- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Yildiz1990
-
ee söyle o zaman tabi, görmüş de gizlemiş olmayınikisinde biri bi ay önceye kadar arkadaşımla görüşmek için ısrar ediyordu ama
ee söyle o zaman tabi, görmüş de gizlemiş olmayınikisinde biri bi ay önceye kadar arkadaşımla görüşmek için ısrar ediyordu ama
evet söyleyeceğim iş çıkışı.Bence söyle. Kıza oyun moyun oynamasınlar dikkat etsin.
Arkadasim ikisini de istemesi zaten biri bi ay önce görüşmek isteyip oturup konuşmaları bide kavgalaridusmandi bu ikisiSöylemenizde fayda var. İkisi birlik olup senaryo yazarlar, arkadaşınızı oynatırlar, yazık olur.
ikisinde biri bi ay önceye kadar arkadaşımla görüşmek için ısrar ediyordu ama
Tedirgin etmek istemedim arkadaşımıBu durumu bilmesi ya da bilmemesi bir şey değiştirir mi? Ortalığı karıştıracak bir durum varsa söylemeyin. Arkadaşınızın bilmesi gerektiğine inanıyorsanız söyleyin. He en olsam buraya yazmadan, daha gördüğüm an söylemiştim.
Söyle gitsin yahuBi ay önce içlerinde biri arkadaşımla görüşmek istemiş arkadasim kabul etmemiş ben yan yana görünce çok şaşırdım
mantığını anlamadım biribirlerinden nefret eden arkadasim onları istemedi için böyle yapmalarıBence söyle tek tek plan yapıp arkadaşınızı oynatabilirler
Fotoğraflarını cekemedgime bende pismanimBen olsam daha kafedeyken canlı yayına başlamıştım bileBüyük dedikodu bence.
Yaslari 16 18 mi bu cocuklarin
[/QUOTE
30-35 arası yaşları sanirim
30-35 sanirimYaslari 16 18 mi bu cocuklarin
Arkadasim onlarla oyle bi münasebeti olmadı cok kisa surdu ikiside takıntılı gibi arkadaşımın peşinde koştu arkadasim denedi olmadı ayrıldı bu ikisi zamaninda yumruk yumruğa kavga edip cafede oturup konuşmaları çok medeni geldi iyi niyetli gelmedi ikiside sanırım arkadaşımın ikisinden birini sececeğini düşündü umutları bitince cirkeflik peşindeler gibi arkadasim gelecek birazdan anlaticagimBen ayni kizin eski sevgilileri olan iki erkegin birden cok samimi dost olduklarina sahit olmustum. Ortak yanlari da mevcut, yani kizi diledikleri gibi cekistirebilirler. Kizin son ciktigi, kizi alabildigine asagiliyordu (yatakta nasil oldugundan, cirkinliginden tutun da sacma sapan triplerine kadar) zaten arkasindan. Yani birbirlerini doldurusa getirip arkadasinizin dedikodusunu yayabilirler. Benim zamanimda oyle olmustu bu kiza. Kiz da aksine, guzellik yarismasina girse birinci bile olabilecek bir kizdi, herkes asikti ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?