Yakin arkadasima bunu soyleyiyim mi

Tedirgin etmek istemedim arkadaşımı

Ben ayni kizin eski sevgilileri olan iki erkegin birden cok samimi dost olduklarina sahit olmustum. Ortak yanlari da mevcut, yani kizi diledikleri gibi cekistirebilirler. Kizin son ciktigi, kizi alabildigine asagiliyordu (yatakta nasil oldugundan, cirkinliginden tutun da sacma sapan triplerine kadar) zaten arkasindan. Yani birbirlerini doldurusa getirip arkadasinizin dedikodusunu yayabilirler. Benim zamanimda oyle olmustu bu kiza. Kiz da aksine, guzellik yarismasina girse birinci bile olabilecek bir kizdi, herkes asikti ona.

Arkadasim onlarla oyle bi münasebeti olmadı cok kisa surdu ikiside takıntılı gibi arkadaşımın peşinde koştu arkadasim denedi olmadı ayrıldı bu ikisi zamaninda yumruk yumruğa kavga edip cafede oturup konuşmaları çok medeni geldi iyi niyetli gelmedi ikiside sanırım arkadaşımın ikisinden birini sececeğini düşündü umutları bitince cirkeflik peşindeler gibi arkadasim gelecek birazdan anlaticagim

Arkadasim geldi anlattım inanamadı hemen instgram dan baktı hesapları açık ikiside birbirini takibe almis eşek kadar adamlar ya arkadasim her ikisini de engeledi telefondanda her yerdende tekrardan hepinize cevaplar için çok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…