yakın arkadaş ve yalanları

sophronie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
912
264
133
jkjkjjuyıuyıyuıyuıuyıyuıyuıyuıyuıyuıyyıyu

Son düzenleme:
bu tiplerle ancak sanal alemde karşılaştım. reelde tanımadım henüz...
ben yalan söyleyebilen insandan uzak durmayı tercih ederim. sizde zarar görebilirsiniz.
yalana tahamülüm yoktur.kötü olma pahasına yüzüne vururum. sizde bunu yapın ve arkadaşlığınızı bitirin.
bir komşu kızı vardı deprem sonrası prefabrik konutlarda yaşıyorduk. kız birsürü hikaye anlattı ona yardımcı olmaya çalıştım kendimce. sonra bi baktım ailesine benimle sohbete geldiğini söyleyerek birileriyle buluşuyormu. hemen iletişimi kestim. benimde başıma iş açabilirdi. hazetmem böyle şeylerden. en ufağına bile katlanamamguclubacismile

kesinlikle tahammülüm yoktur yalan konuşulanı dinlemeye o kızın kesin psikolojik bir problemi vardır dr gitmesi gerekir bence birilerinin yönlendirmesi gerekir ,,,Ailevi sorunları falanmı var çocukluğuna inmek lazım.
bence siz de dikkatli olun sizin başınıza iş açılmasın sonra...

kesinlikle tahammülüm yoktur yalan konuşulanı dinlemeye o kızın kesin psikolojik bir problemi vardır dr gitmesi gerekir bence birilerinin yönlendirmesi gerekir ,,,Ailevi sorunları falanmı var çocukluğuna inmek lazım.
bence siz de dikkatli olun sizin başınıza iş açılmasın sonra...

ayyyy okuyunca aklıma ünv günlerim geldi akannehir
cok yakın bi arkadasım vardı genellikle her dakika birlikteydik okul önünde ayrılırdık o yurda ben eve giderdim nedense ayrıldıgımız an bunu erkekler takip ederdi hergun biri çıkma teklif ederdi ya tıp fakültesinden ya mühendislik fakültesinden :umursamaz:
en sonunda hafta sonu ev arkadasımla memlekete geldik ikimizde mersinliydik o arkadasta yurda gec kaldıgı için gidememişti sizde kalabilirmiyim dedi ok dedik anahtarı verdik 3 gun sonra döndük işte buna cocukluktan beri asık olan biri varmıs ankarada okuomus bizde antepte okuoduk işte bu cocuk aramısta bunu buda acmayınca arabayla antebe gelmiş merak ettigi içinkaydirigubbakcemile3 bizde kalmıslar fln yalana bak kaydirigubbakcemile3 ve biz ögrendikki bizim baska bir bayan arkadasla kalmıs 3 gun kız yemin etti kimse gelmedi die bizde aldık karsımıza söledik ogun kestik ilişkimizi her ne kadar inkar etsede yalan söyledigini:umursamaz:
ha bide sey huyu vardı tlf eline alırdı müzik kısmını acardı melodisinden önceki sarkıyı acardı sıra melodisine geldiginde aaa yine arıo bıktım bundan deyip uzaklaşırdı yanımızdan saatlerce konusurdu bizde özelden caldırırdık calardı o an tlf kapatırdı! yanımıza gelirdikaydirigubbakcemile3 ama anlamam yani insan kendi kendine ne konusur saatlerce kaydirigubbakcemile3

su telefon mevzusunu çok yapardı yanımda ama çaldırmak hiç aklıma gelmemişti =D

bizde okuldan genelde beraber çıkardık. bi gün onla dönmedim eve, o gün sevgilisi gelmiş tesadüfe bak =D

herkes benim en yakın arkadaşını kıskandığı için ona yalancı olduğu iftirasını atan biri olduğumu düşünüyor =( insanları etkileme kabiliyeti hepimize lazım arkadaşlar.

benimde lise günlerim aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
bu tipler her yerde oluyor sanırım biz bi süre tahammül ettik anlamıyomuş gibi davrandık
ama sonra o kadar abarttıki dayanamadık artık hafiften yüzüne vurmaya başladık
evine gitmişliğimiz annesiyle tanışmışlığımız vardı laf arasında ona anlattıklarını sorardık yalan olduğundan emin olurduk
yüzüne vurmaya devam ettik ama böyle çaktırmadan kalbini kırmadan ve kız yalanlardan vazgeçti
ama ben arkadaşımı kazandığımı düşünüyorum hala görüşürüm hiç de o günleri konuşmayız
.

su telefon mevzusunu çok yapardı yanımda ama çaldırmak hiç aklıma gelmemişti =D

bizde okuldan genelde beraber çıkardık. bi gün onla dönmedim eve, o gün sevgilisi gelmiş tesadüfe bak =D

yalnız deilmişiz demekkikaydirigubbakcemile5

biz yaptık o telefon olayını
ama o zaman cep telefonu yoktu herkeste
ev telefonundan konuşuyordu ya da konuşuyormuş gibi yapardı
bi kez işte bi arkadaş daha vardı yanımızda göz kaş işaretiyle anlaştık cepten aradık hemen onla
baktık çaldı çaldı çalıyo kaydirigubbakcemile3
tabi kız napıcanı şaşırdı aa hatlar mı karıştı noldu dedi
ama çok bozuldu tabi
ayy o günler geldi aklıma yaa kaydirigubbakcemile3

yalan söylemek kötü bir şey ama iyide bir yetenek.yanı herkes yalan söyleyemez....
eline ayagına bulaştırır...
ben söylemeye kalksam ne dedigimi unuturum kendi kendime ele veririm
afferin kıza...yalanları birbirne karıştırmamış..
ama en yakın arkadaşından olmuş.....

ne demişler......yalan bazen en büyük silah bazende bumerang gibi sonunda döner dolasır seni vurur...

Bu kisiyle iletisimi kestiysen cok iyi yapmissin. Aman bulasmayin boyle tiplere.
Arkadasinin yalanci oldugunun bir tek sen farkinda degilsin degil mi? uzun suredir boyle olan birini artik herkes tanir yani, yalanci oldugunu herkes bilir. Buna ragmen bu kisi sagda solda seni kotuluyor, millet de inaniyorsa var bunda bir is. Bunun yetenekle bir ilgisi yok ki, bu kiz super oyuncu da olsa sonucta yalanci. Kaldi ki zaten yalanciliga alismis insanlar iyi rol yapar, iyi yalan soylerler. Cevredekilerin bu kizi takmamasi lazim, niye endiseleniyorsun ki etraftan seni yanlis taniyacaklar diye...

you_know aynen okuyunca benimde aklıma ünv günlerim geldi senenin başlarında biriyle tanışmışdık ve çocukla kısa sürede kanka olmuştuk yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi bigün başından geçenleri anlattı yok ünv gelmeden önce sevdiği bi kız varmış hamile kalmış evleniceklermiş ama başka bi çocuk varmış gelmiş kızı vurmuş ya bunları bana anlatan kişi ozaman benden 1 yaş küçüktü yani 17 yaşındaydı bende saf ilk zamanlar ne inanmıştım sonradan saçma sapan şeyler yapmaya başladı yok yanımda dolaşma senide vuracaklar kanlılarım geldi yok mahkemem var merzifona gidiyorum ben falan diye en son artık dedim yalanlarına dayanamıcam bida karşıma çıkma fena olur diye sanırım şizofreni durumlar karşısında insanlar yalan söylüyor çünkü dayımda böyleydi kendisinin takip edildiğini söylüyodu ve korkuyordu dayanamayıp intihar etmişdi otopside anlaşılmıştı şizofren oluşu o yüzden çok fazla yalan söyleyenler şizofren olduğu kanısına vamaya başladım oo yüzden kim nederse desin yalancının söyledikleri birgün ortaya çıkar bırakında sizin için yalan söylesinler sonunda suçsuz olduğunuz ortaya çıkacakdır

Aynı durumu beraber çalıştığım bi arkadaşımla yaşıyorum..
Okadar abartıyor ki olayı...Bazen dayanamıyorum..
Geçenlerde benim yaşadığım bir olayı ertesi gün ortak arkadaşımıza kendi yaşamış gibi anlatmış...
Yok böyle bir şey ya..
Burdan okursa ona sesleniyorum..Biz herşeyin farkındayız...Sen nekadar bizi saf yerine koysanda
Boşver görüşmemek en iyisi..Keşke benimde öyle bir şansım olsa...

ya var ya, hem suçlu bide garip garip triplere giriyor. haklı olduğunu düşünüyor. umrumda değil. şizofreni belirtisi bu çünkü.

ya annesiyle aram iyi baya. sizce bi konuşsam mı?

ay anlaticiiim yine kaydirigubbakcemile3 ünvde birde erkek vardı arkadasımız bu üstün zekalıymısta babası öğretmendi durumu yetmemiş bunu özel okullara gönderememiş o yüzden gelişemedigi için gaziantep ünv kazanmıs yoksa odtude fln okurmuskaydirigubbakcemile3

Back
X