Yakın arkadaşlar arasında sen aradın ben aradım gibi hesaplar olmaz ki. Bence o kadar da yakın değilmişsiniz. Ben olsam, hediye gönderirdim. Hem bir kırgınlık varsa da sizi arar, çözersiniz. Tabi çözmek istiyorsanız :)Merhabalar.. Bir senelik evliyim, başka şehir de yaşıyorum. En yakın arkadaşımı çoğu zaman ben arayıp soruyorum. Bundan bir ay önce nişanlandı. Aramış ama görmemişim. Bana nişan gününü vs hiç söylemedi yazmadı Instagram'dan gördüm. Erkek arkadaşı olduğunu nişan olacağını biliyordum ama günü belli değildi. Nişandan sonra hiç aramaz oldu. Doğum günü yaklaşıyor sizce hediye alsam mı? Alınarak arayıp sormayarak yanlış mı yapıyorum sizce?
Evet sorun bu değil ki nişana davet etmesini beklerdim veya sadece haber vermesiniYakın arkadaşlar arasında sen aradın ben aradım gibi hesaplar olmaz ki. Bence o kadar da yakın değilmişsiniz. Ben olsam, hediye gönderirdim. Hem bir kırgınlık varsa da sizi arar, çözersiniz. Tabi çözmek istiyorsanız :)
Hayır ben de geri dönmedim arkadaşım da nişanı için haber vermedi. Yanlış davrandım:/Yani anlayamadım, nişanın ne zaman olduğunu sormak için aradınız açmadı sonra o sizi aradı siz açmadınız. E siz geri dönmediniz mi sonradan? İnsan en yakın arkadaşıyla bu şekilde iletişimsiz olmaz ki.
Evet çok ayıp etmiş. Ya ona onun size davrandığı gibi davranacaksınız ve bu arkadaşlık bitecek.Evet sorun bu değil ki nişana davet etmesini beklerdim veya sadece haber vermesini
Madem öyle bir türlü konuşamadık diyip mesaj da atabilirdi sizi nişanında gerçekten isteseydi.Hayır ben de geri dönmedim arkadaşım da nişanı için haber vermedi. Yanlış davrandım:/
Ben de bu yüzden daha sonra hiç aramadımMadem öyle bir türlü konuşamadık diyip mesaj da atabilirdi sizi nişanında gerçekten isteseydi.
Çok doğruO senin en yakın arkadaşın. Sen onun en yakın arkadaşı değilsin.
Siz neden geri dönmediniz?Hayır ben de geri dönmedim arkadaşım da nişanı için haber vermedi. Yanlış davrandım:/
Hep ben mesaj atıyorum ve aramalarımı pek açmıyor genel de rahatsız ettiğimi düşündüm ve geri dönmedimSiz neden geri dönmediniz?
Siz de ilginçsiniz aramalarımı açmayan insana ben yakın arkadaş demem ve aramam mesafe koyarım. Hediye falan almayın.Hep ben mesaj atıyorum ve aramalarımı pek açmıyor genel de rahatsız ettiğimi düşündüm ve geri dönmedim
kesinlikle. binnn tane iletişim kanalıyla yapışık yaşıyoruz, çok önem verdiğim insana bir şekilde ulaşır söylerim ben.Madem öyle bir türlü konuşamadık diyip mesaj da atabilirdi sizi nişanında gerçekten isteseydi.
Başka şehir evlenip gelmeden önce gayet iyiydik. Araya mesafe girince bana tutumunda değişti. Yine de o kadar şey paylaştık o yüzden aradım mesaj attım vsSiz de ilginçsiniz aramalarımı açmayan insana ben yakın arkadaş demem ve aramam mesafe koyarım. Hediye falan almayın.
Benim nişan da dediğiniz gibi oldu bu süreç. Belki böyle daha iyi oldu. Teşekkürler yorum içinYakın arkadaşlar nişanını haber vermez ki zaten bilirsiniz önceden. Süreçlerde falan yardımcı olursunuz uzaktaysanız bile kıyafet seçimi vs fikir alınır. Zaten yakın değilmişsiniz. Geri aramış onu da açmamışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?