Yakın arkadaşım bana asılıyor olabilir mi:((

Erkeklerden arkadaş olur ama yakın arkadaş,dost ilişkisi çok uzun ürmez diye düşünüyorum. Çünkü şimdiye kadar kiminle yakın dost olduysam ya o benden hoşlandı ya da ben ondan hoşlandım,ya da her ikimiz birden. 2 defa iki dost birbirimize zamanla aşık olduk. Sonuncusu işte şu anki nişanlım :) Dost olunamıyor arkadaşlar. Her şeyinizi paylaşıyorsunuz,dertleşiyorsunuz,bir de karşınızdaki karşı cins. Farkında olmadan artık birbirinize bağlanıyorsunuz. 2 defa yaşadım bunu. Bu iki defasında da sevgilimden ayrılmış,dertleşiyordum. Nişanlımla ama ben aşık değildim başta. Zaten mutsuzdum seviniyordum beni anlıyor diye ve ona da çok güveniyordum. Çocukta en ufak bi sarkıntılık yoktu çünkü. Bunalımdan çıkmaya başlayınca belli etti ve bir gün açıldı.

Erkeklerden arkadaş olur ama yakın arkadaş,dost ilişkisi çok uzun ürmez diye düşünüyorum. Çünkü şimdiye kadar kiminle yakın dost olduysam ya o benden hoşlandı ya da ben ondan hoşlandım,ya da her ikimiz birden. 2 defa iki dost birbirimize zamanla aşık olduk. Sonuncusu işte şu anki nişanlım :) Dost olunamıyor arkadaşlar. Her şeyinizi paylaşıyorsunuz,dertleşiyorsunuz,bir de karşınızdaki karşı cins. Farkında olmadan artık birbirinize bağlanıyorsunuz. 2 defa yaşadım bunu. Bu iki defasında da sevgilimden ayrılmış,dertleşiyordum. Nişanlımla ama ben aşık değildim başta. Zaten mutsuzdum seviniyordum beni anlıyor diye ve ona da çok güveniyordum. Çocukta en ufak bi sarkıntılık yoktu çünkü. Bunalımdan çıkmaya başlayınca belli etti ve bir gün açıldı.

Galiba haklıyım hissettiklerimde:(

Yani bir kadın hisseder ya bana da garip geliyor sürekli elime koluma dokunması,saçlarımı düzeltmesi... mesela bu akşam için bir toplantısı var ve benim de onunla gitmem için inanılmaz ısrar etti saçmalama gelmeyeceğim ısrar etme artık dedim.... hayret ya insanın dostu nasıl böyle şeyle yapabiliyor:((erkek arkadaşlardan dost olmaz mı:(

Bence sana arkadaşça davranıyor. Benimde öyle yakın dostum var, hatta arada geyik yapar kadınlar arasında kala kala sizin muhabbetlerinizi eder oldum diye :D Senin hayatında birisi olduğunu biliyorsa, zaten sana arkadaşça davranıyordur, biz kadınlar arkadaşlarımızın ilgisini hep karıştırabiliyoruz.

Bence sana arkadaşça davranıyor. Benimde öyle yakın dostum var, hatta arada geyik yapar kadınlar arasında kala kala sizin muhabbetlerinizi eder oldum diye :D Senin hayatında birisi olduğunu biliyorsa, zaten sana arkadaşça davranıyordur, biz kadınlar arkadaşlarımızın ilgisini hep karıştırabiliyoruz.

Tabi ki haklısın ama bence insan hissediyor biraz.
Ben de arkadaşlarımla kol kola gezdim,kozmetik alışverişimde bile onlara danışırdım. Eli omzumda gezmişimdir. Üzüldüklerinde sarılırdım,teselli ederdim. Ama iki dostumla böyle gitmedi. Zaman geçtikçe bağlandık. Nasıl oldu bilmiyorum. Mesajlaşmadan olmamaya başladı,her gün msnde konuşmadan olmadı,üzüldüğümde ona koşmasam olmadı,sevincimi onunla dondurma ısmarlayarak kutlamasam eksikmiş gibi olmaya başladı. Gecenin bi vaktinde ''iyi misin rüyamda ağladığını gördüm'' diye endişeyle aradığı oldu. Şehir dışına çıktığında beni arayıp ne yaptığını anlatmaya başladı. O dostunuz varken de bazen erkek arkadaş,sevgili arayışına da girmiyorsunuz. bir ortama giderken nasıl olsa kırmaz bana eşlik eder düşüncesiyle içiniz rahat olur. Farkında olmazsınız da. Ama bir gün çok ihtiyacınız olduğunda bi anda sizin için endişeli bakışlarla panik içinde koştura koştura yanınızda geldiğini görünce kafanızda şimşek çakar :D

Diyeceksiniz ki sadece 2 dostunla öyle olmuş,belki herkes öyle olmaz. Diğerleriyle yollarımız ayrıldı. Yurt dışına,uzak şehirlere gittiler. Zamanla iletişimimiz azaldı. Ama onlarla da o evreleri yaşamaya başlıyordum. Ve siz bunun farkına varamıyorsunuz. Çünkü her önümüze çıkan erkeğin bu da bana aşık olacak ya da ben ona düşüncesiyle tanışmıyoruz. Hele ki hayatınız tempolu,yoğunsa. Bana göre çok iyi arkadaş olursunuz ama dost olmak beni ürküten bi sözcük. Ve erkek arkadaşlarıma dost sıfatını kullanmam.

bn erkek arkadastan dost olmaz cümlesine kesinlikle katılmıyorm 6 yaşından beri çok samimi olduğum can dostum var beraber büyüdük resmen birlikte yedik içtik gezdik tozduk sevgilisyle tartışırdı bna gelir dert yanardı aileme kadar grip çıkan bi insan yani aileden biri hasta olsun koşardı ablam doğum yaptı ona bile geldi yemek getrdi:)kardeş gibyiz yani suan yurtdışnda arada gelir geldiği gibi soluğu bizim evde alır artık bn braz dışlandım eşimle çook daha samimi oldular :)) bunca yıl en ufacık yanlış hareketini dahi grmedim sonsuzda güvenirim hatta eşim bile çok sevdi sanki yıllardır bnmde dostum gbi diyo .. tabi herkesle olmaz bu ama olabiliyo onu söylemeye çalıştım :))

bn erkek arkadastan dost olmaz cümlesine kesinlikle katılmıyorm 6 yaşından beri çok samimi olduğum can dostum var beraber büyüdük resmen birlikte yedik içtik gezdik tozduk sevgilisyle tartışırdı bna gelir dert yanardı aileme kadar grip çıkan bi insan yani aileden biri hasta olsun koşardı ablam doğum yaptı ona bile geldi yemek getrdi:)kardeş gibyiz yani suan yurtdışnda arada gelir geldiği gibi soluğu bizim evde alır artık bn braz dışlandım eşimle çook daha samimi oldular :)) bunca yıl en ufacık yanlış hareketini dahi grmedim sonsuzda güvenirim hatta eşim bile çok sevdi sanki yıllardır bnmde dostum gbi diyo .. tabi herkesle olmaz bu ama olabiliyo onu söylemeye çalıştım :))

Ama senin durumun birazcık farklı. Sen küçüklüğünden beri birlikte büyümüşsün,o tür ilişkilerde dostluk çoğunlukla sürdürülebiliyor. Ama belli bir yaşta tanışanlar o kadar uzun süre çok nadir dost kalabiliyor :)

Ama senin durumun birazcık farklı. Sen küçüklüğünden beri birlikte büyümüşsün,o tür ilişkilerde dostluk çoğunlukla sürdürülebiliyor. Ama belli bir yaşta tanışanlar o kadar uzun süre çok nadir dost kalabiliyor :)

evet o açıdan düşününce haklısın bz tanıştığımzda burnumuzda sümüklerle cebimizde sek sek taşlarıyla geziyoduk :))) belli bi yaşa geldikten sonra erkeğin dostluğu farklı yerlere doğru hızla yol alabilir evet:))

evet o açıdan düşününce haklısın bz tanıştığımzda burnumuzda sümüklerle cebimizde sek sek taşlarıyla geziyoduk :))) belli bi yaşa geldikten sonra erkeğin dostluğu farklı yerlere doğru hızla yol alabilir evet:))

:) kıskanmadım da değil,belirtmek isterim. Böyle gay arkadaş mı edinsem diye soruyorum nişanlıma :D Çünkü senin gibi küçüklükten beri tanıdığım kardeşim ya da abim gibi arkadaşım yok.

bu konuda çok ihtimal var; en vahiminden başlayayım çocuk gay olabilir olmaktadır hafif bir eğilim vardır yani kadınların işlerine çok karışan giyim, kuşam, saç baş gibi konulara onları biraz öyle görüyorum :21:
daha önceden ilişkisi varsa şimdiye kadar seni arkadaş olarak görmüştür. yeni ayrıldıysa, boşluktaysa seninle ilgilenmeye başlamıştır :) çaktırmadan biraz konuş normal arkadaş modunda devam et niyetini ve ilişkilere bakış açısını anla :)

Çok kararsız kaldım ve huzursuz hissettim bugün nedense... iş arkadaşım ki sekiz yıllık çok iyi dostum arkadaşım bana asılıyor gibi geldi yani tam çözemedim sizin fikirlerinize ihtiyacım var... iş arkadaşım meslektaşım kendisi aynı firmada çalışıyorz. kendisi servis mühendisi yani makina tasarımı için sürekli iş gezilerinde. bugün ortak bir proje için görüştük öğle.. yemek yedik falan sonra yürüdük biraz.. yolda sürekli koluma giriyor saçımı düzeltiyor... saç rengimi değiştirdim bu kadar çok yakışacağını tahmin etmemiştim falan dedi... otururken sürekli omuzuma koluma falan dokunmalarrr.. acaba dedim ben mi yanlış düşünüyoroum yoksa asılma mı bu ?tedirgin oldum sizce ne bu??

Arkadasınızın size olan duyguları değişmiş olabilir. Neticede insanlar vakit geçirdikleri kisilere bir süre sonra duygusal birşeyler hissetmeye başlayabilir. Esim hep der zaten kızdan erkeğe arkadas olmaz diye :47:

Arkadasınızın size olan duyguları değişmiş olabilir. Neticede insanlar vakit geçirdikleri kisilere bir süre sonra duygusal birşeyler hissetmeye başlayabilir. Esim hep der zaten kızdan erkeğe arkadas olmaz diye :47:

Eşin doğru söylüyor gerçekten ben de yasadim bunu daha once ilk basta konduramıyorsun ama ilerleyen zamanlarda adam cikiyor itiraf ediyor sense saf gibi kaliyorsun. Ve zamabla arkadasliginiz da bitiypr malesef..

Back
X