Yakin arkadasimi stalklayan sevgili??

Benim kocamda stalker. Biz nisanliyken ortak bir hesap açtık son aramalarda benim gorusmedigim ama nedense instagramimda ekli(hep böyle oluyor zaten) :@ bir kiz arkadasima bakmış. Son aramada çıkmıştı .Sen mi baktin dedim? Hee o kim dedi bende söyledim ama ben gıcık almadim cunku huyu bu erkeklerede bakar cok meraklı bir insan kendisinin cevresi beni ekliyor. Versene diyor en aşağıya kadar inip bakıyor. Tobe est. Sanki tanımadığı insan:işsiz::işsiz:
Kaynanamda cok meraklı. Ailecek boyle bunlar:işsiz:
Esim herseyi sorar kiz arkadasima gidiyorum bana diyor ki ne anlatıyor napiyormus :işsiz:
Sanane ya diyorum bazen kadin gibi ha. :işsiz:
Bence ici yaptin icini kemircegine ömür boyu:sinirli:
Yada bilmiyorum ortada ihanette yokmus ki zamaninda begenmis. Ama swarmdan eklemek abazaca biraz kiz kovalamak bunun adi.

Kizlar selam
Benim ufak ama akil karistirici bi sorunum var.
Sevgilim ile yakin arkadasimi tanistirdim iki hafta once. Ve tanistiktan 2 3 gun sonra sevgilimin hesabinda arkadasimin hem instasini hem twitterini son aramalarda gordum. Basta oylesine bakmistir diye pek sorun etmedim ve arama gecmisini temizledim. Bu sabah kahvaltiya gittik bi baktim instagramdan yine aratmis ve D harfine basinca ilk cikan isim arkadasimin hesabi oluyor. Insta kullananlar bilir o harfle en cok kimi aratirsan ilk basta o cikiyor.. o an oylesine fark etmisim gibi telefon elimdeyken aaa sen D'yi mi ekledinn instagramda aramalarinda gordum simdi dedim. Telefonu aldi elimden yoo ne alaka dedi ve cebine koydu hemen.
Arkadasimdan yana en ufak suphem yok. Sevgilimden de yoktu aslinda ama bu olay biraz aklimi karistirdi. Sizce regl zamanimdayim diye ekstradan abartiyor muyum yoksa ortada hos olmayan bir seyler mi var?

arkadaşın güzel midir?

Back
X