- 2 Haziran 2019
- 333
- 653
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
Oncelikle iyi ki dogdunuz ♡ .Merakimdan soruyorum bu dogumgunlerine olan merakiniz nerden geliyor.Ne dogumgunumu yazarim kutlasinlar ne de ozel olarak kutlama yaparim..He tabiiki kutlarim unutmadiysam sevdiklerimin ama bu yas gunlerine antipatim var tonla sorunum var hastaliklar hasta bakiyorum vs vs ev isi disari isi ailevi sorunlar biri de cikip desin ki bir derdimi var ki unuttu diye..Doluyum sanirim bu konuda icimi doktum..Unuttuysa vardir bir sebebi.Sizde unutun karsilikli olsun.6 yıldır tanıştığımız, en yakın arkadaşım dediğim biri dün olan doğum günümü unuttu. tüm sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalı samimi olmadıklarımın kutlamaması çok doğal. ancak en yakınım dediğim arkadaşımın kutlamaması dokundu galiba biraz. dayanamadım doğum günümden bir gün sonra "unuttun di mi teşekkür ederim" yazdım. aklıma gelmişti de özür dilerim falan bir şeyler söyledi cevap vermedim. bilmiyorum belki çok basit gibi ama ben ona karşı çok farklı davranırken onun böyle yapması kalbimi kırdı. öyle içimi dökmek istedim aslında..
takıntı değil ki. insanın hayatında değer verdiği kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. onlardan da sadece hatırlanmak istiyor. çok masumane bir beklenti olarak geliyor bana. teşekkür ediyorum bu aradaOncelikle iyi ki dogdunuz ♡ .Merakimdan soruyorum bu dogumgunlerine olan merakiniz nerden geliyor.Ne dogumgunumu yazarim kutlasinlar ne de ozel olarak kutlama yaparim..He tabiiki kutlarim unutmadiysam sevdiklerimin ama bu yas gunlerine antipatim var tonla sorunum var hastaliklar hasta bakiyorum vs vs ev isi disari isi ailevi sorunlar biri de cikip desin ki bir derdimi var ki unuttu diye..Doluyum sanirim bu konuda icimi doktum..Unuttuysa vardir bir sebebi.Sizde unutun karsilikli olsun.
Inanirmisin bazen bazi dertler vardir kendi dogdugun gunu unutursun..Eskiden dertler yokken elimde pastalarla beklerdim sevdiklerimi e ama insanoglu her zaman ayni kalamayiz kimbilir ne unutturdu ona ozel gunleri.Bir de sosyal hesaplarda kocaman kocaman yazarken bugun ...nin dogumgunu diye ezberci olduk belkide..Ajandalara not alir ezberlerdik simdi boyle degil zaman berbat.Yine de haklisin bi elin bes parmagini gecmez sevdiklerimiz iyi olsunlarda varliklari yeter derim...Icinde tutarsan dag olur buyur lutfen paylas arkadasnla eminim gecerli bir sebebi vardir.takıntı değil ki. insanın hayatında değer verdiği kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. onlardan da sadece hatırlanmak istiyor. çok masumane bir beklenti olarak geliyor bana. teşekkür ediyorum bu arada
Bazıları tarihleri aklında tutamayabiliyor.Ben çoğu kişininkini bilirim lise yıllarındaki arkadaşlarımınkilerini ilkokuldan beri arkadaşım olan fakat görüşmediğim arada mesajlaştığım arkadaşlarımınkınıde hatırlarım6 yıldır tanıştığımız, en yakın arkadaşım dediğim biri dün olan doğum günümü unuttu. tüm sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalı samimi olmadıklarımın kutlamaması çok doğal. ancak en yakınım dediğim arkadaşımın kutlamaması dokundu galiba biraz. dayanamadım doğum günümden bir gün sonra "unuttun di mi teşekkür ederim" yazdım. aklıma gelmişti de özür dilerim falan bir şeyler söyledi cevap vermedim. bilmiyorum belki çok basit gibi ama ben ona karşı çok farklı davranırken onun böyle yapması kalbimi kırdı. öyle içimi dökmek istedim aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?