Yakın arkadaşım bana asılıyor olabilir mi:((

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.212
498
Çok kararsız kaldım ve huzursuz hissettim bugün nedense... iş arkadaşım ki sekiz yıllık çok iyi dostum arkadaşım bana asılıyor gibi geldi yani tam çözemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var... iş arkadaşım meslektaşım kendisi aynı firmada çalışıyorz. kendisi servis mühendisi yani makina tasarımı için sürekli iş gezilerinde. bugün ortak bir proje için görüştük öğle.. yemek yedik falan sonra yürüdük biraz.. yolda sürekli koluma giriyor saçımı düzeltiyor... saç rengimi değiştirdim bu kadar çok yakışacağını tahmin etmemiştim falan dedi... otururken sürekli omuzuma koluma falan dokunmalarrr.. acaba dedim ben mi yanlış düşünüyoroum yoksa asılma mı bu ?tedirgin oldum sizce ne bu??

bunu en iyi sen anlarsın canım tabi bir anda değiştiyse olabilir ama hemen bir fikre kapılma uzun süreli bir dostluğunuz varmış biraz gözlemle eğer bu tarzda davranmayadevam ederse ona göre tepki verirsin.

Ara sıra öyle hissettiriyordu ama bugün yoğun hissettim... ve benim hayatımda biri olduğunu da biliyor..... yani çok yakın arkadaş olsa bir erkek bir bayanın koluna girer mi sürekli?ben mi saçmalıyorum yoksa?

Böyle bir şey yaşayan yok mu bayanlar???insan net nasıl hisseder ki?

Ara sıra öyle hissettiriyordu ama bugün yoğun hissettim... ve benim hayatımda biri olduğunu da biliyor..... yani çok yakın arkadaş olsa bir erkek bir bayanın koluna girer mi sürekli?ben mi saçmalıyorum yoksa?

artık giriyorlar öyle çok insan var yani benimde erkek arkadaşlarım vardır ve genelde normal arkadaş olarak gördüklerinin kolunada girerler ama ben bundan hoşlanmadığımı çok net hissettiriyorum o yüzden bana biraz mesafeli davranırlar tabi senin arkadaşın uzun zamandır senden hoşlanıyorsa bir anda bir cesareti gelmiş olabilir kendine inceldiği yerden kopsun diyerekten...

Asla açıkça söylemesine müsade etme...Ne arkadaşlığını boz ne de sana itiraf etmesine müsade et böyle birşey varsa da...Yoksa eğer sevdiğin de bir arkadaşınsa kaybedersin...

Benim büyük tepki vereceğimi bilir. zaten hep diyorum yapma böyle yanlış anlaşılır falan ama oralı olmuyor. kalbini de kırmak istemeyeceğim çok değerli bir dostum... ne saçma garip bir olay bu ya

Burada bayanlar bebek doğurmak ve zayıflamakla bozmuş:))bizim sorunlarımızı umursadıkları yok:)neyse tşk ederim yine de yorum yapan arkadaşlara

Burada bayanlar bebek doğurmak ve zayıflamakla bozmuş:))bizim sorunlarımızı umursadıkları yok:)neyse tşk ederim yine de yorum yapan arkadaşlara

herkes daha yakın olduğu konulara yorum yapıyor sanırım aslında bu daha iyi ben bebek doğurmakla ilgili yorum yapsam mantıksız olurdu mesela çünkü hiç yakın değilim o konuya senin konun önemsenmediğinden değil yakın oldukları konu farklı olduğundan diye düşünüyorum canım...

herkes daha yakın olduğu konulara yorum yapıyor sanırım aslında bu daha iyi ben bebek doğurmakla ilgili yorum yapsam mantıksız olurdu mesela çünkü hiç yakın değilim o konuya senin konun önemsenmediğinden değil yakın oldukları konu farklı olduğundan diye düşünüyorum canım...

:)))tşk ederim cnm yorumlarına... haklısın:)

niye öyle diyosun canim, herkes elinden geldigince konuya cevap vermeye calisiyordur ;)
eger gercekten arkadasinin sana asildigindan eminsen,
araya tavrini koy bence soguk davran...
ben hic hoslanmam öyle seylerden, mesafemide koyarim bu yüzden kimse bana öyle davranamaz ;)
senin elinde canim müsade etme...

Konu bakımından ben yakınım ama anlatmak istemediğim derecede kötü şeyler yaşadım bunun yüzünden...Aslında en temizi arkadaşlığını bozulmadan bitirmek böyle birşey varsa da işte...her zaman olmuyor...

bence sana ilgi duyuyor yakın durması ikazlarına rağmen devam etmesi:3:
bilmiyorum sen ne düşünüyorsun ama arkadaşın arkadaş kalmak istemiyor gibi gibi:16:

Çok kararsız kaldım ve huzursuz hissettim bugün nedense... iş arkadaşım ki sekiz yıllık çok iyi dostum arkadaşım bana asılıyor gibi geldi yani tam çözemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var... iş arkadaşım meslektaşım kendisi aynı firmada çalışıyorz. kendisi servis mühendisi yani makina tasarımı için sürekli iş gezilerinde. bugün ortak bir proje için görüştük öğle.. yemek yedik falan sonra yürüdük biraz.. yolda sürekli koluma giriyor saçımı düzeltiyor... saç rengimi değiştirdim bu kadar çok yakışacağını tahmin etmemiştim falan dedi... otururken sürekli omuzuma koluma falan dokunmalarrr.. acaba dedim ben mi yanlış düşünüyoroum yoksa asılma mı bu ?tedirgin oldum sizce ne bu??

tedirgin olmakta haklı olabilirsin...

bence de asılıyor sana..

Yani bir kadın hisseder ya bana da garip geliyor sürekli elime koluma dokunması,saçlarımı düzeltmesi... mesela bu akşam için bir toplantısı var ve benim de onunla gitmem için inanılmaz ısrar etti saçmalama gelmeyeceğim ısrar etme artık dedim.... hayret ya insanın dostu nasıl böyle şeyle yapabiliyor:((erkek arkadaşlardan dost olmaz mı:(

Konu bakımından ben yakınım ama anlatmak istemediğim derecede kötü şeyler yaşadım bunun yüzünden...Aslında en temizi arkadaşlığını bozulmadan bitirmek böyle birşey varsa da işte...her zaman olmuyor...

Konu sana yakınsa bahsetsene yaşadıklarından??

arkadaşın pek arkadaş kalmak istemiyor gibi:):16:
ikazlarına rağmen iltifatlar ve yakın durmalar bitmediğine göre:)
düşüncelerini bilmiyorum ama arkadaşının kini hissediyor gibiyim:)

iyi de benim evleneceğimi ve nişanlımı biliyor??

asiliyor bariz. basima 2 kere geldi valla sonra anladigim ve sonsuza kadar savunacagm bi sey var: bi erkek ve bi kadin yakin arkadas olamaz:)
kendini cek,iliskinden bahset,zaten sen bahsedince tutumu degisecektir, baktin senden kaciyor sen anlattikca,iyice emin olursun.
uzaklasirsa da bil ki zaten o erkekten sana arkadas olmaz.

Son düzenleme:
Back
X