?

Arkadaşlık bunun neresinde ben onu anlamadım?
Çok ama çok yakınız deyip üstüne evlenilecek adamsın lafına karşılık eyw . bacım mi demesini bekliyosun
Sende de bi kıpırtı heyecan var belliki
Milleti yemeyin..

Bunu sadece ben degil erkekler bile soyluyordu bunu yani birinin bir ozelligini ovmek asik olmak filan mi? Anlamıyorum.
Arkadaşlık bunun neresinde ben onu anlamadım?
Çok ama çok yakınız deyip üstüne evlenilecek adamsın lafına karşılık eyw . bacım mi demesini bekliyosun
Sende de bi kıpırtı heyecan var belliki
Milleti yemeyin..

Yani bende net bi cevao vermedigim icin desmedim ama sizce nedenini ogrenmek icin ustelesem mi
O kıza kapıları kapamak ıstemıyor bence... beklentısı var yoksa normal arkadası olsa nıye soylemesın

Ya kiz eski sevgilisi degil mi ben anlamadim? Eski zaten yani. Niye soyleyecek, niye kirmamasi gerekiyormus? Zaten hep kiz istememiş arkadaşınızı. Cok sacma.

Daha ilişki başlamadan eskiye yeniyi nasıl söylerim derdine mi düşmüş? Ne bileyim bu adam bana tuhaf geldi,kompleksli mi ney?
Siz de iyi düşünün,''arkadaşlığına bayılıyorum giderse yıkılırım diyorsanız başlamayın yok aman bi deneyeceğim olmazsa da olmaz arkadaşlık da bitmesi gerekiyorsa biter'' derseniz deneyin.Gerçi eskiye yeniyi açıklama kısmını düşünen adam sevgililerini kaybetmemek için arkadaş kalıyo zaar diyorum şuan

Bunu sadece ben degil erkekler bile soyluyordu bunu yani birinin bir ozelligini ovmek asik olmak filan mi? Anlamıyorum.
Bence sizde biseyler hissediyorsunuz şayet bu duruma sıfır olsaydınız resti çeker çoktan arkadaşlığıda bitirirdiniz
Birlikte olursanız da mutluluklar..

Yani kizdan cekiniyor hala bisey bekledigi icin mi yoksa neden anlayamadim o yuzden cekimser kaldim

ikinizde birbirinize aşık değilsiniz.
çocuk sana aşık olsaydı kızı gözü görmezdi nasıl söyleyeceğim falan diye düşünmezdi.
sen çocuğa aşık olsaydın seninde gözün birşey görmezdi bu şekilde kızdan çekiniyor mu acaba diye düşünmeden kabul ederdin..
bu çocuğun seninle evlenmek istemesinde ki amaç iyi anlaşan iki arkadaş olmanız mı?

Hic sevmem boyle zorlama seyleri. Ama belki denersiniz yurur. Bilemiycem. Sonra “ben asik olmak istiyordum bir turlu olamadim bu hayatta, bu iliski beni tatmin etmiyor” deme de

Kız meselesi cok sinir bozucu kim kimin neyi belli değil kavak yelleri dizisi gibi olmus.

İşte bu yüzden kadın erkek arkadaşlığına inanmıyorum

Back
X