Alma bence.sana nasıl davraniyorsa sende öyle davranMerhabalar.. Bir senelik evliyim, başka şehir de yaşıyorum. En yakın arkadaşımı çoğu zaman ben arayıp soruyorum. Bundan bir ay önce nişanlandı. Aramış ama görmemişim. Bana nişan gününü vs hiç söylemedi yazmadı Instagram'dan gördüm. Erkek arkadaşı olduğunu nişan olacağını biliyordum ama günü belli değildi. Nişandan sonra hiç aramaz oldu. Doğum günü yaklaşıyor sizce hediye alsam mı? Alınarak arayıp sormayarak yanlış mı yapıyorum sizce?
Önce ben aradım açmadı daha sonra o arayınca ben açmadım. Sanırım hatalıyımAradığını nasıl görmediniz ya? Cevapsız çağrı diye bir şey düşüyor ya ekrana, arama kayıtlarınızda gözükür.
Belki de açmadınız, sonrasında da geri dönmediniz diye o kırıldı. Olamaz mı?
Önce ben aradım daha sonra kendisi beni aramışAramış görmemişim derken anlamadım o kısmını?
1) önce ben aradım açmadı daha sonra kendisi aradı ben tekrar dönmedim. Ondan sonra hiç konuşmadıkKonu anlaşılır değil ama...
1-Sizi aradığında açmamışsınız, arama amacı sizi davet etmek miydi? Sonrasında hiç mi ulaşamadınız ve konuşamadınız?
2-Arkadaşınız da size doğum günlerinizde hediye alır mıydı?
Benim bildiğim en yakın arkadaşlar, teklif/davet beklemez. Nişan stresli bir hadise, siz ona sordunuz mu bir ihtiyacı var mı diye? Uzaktayım ama demeyin, bakın ben ilk evliliğimde, sosyal medya üzerinden bir hikaye paylaşmıştım ve benden kilometrelerce uzakta oturan, üniversiteden sonra yirmi yıl görmediğim bir arkadaşım mesaj attı. Gelinliğim duruyor, şayet beğenirsem, sana kargo yapabilirim dedi. Fotoğraflarını gösterdi ve gerçekten kargo yaptı. Gerçi giymedim onu ama, düşünmesi, inceliği harika bir histi. Asla unutmam bunu. Nikah günü ev adresime çiçek gönderdi tebrik için.
Yani yakın arkadaşlar, hele de en yakın arkadaşım diyorsanız, belki siz yanlış anlamışsınızdır. Ya da belki o sizin en yakın arkadaşınız değildir.
Böyle bir durumda, teklif beklenmez bence. Konuyu bildiğimiz kadarıyla böyle yorumlayabiliyorum.
Herkesi ayrı ayrı davet ettiğini nereden biliyorsunuz ki? İnsanların dolduruşuna gelmeyin, herkes kendini özel sanıyor. Kızın belki bunlarla uğraşacak vakti bile yoktur.1) önce ben aradım açmadı daha sonra kendisi aradı ben tekrar dönmedim. Ondan sonra hiç konuşmadık
2) evet hediye alırdı
Evet yoğun olabilir ama herkesi ayrı ayrı çağırıp bana mesaj atmaması kırdı beni. Belki de dediğiniz gibi haksızım sanırım. Kafam karışık olduğu için sormak istedim
Okadar da yakın değilsiniz demek ki mesaj atabilrdi cok istese.Önce ben aradım daha sonra kendisi beni aramışbir hafta sonra da nişanlandı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?