yakın arkadaş

Druk Elephant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2023
726
1.450
33
35
İyi geceler canm kadınlar 🌺 Çok yakın arkadaşınızın sizle alakalı olmayan bir konuda sizi terslediği oldu mu hiç? Olduysa da nasıl davrandınız?

İyi geceler canm kadınlar 🌺 Çok yakın arkadaşınızın sizle alakalı olmayan bir konuda sizi terslediği oldu mu hiç? Olduysa da nasıl davrandınız?
Kim olursa olsun beni gereksiz terslediğinde en sert cevabı alır. Sende saygı görmek istiyorsan baştan tepkini koy.

Birşey yüzünden gerilmiş beni aradı bende sakinleştirmeye çalıştım faln sonra kapat işte senle de konuşmak istemiyorum dedi kapattı. Kırıldım bayağ
Belli ki canı sıkkın. 30 yıllık dostumla aynısını yaşasam; sıkma canını ben senin yanındayım, müsait olunca ara mutlaka, yazarım. Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor, kolay bozulmasını da hiç istemem.

Haa çok da yakın değil, işyerinden ya da bi senelik filansa belki tribini çekemem o ayrı 🤭

Aradı açmadım. Zaten ilk tersleyişi de değil. 30 küsür yaşına gelmişim artk cekmiyorm galiba. Konu açma sebebim de abartıyor muyum aceba diyeydi.
Hayır abartmıyorsunuz. Başkalarına sinirlenip kocaman insanı azarlamak da ne oluyor? Bana ters.

Belli ki canı sıkkın. 30 yıllık dostumla aynısını yaşasam; sıkma canını ben senin yanındayım, müsait olunca ara mutlaka, yazarım. Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor, kolay bozulmasını da hiç istemem.

Haa çok da yakın değil, işyerinden ya da bi senelik filansa belki tribini çekemem o ayrı 🤭
10 yıllık ama benm alttan almamla yürümüş bence. Ben bir gün bile sesimi yükseltip kalbini kırmadım.

10 yıllık ama benm alttan almamla yürümüş bence. Ben bir gün bile sesimi yükseltip kalbini kırmadım.
Ya tabii ki detaylara siz daha çok hakimsiniz. Bu durum sürekliyse işler değişir. Ama anlık sinir, atar gider bir miktar kabul edilebilir.

Sizin bu biraz "son damla" olmuş. O konuda haklı olabilirsiniz elbette.

Back
X