Uzun zamandir yakin bir arkadasim var ve benden hoslandigini soyledi. Cok ama cok yakiniz sürekli beraber gezeriz tozariz acikcasi napacagimi sasirdim hanimlar. Su an bir haftaligina is icin baska bir sehirde pazartesi donecek. Acikcasi karakteri cok takdir alan efendi iyi bir mesleği olan on parmaginda on marifet birisi. Hep derim evlenilecek erkeksin diye. Ama simdi eger isler ters giderse arkadasligimiz bozulacak. Evlenmeyi düşünüyor benimle soyledi. Cok romantik duygusal biri. Dis gorunus acısından pek ilgimi ceken bir yani yok ama ben oyle seylere cok takilan bi insan degilim. Korkum isler ters giderse birbirimizi kaybedicez. O kiz ben erkek olmaliydim belkide cunku ben oyle romantizm filan anlamayan az nasil derler daha kaba biriyim o cok naif. Birde su konu var 9 yillik bir kiz arkadasi var benimde tanidigim 9 yil icinde kizla bir kac kez denemisler kiz hep olmaz vs diyip ayrilmis bi sure sonra ona nasil soyleyecegim bilmiyorum dedi ondan cekiniyor sanki kizda iyi biri benimde gordugum kadariyla ama bilemiyorum 3 4 kez bir araya geldik sadece. Napmaliyim sizce?