• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakın arkadaş

Toksik bi ilişkisi var adam yüzünden iyice kafayı yedi. Sonra aradı bi kaç kere açmadım bayramda mesaj yazmış faln dönmedim soğudum galiba. 10 yıllık arkadaştık.
teselli etmeni değil hak vermeni bekledi belli ki boşver takma kafana. Ayrıca kac yasında insanlar aklım almıyor

Malesef, insanlara iyi niyet gösterildiğinde zayıflık olarak görüp sizi kırmaktan asla çekinmiyorlar. Direk hadlerini bildirmeniz gerekiyor.
Vallahi cok doğru tespit. Annem bile bunu kullanıyor. Bana davrandığı gıbı erkek kardeşime davranamıyor mesela. Ben aman kalbi kırılmasın kimsenin diyip hep naif davranınca tepeme çıktılar.

En yakın arkadaşımla kafamız bozuk olunca birbirimize atar yaptığımız oluyor. Bir 5 dk birbirimizi yiyoruz ama sonraki 5 dakika pamuk gibiyiz. Birbirimizi tanıyoruz en nihayetinde. Normalde seni kırmaya çekinen biriyse, yani sana değer veriyorsa böyle anlık şeylere pek takılma derim. Herkes zaman zaman kötü zamanlar geçirebilir sonuçta. En yakınımızda böyle anları anlamayacaksa... Sürekli olan bir şeyse de o arkadaş değildir zaten.

En yakın arkadaşımla kafamız bozuk olunca birbirimize atar yaptığımız oluyor. Bir 5 dk birbirimizi yiyoruz ama sonraki 5 dakika pamuk gibiyiz. Birbirimizi tanıyoruz en nihayetinde. Normalde seni kırmaya çekinen biriyse, yani sana değer veriyorsa böyle anlık şeylere pek takılma derim. Herkes zaman zaman kötü zamanlar geçirebilir sonuçta. En yakınımızda böyle anları anlamayacaksa... Sürekli olan bir şeyse de o arkadaş değildir zaten.
Siz karşılıklı yapıyormuşsunuz ama. Burda atarı yiyen hep benim 🙃

Back
X