- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.450
- 33
- 35
- Konu Sahibi Druk Elephant
İyi geceler canm kadınlar
Çok yakın arkadaşınızın sizle alakalı olmayan bir konuda sizi terslediği oldu mu hiç? Olduysa da nasıl davrandınız?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya öyle de ben onu hiç bir zamn kırmamışım hep nazik olmuşum o niye yapıyorNe gibi bir konu mesela ?konuya göre değişir ? Ama çok yakınımsa bende terslerim, bi kaç saat tartışırız olur biter![]()
e niye arıyon der ben kapatırdım manyak mı ne milletBirşey yüzünden gerilmiş beni aradı bende sakinleştirmeye çalıştım faln sonra kapat işte senle de konuşmak istemiyorum dedi kapattı. Kırıldım bayağ
Toksik bi ilişkisi var adam yüzünden iyice kafayı yedi. Sonra aradı bi kaç kere açmadım bayramda mesaj yazmış faln dönmedim soğudum galiba. 10 yıllık arkadaştık.e niye arıyon der ben kapatırdım manyak mı ne millet
Kim olursa olsun beni gereksiz terslediğinde en sert cevabı alır. Sende saygı görmek istiyorsan baştan tepkini koy.İyi geceler canm kadınlarÇok yakın arkadaşınızın sizle alakalı olmayan bir konuda sizi terslediği oldu mu hiç? Olduysa da nasıl davrandınız?
Aradı açmadım. Zaten ilk tersleyişi de değil. 30 küsür yaşına gelmişim artk cekmiyorm galiba. Konu açma sebebim de abartıyor muyum aceba diyeydi.O arayana kadar aramam. Ararsa kırıldığımı söylerim.
Belli ki canı sıkkın. 30 yıllık dostumla aynısını yaşasam; sıkma canını ben senin yanındayım, müsait olunca ara mutlaka, yazarım. Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor, kolay bozulmasını da hiç istemem.Birşey yüzünden gerilmiş beni aradı bende sakinleştirmeye çalıştım faln sonra kapat işte senle de konuşmak istemiyorum dedi kapattı. Kırıldım bayağ
Cok alttan aldım sanırım zamanında.Kim olursa olsun beni gereksiz terslediğinde en sert cevabı alır. Sende saygı görmek istiyorsan baştan tepkini koy.
Hayır abartmıyorsunuz. Başkalarına sinirlenip kocaman insanı azarlamak da ne oluyor? Bana ters.Aradı açmadım. Zaten ilk tersleyişi de değil. 30 küsür yaşına gelmişim artk cekmiyorm galiba. Konu açma sebebim de abartıyor muyum aceba diyeydi.
Taviz tavizi doğurur canım. Bu sefer tepkini net koy bir daha yapamasın.Cok alttan aldım sanırım zamanında.
10 yıllık ama benm alttan almamla yürümüş bence. Ben bir gün bile sesimi yükseltip kalbini kırmadım.Belli ki canı sıkkın. 30 yıllık dostumla aynısını yaşasam; sıkma canını ben senin yanındayım, müsait olunca ara mutlaka, yazarım. Arkadaşlıklar kolay kurulmuyor, kolay bozulmasını da hiç istemem.
Haa çok da yakın değil, işyerinden ya da bi senelik filansa belki tribini çekemem o ayrı![]()
Malesef, insanlara iyi niyet gösterildiğinde zayıflık olarak görüp sizi kırmaktan asla çekinmiyorlar. Direk hadlerini bildirmeniz gerekiyor.Cok alttan aldım sanırım zamanında.
Siniride toksik saçma sapan ilişkisiHayır abartmıyorsunuz. Başkalarına sinirlenip kocaman insanı azarlamak da ne oluyor? Bana ters.
Ya tabii ki detaylara siz daha çok hakimsiniz. Bu durum sürekliyse işler değişir. Ama anlık sinir, atar gider bir miktar kabul edilebilir.10 yıllık ama benm alttan almamla yürümüş bence. Ben bir gün bile sesimi yükseltip kalbini kırmadım.
Ben de fena terslerdim herhaldeİyi geceler canm kadınlarÇok yakın arkadaşınızın sizle alakalı olmayan bir konuda sizi terslediği oldu mu hiç? Olduysa da nasıl davrandınız?
Hepimiz gün içerisinde bir çok duygu değişimi yaşıyoruz. O zaman kırıp dökelim. Duygularını kontrol edemeyen biri demek ki. Aslında arkadaşınıza bir yandan da üzüldümSiniride toksik saçma sapan ilişkisi![]()