Yakın arkadaşımın benimle yaptığı konuşma

Tulpar16

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2018
340
454
53
27
2 yıl önce aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla aramızdaki dostluk epey ilerlemişti. İki haftada bir en geç buluşuruz, sinemaya gideriz, merak ettiğimiz yerlere gideriz -ki merak ettiğimiz ve sevdiğimiz mekanlar çok benzer-, alkol alırız arada sırada.
Neyse dün yine alkol aldık, ben ondan önce sarhoş olurum, denizin yanındaki kayalıklardaydık tam kalkarken sana bir şey diyeceğim dedi, şaşırdım tabi. ‘Ben senin yanına gelirken arkadaşlarıma falan söz ettiğimde hayırlı olsun diyorlar, annem falan kıza iyi davran diyor, herkes sevgili sanıyor, böyle arkadaşlıklarda bir taraf illa ki hoşlanmaya başlıyor’ dedi. Ben de şaşırdım ‘sana karşı böyle hissettirecek bir hareketim olduğunu sanmıyorum, sadece kafa dengi güvenerek gezebileceğim sohbet edebileceğim sen varsın, öyle bir şey aklıma bile gelmedi’ dedim. Daha sonra ona böyle bir şey hissedip hissetmediğini sordum hayır dedi. En sonunda ikimiz de ‘evet şu an hissetmediğimizden eminiz, şimdilik…’ dedik konuyu sonlandırdık.
Bu soruyu sarhoş olmamın etkisiyle daha rahat cevaplayacağımı düşünerek sormuş olabilir (burada hep kötüye yoruluyor alkol ama o da içti, da sarhoş oldu bir müddet sonra) ama durduk yere nerden çıktı anlam veremedim aklıma soktu düşünmeye başladım.
Hiç o gözle bakmamıştım. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Benim öyle bir hareketim olduğunu mu hissetti sizce? Ben böyle güzel bir dostluğu bozmak istemiyorum, ilişkiye dönerse saçmalayabiliriz çünkü şu an çok iyi aramız ve bizim aramızdaki şey tamamen samimiyete bağlı, birbirimizin en berbat anlarında bile yanındaydık misal yanımda kustu veya ben onun yanına giderken pijamayla bile oldum. Durduk yerde aklıma girdi bu konu evet deseydim nolurdu falan diye düşünüyorum ama yazık olur eskisi gibi davranamayız birbirimize olan samimiyetimiz gider.

Bence ilgisi var ve bu yuzden sormus.İlla dostluğun bozulacagi fikrine nereden vardiniz bilmiyorum fakat cocukluk arkadasimla evliyim.O benim hala en yakın arkadasim..
İki türlü de ama sevgili ama dostluk saygi oldugu surece bozulacak bir durum olusmaz.Akısına birakilirsa hisler yonlendirir zaten:)

Sevgili olunca işler değişir ama bişey hissediyorsaniz arkadaş kalmanız da olmaz.Karsi tarafin hisleri olmasa bu soruyu sormazdi

Ya benim aklıma bile gelmedi ama aklıma sokunca sürekli düşünmeye başladım

ilgisi olabilir
sanırım ben yapamazdım yarın kavga eder ayrılırdık bi daha da hiç görüşmezdim arkadaşlığımıza yazık olurdu
Hayatlarına birileri girince zaten dostluk bozulmayacak mi ? Mutlaka uzaklasacaklar

Bi de ben gidip böyle tweet attım seviyosa bile artık istemediğim için vazgeçer

Bi de ben gidip böyle tweet attım seviyosa bile artık istemediğim için vazgeçer Eki Görüntüle 2901886
Ay tıpkı yaz dizileri gibi olmuş. Kız erkeği hepten uzaklaştıracak bi hamle yapmış.

Durduk yere değildir bence size sorması,benim çok dobra bir abim var ve o da hiç düşünmez idi aileler öyle baskı yaptı ki demişti ki:
"Gerçekten insanın aklına dostluk ilerleyince,birden fazla insanda aynı şeyi söyleyince bir kurt geliyor,ya biz şimdi çok iyi anlaşıyoruz acaba sevgili olsak,evlensek yine böyle mükemmel olur muyuz,bunca insanın bir bildiği var mı diye " demişti.Bence sizde bir alıcı gözle bakın..

Ya ister istemez bakmaya başladım ama ya sevmiyorsa ben ortaya kalıcam gibi…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…