Yakın arkadaş ve doğum günü

Yakın arkadaşlar arasında sen aradın ben aradım gibi hesaplar olmaz ki. Bence o kadar da yakın değilmişsiniz. Ben olsam, hediye gönderirdim. Hem bir kırgınlık varsa da sizi arar, çözersiniz. Tabi çözmek istiyorsanız :)

Yani anlayamadım, nişanın ne zaman olduğunu sormak için aradınız açmadı sonra o sizi aradı siz açmadınız. E siz geri dönmediniz mi sonradan? İnsan en yakın arkadaşıyla bu şekilde iletişimsiz olmaz ki.

Evet sorun bu değil ki nişana davet etmesini beklerdim veya sadece haber vermesini

Hayır ben de geri dönmedim arkadaşım da nişanı için haber vermedi. Yanlış davrandım:/

Hep ben mesaj atıyorum ve aramalarımı pek açmıyor genel de rahatsız ettiğimi düşündüm ve geri dönmedim
Siz de ilginçsiniz aramalarımı açmayan insana ben yakın arkadaş demem ve aramam mesafe koyarım. Hediye falan almayın.

Yakın arkadaşlar nişanını haber vermez ki zaten bilirsiniz önceden. Süreçlerde falan yardımcı olursunuz uzaktaysanız bile kıyafet seçimi vs fikir alınır. Zaten yakın değilmişsiniz. Geri aramış onu da açmamışsınız.

Siz de ilginçsiniz aramalarımı açmayan insana ben yakın arkadaş demem ve aramam mesafe koyarım. Hediye falan almayın.
Başka şehir evlenip gelmeden önce gayet iyiydik. Araya mesafe girince bana tutumunda değişti. Yine de o kadar şey paylaştık o yüzden aradım mesaj attım vs

Benim nişan da dediğiniz gibi oldu bu süreç. Belki böyle daha iyi oldu. Teşekkürler yorum için

Bir çiçek gönderebilirsiniz, hem doğum gününü kutlayan hem de nişanını tebrik eden bir not yazarak. Ya da minik bir ev hediyesi...
Yeni evinde güzel günlerde kullansın diye..
Hemen gönül koymayın. Hatır gönül bilen taraf varsın siz olun..

Hem biraz da gözlemleyin.
Belki o da size karşı Mahçuptur.
Hem daha bunun düğün aşaması var.

Yakın arkadaşliklar konusunda (birisi evli birisi bekar. Hele de evli olan çocuklu ise )
hayatları aynı seyirde gitmeyen insanlar bir süre sonra eski samimiyeti kuramıyor.
Gündemleri farklı oluyor.
Yine insan çok seviyor.
Ama gündemler değiştikçe belki de eski samimiyet azalıyor olabilir .

Anlayış göstermek lazım. Siz de o stresli anlardan geçtiniz belki de bir derdi vardı . O an anlatamadı anlatamazdi..
Tek bir konu üzerinden arkadaşınızdan sogumayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…