• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımın benden gizlenen Bride to be'si

Belki ortak arkadaşınızı daha çok seviyor ve önemsiyor sizinle ise iş yeri yakınlığı gibi birşey hani sosyal ilişkiler konuşmak zorundasın sahte sarılır da yani insanlar iktirecek halı yok elbet .İşin gerçeği etkinliğe sevdiği ve kendine yakın olduklarını davet etmiş ortak arkadaşınızla ilerde samimiyeti arttırabilir demekki sizi sadece düğüne çağırmak yeterli kategorisinde görüyor ben böyle şeylere bozulmuyorum öyleyse öyledir zaten bende onu o kategoride tutuyor olurdum .
Ben kendi düğünümde kuaföre bile çağırdım, nedimeydi yani. İnsan verdiği kadar değer görmeyince kırılıyor ne diyeyim.

Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biri değil ancak ortak arkadaşımla da yediği içtiği ayrı gitmeyen biri değil. Yani onu çağırırken beni çağırmamasını anlayamadım. Eğer bir problem varsa bride'ı öğrenmeden 2 gün önce görüp sohbet ettiğimizde güler yüz göstermeyip, sarılmayıp keşke sana şu yüzden kırıldım deseydi. 25 kişi çağırmış halihazırda zaten ama 26'ncıya yer kalmamış😞
Anladim. Yani aşağı yukari sizinle ayni yakınlıktaki insanlari çağırırken sizi çağırmamis. Kırıcı bir durum tabii. Belki son zamanlarda ortak arkadasinizla daha yakinlasmistir ama size bunu soylemek de zor degil. Bu sekilde öğrenmeniz daha kotu olmus.

Arkadasinizi, onun sizi konumlandirdigi yere konumlandirabilecekseniz ben dugune gider bir guzel eglenirdim. Ama ben zaten duguncu bir insanım 😅 eger icinizden gelmiyorsa kendinizi zorlamayin, ama ileride "yakin arkadaslarimla yaptigim kutlamaya cagrilmadigi icin triplere girdi" diye konuşmasi ihtimalini de goz onune alin.

Ben kendi düğünümde kuaföre bile çağırdım, nedimeydi yani. İnsan verdiği kadar değer görmeyince kırılıyor ne diyeyim.
Pardonda yediğîmiz ictiğimiz bir değildi dediğiniz birini niye Nedime yaptınız buda sizin sorununuz değilmi kusura bakmayın daha yakın arkadaşlar nedime olmalı degilmi

Anladim. Yani aşağı yukari sizinle ayni yakınlıktaki insanlari çağırırken sizi çağırmamis. Kırıcı bir durum tabii. Belki son zamanlarda ortak arkadasinizla daha yakinlasmistir ama size bunu soylemek de zor degil. Bu sekilde öğrenmeniz daha kotu olmus.

Arkadasinizi, onun sizi konumlandirdigi yere konumlandirabilecekseniz ben dugune gider bir guzel eglenirdim. Ama ben zaten duguncu bir insanım 😅 eger icinizden gelmiyorsa kendinizi zorlamayin, ama ileride "yakin arkadaslarimla yaptigim kutlamaya cagrilmadigi icin triplere girdi" diye konuşmasi ihtimalini de goz onune alin.
Arkamdan böyle bir şey denmesini istemem ama bak ben onu çağırmadım o buna rağmen çirkefleşmedi denilsin istiyorum.

Pardonda yediğîmiz ictiğimiz bir değildi dediğiniz birini niye Nedime yaptınız buda sizin sorununuz değilmi kusura bakmayın daha yakın arkadaşlar nedime olmalı degilmi
İki düğünüm oldu, memur olarak geldiğim eşimin şehrinde de düğün yaptık. O sebeple ikinci düğünümde arkadaşım olarak sadece o ve ortak arkadaşımız vardı. İkisi de nedimemdi.

Bence çok mana aramak gereksiz canı böyle istemiş insanlar çoğunluk böyle olabilir her konustuğumuz yada yüzüne guldugumuz insan kafamıza uymuyor olabilir o sosyal olarak sizinle arkadaş olmuş sizde küsmek kırılmak yerine o mesafeden devam edersiniz olur biter yani bazen konuşmamak sormak vs de gerekmez o arkadaslikta içe sinmeyen birşey var demekki der geçerim ben çok önem vermedigim insanlarda küsmüyorum sormuyorum hayalkırıklığı kısa süreli oluyor .Tabi siz çok önem verdiyseniz bile büyük ihtimal saçma sapan bir cevap verir .En doğru tavır takmamak aynen onun gibi davranmak bide arkadaş kismindan bı tık indirin bitti gitti

Arkamdan böyle bir şey denmesini istemem ama bak ben onu çağırmadım o buna rağmen çirkefleşmedi denilsin istiyorum.
Yani arkadasinizi veya ortaminizi iyi kotu bilirsiniz. Genelde bu tip durumlarda "kendi kendine triplere girdi" diye aksettirilir olay maalesef. Ki sizin haberinizin olacağını bile umursamamis.

Eger bahsettiginiz gibi olsun istiyorsaniz dugune gidip kisa sure kalip dönün.

Evet

Çeyrek geldi çeyrek gidecek ben gitmesem de 🤣
Oo ozaman yakın uzak arkadaslıgı sorgulamaya gerek yok ,yuh artık
Bende başta cok kucuk cevreyle yapıyorsa dıye dusunmustum ama 25 kişi ve herkeste birşeyler yapıyormus demekkı oyle masraflı bırsey degıl pekala cagırabılırmıs

Altın konusunada bırsey dıyemeyecegım ben calışma arkadasıma ceyrek takmıstım gerıde ne geldı ne getırdı😅

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?
Boşver umrunda bıle olmasın. Ben olsam gıtmem. Bak bi arkadasım var son zamanlarda hep ben arıyorum. Daha hiç aramam

Yani arkadasinizi veya ortaminizi iyi kotu bilirsiniz. Genelde bu tip durumlarda "kendi kendine triplere girdi" diye aksettirilir olay maalesef. Ki sizin haberinizin olacağını bile umursamamis.

Eger bahsettiginiz gibi olsun istiyorsaniz dugune gidip kisa sure kalip dönün.
Kendisi konu sahibinin nedimesi ve gelinle kuaförede gelmiş 🙃

Boşver umrunda bıle olmasın. Ben olsam gıtmem. Bak bi arkadasım var son zamanlarda hep ben arıyorum. Daha hiç aramam
Son zamanlarda arkadaşlık ilişkileri mi bir bozuldu ben anlamıyorum ama ayak da uyduramıyorum. Bir de başka şehirdeyim en sevdiklerim yanımda yok. Yalnızlığı dibine kadar hissediyorum.

Demek ki o sizi yakın arkadaşı olarak görmüyor..
Ben olsam düğününe gitmez, bir bahane bulurdum. Ama mutlaka yarın hikayeleri gördükten sonra veya görmeseniz bile ortak arkadaşınızdan duyduğunuzu belirterek yüzüne karşı şakayla karışık "bride to be nasıl geçti, güzel eğlenmişsinizdir" diye muhabbetini açın bence. Ben daha fazla ilerletir laf da sokardım gerçi :D Benim içimde dert olacağına ona dert olsun. Takısını verin, düğünü içinde bir bahane bulup gitmeyin bence.

Yani her arkadasini etkinlige cagirmak zor, o zaman dugunden farki kalmaz zaten. Az kisili en yakinlariyla yapacagi bir kutlamaysa cagirmamasi normal. Eger can ciğer, cok yakin arkadas degilseniz sadece en yakinlarini çağırmıştir.
Ama yedigi ictigi ayri gitmeyen bir arkadasinizsa ve kalabalik, sizden daha uzak arkadaslarinin oldugu bir kutlamaysa haklisiniz.
Aynı şeyi yazacaktım.

Merhaba hanımlar,

Yakın zamanda bir arkadaşım evlenecek, ortak bir arkadaşımızdan yarın Bride etkinliği olduğunu öğrendim ancak ben davet edilmedim. Son zamanlarda sınava hazırlandığım için iletişimimiz sürekli değildi ama gördüğüm yerde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorardım, hazırlıklar nasıl gidiyor sorar kolaylık dilerdim. Açıkçası kırıldım ve nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bir hata mı yaptım diye sorguluyorum ama daha iki gün önce karşılaştık sarıldık gayet iyi konuştuk. Düğüne gitmek bile zulüm oldu bana çok kırıldım, nasıl davranmalıyım?
Tabiki de düğüne kınaya gitmiceksin

Demek ki o sizi yakın arkadaşı olarak görmüyor..
Ben olsam düğününe gitmez, bir bahane bulurdum. Ama mutlaka yarın hikayeleri gördükten sonra veya görmeseniz bile ortak arkadaşınızdan duyduğunuzu belirterek yüzüne karşı şakayla karışık "bride to be nasıl geçti, güzel eğlenmişsinizdir" diye muhabbetini açın bence. Ben daha fazla ilerletir laf da sokardım gerçi :D Benim içimde dert olacağına ona dert olsun. Takısını verin, düğünü içinde bir bahane bulup gitmeyin bence.
Ben de normalde lafımı esirgeyemem hiç söylerim böyle bir durumda ama şimdi söylersem iyi ki çağırmamışız çirkefe bak densin istemiyorum 😅 haklı iken haksız duruma düşmek istemem

Son zamanlarda arkadaşlık ilişkileri mi bir bozuldu ben anlamıyorum ama ayak da uyduramıyorum. Bir de başka şehirdeyim en sevdiklerim yanımda yok. Yalnızlığı dibine kadar hissediyorum.
Bozuldu bence. 1 sene önce yedigim ictigim ayrı gitmeyen kız arkadaşım yazmamaya, reels atmamaya ve fotolarımı hic begenmemeye basladı sebebini hiç bilmiyorum bunu farkettigimde bile yazmadım problem mi var diye mayamda yoktur sormak eger varsa gelir kendi konusur ama hicbir sey yaşanmadı sanıyorum ki.

Temmuzda evlenmis davette etmedi😁 ben hikayelerini zaten izlemiyordum cok sonra gördüm acıkcası hic icerlemedim de üzülmedim de ya da ben mi gamsızım bilmiyorum zaten hicbir sey kalıcı degil insanlar mevsimliktir:)

Back
X