Yakın arkadaşım beni kıskanıyor

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
çocukluk arkadaşımdı büyüdük evlendik hala arkadaşız aynı sokakta oturuyoruz, onunla dertleşiyorum sırlarımı paylaşıyorum ama o beni içten içe kıskanıyor öyle hissediyorum o kendine bile itiraf edemez beni kıskandığını ama kıskanır hep, ben yeni önemli bişey aldığımda sevinirim ve sevincimi onunla paylaşmak isterim olayı anlatırım aa hayırlı olsun diyeceğine lafımı ağzıma tıkıp bizde alıcaz der yazsam sayfalar yetmez başkalrının yanında açığımı yakalasa bile üstünü kapatmaz hiç karışmaz ben rezil olayım diye durup izler ortamı ıyyy yazarken bile sıkıldım bu kıza ne yapsamda içim rahatlasaaa hadi bbi fikir verin

szi kıskanan açığınızı yakalamaya calışıp sizi rezil etmek isteyen
biri hala arkadasınızmı??
ilginç..
kesip atın

Benim de yakın arkadaşım çok kıskanç bir kızdır. Hiçbir şey yapmıyorum karşılığında. Bazen onu sinirlendirmek için birtakım hareketlerim oldu, delirttim o an onu ama sonra gereksiz olduğunu anladım. Bazı insanların yapısı öyle. Bence arkadaşının eksi ve artılarını düşünüp tart. İyi taraf ağır basıyorsa görmezden gelebilirsin. Eğer çok rahatsız ediyorsa seni her şeyiyle, ilişkini kes ya da mesafe koy araya. Ama yakın arkadaş olduğunuza göre idare edilebilir bir durum olmalı bu kıskançlık meselesi. Kafaya takma bence.

görüşme ........illa bişi yapmak zorundaysanda :26:
bilemedimki

ne dıyelm ki böyle bişeye..bnce çözüm aramanız saçma..can çıkar huy çıkmaz derler..ne zorunluluğunuz war kı goruşmeyın gitsin..

Madem bu kadar rahatsızsınız neden hala arkadaşlık yapıp görüşüyorsunuz anlamadım

Benim de çok yakın arkadasm hatta çocukluğumuzn beraber gectiği arkadasm beni kıskanıyo deli ediyo. Artık mesafe koydum laftan da anlamıyo kız yaa uyuz uyuz hareketleri var. Uzak durunca da sırnaşıyo şaşırmış durumdayım

Hee Sende Onunla Hala Arkadaşlığını Devam Ettiriyorsun Öyle mi?
İşte Burda Tek Sorunlu Arkadaşın Değil, Sensin..
Ona Bu Fırsatı Veriyorsun..

hayatta sapıklardan sonra (ya da aynı sırada) en nefret ettiğim, tiksindiğim, bir kaşık suda boğmak istediğim tür kıskançlar olduğu için, önce ona dersini verin, sonra da bıçakla kesin o arkadaşlığı diyeceğim. kıskanç yazarken bile tüylerim diken diken oluyor. ben yıllarca benden 10 (evet on) yaş büyük ablamın türlü türlü kıskançlıklarına ve bununla beraber gelen psikolojik saldırılarına maruz kaldığım için kıskançlığa karşı en ufak bir tahammülüm yok. sözde arkadaşlardan gelen atakları, kıskançlığın yarattığı o haset, o nefret dolu bakışları hiç saymıyorum bile.

bir insanda bir şeyin senden fazla olması sende fazladan bir eksiklik meydana getirecek değil ki. yani anlamam mümkün değil bu duyguyu. o yüzden, evet arkadaşlığınızı bitirmeniz konusunda fikrim diğer arkadaşlarla ortak ama bir farkla: önce ona dersini verin, neden bitirdiğinizi iyi bir anlasın.

kıskançlığın olduğu yerde arkadaşlık kalmaz, hele hele yakın arkadaşım yazmışsın... sende var olana Allah daha da versin diyemeyen birinden bence sadece kötülük gelir..

kendisi hic bi caba sarf etmez ben kendimi hara eder biseyleri elde ederim tebrik edercegine feasatlik yapar

Kıskançlığı yenmek o kadar kolay birşey değil. Kişilik olarak çok güçlü olmak gerekir, ki öyle olsan bile yine arada bu durum tekrar ortaya çıkabilir. Bu yüzden bence arkadaşınızı hoş görün, aranıza mesafe koyun ve sahip olduğunuz şeyleri de anlatıp göstermeyin. Böyle yaparak arkadaşınızın kıskanmasına yol da açıyorsunuz. Çok az insan başkasının shaip olduğu şeyi kıskanmak yerine kendi sahip olmuş gibi sahip çıkıp sevinir. Sahip olduklarınızı gizleyin, misal güzel bir elbise mi aldınız, göstermeyin. Mutlu bir evliliğiniz mi var, anlatmayın. Bu şekilde hem nazardan korursunuz kendinizi hem de kıskançlık durumlardan da da kurtulursunuz...

bunca yıldır tanışıyorsunuz herşeyinizi paylaşıyosunuz ama ona dostum değil arkadaşım diyorsunuz aradaki farkı yakalamışsınız zaten bence arkadaşlığınızı da bitirin çünkü bazen bu arkadaş diye nitelendirdiğimiz insanlar bu zaafları yüzünden en büyük düşman olup karşımıza çıkabiliyo dikkatli olmak lazım diye düşünüyorum

tşk ederim arkadaşlar .. bu çok kötü bir durum bazı insanlar vardır onlarlada olmuyordur onlarsızda olmuyordur buda öyle bişey olmalı ki kesip atamamışım ( en mantıklısı araya mesafe koymak bencede yorumlarınız için teşekkürler sizi seviyorum :))

bu kız beni deli etti tekrar yazmak istedim ama ayrı bi konu açmaya gerek duymadım . kesip atmadım biraz mesafe koydum çünkü aynı apt. da oturuyoruz ailelerimiz tanışıyolar neyse işte.''hep etrafımda ol ben ne zaman istersem gel''' ister hep.. benim onun dışında da sevdiğim çok arkadaşım var onlarla görüştüğümde onları gördün beni unuttun onlar varken aklına gelmiyorum der hep. yada ben arkadaşlarımla bi fotomu faceime koıyduğumda 1 gün sonra oda benzer bi foto koyar bide altına yazar canım dostum tek sen varsın benim için diyeeee :)) sinirlenim mi çocukluğuna şaşırım mi bilemedim bende okkalı bi msj gönderdim ona. daha dönmedi. asıl sormak istediğim şu ;; bende kendimde bunu farkettim sanki bağları koparmak istemiyorum sanırım yalnız kalmaktan korkuyorum en azından sıkıldığımda gideceğim bi yer var öle hissediyorum ama böle olsun istemiyorum ne yapabilirim kendimi bi şekilde TELKİN etmek istiyorum bu muameleyi göreceğime arkadaşsız kalmak daha mı iyidir sizce ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…