Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence dostlukta kalması en ıyı ve guzelı, ben aylardır sinir krizi geciriyorum en son 3 saat once gecırdım o kadar sovdum saydım rahatlamadım, dedım abdest alıp namaz kılayım ıyı gelır hep, ama ne ysptıysam icim sogumadı tartısma sonucu ablama geldım, gelmeseydım onu uykuda bogardım herhalde o derece sinir olmusum2 yıl önce aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla aramızdaki dostluk epey ilerlemişti. İki haftada bir en geç buluşuruz, sinemaya gideriz, merak ettiğimiz yerlere gideriz -ki merak ettiğimiz ve sevdiğimiz mekanlar çok benzer-, alkol alırız arada sırada.
Neyse dün yine alkol aldık, ben ondan önce sarhoş olurum, denizin yanındaki kayalıklardaydık tam kalkarken sana bir şey diyeceğim dedi, şaşırdım tabi. ‘Ben senin yanına gelirken arkadaşlarıma falan söz ettiğimde hayırlı olsun diyorlar, annem falan kıza iyi davran diyor, herkes sevgili sanıyor, böyle arkadaşlıklarda bir taraf illa ki hoşlanmaya başlıyor’ dedi. Ben de şaşırdım ‘sana karşı böyle hissettirecek bir hareketim olduğunu sanmıyorum, sadece kafa dengi güvenerek gezebileceğim sohbet edebileceğim sen varsın, öyle bir şey aklıma bile gelmedi’ dedim. Daha sonra ona böyle bir şey hissedip hissetmediğini sordum hayır dedi. En sonunda ikimiz de ‘evet şu an hissetmediğimizden eminiz, şimdilik…’ dedik konuyu sonlandırdık.
Bu soruyu sarhoş olmamın etkisiyle daha rahat cevaplayacağımı düşünerek sormuş olabilir (burada hep kötüye yoruluyor alkol ama o da içti, da sarhoş oldu bir müddet sonra) ama durduk yere nerden çıktı anlam veremedim aklıma soktu düşünmeye başladım.
Hiç o gözle bakmamıştım. Siz olsanız ne düşünürsünüz? Benim öyle bir hareketim olduğunu mu hissetti sizce? Ben böyle güzel bir dostluğu bozmak istemiyorum, ilişkiye dönerse saçmalayabiliriz çünkü şu an çok iyi aramız ve bizim aramızdaki şey tamamen samimiyete bağlı, birbirimizin en berbat anlarında bile yanındaydık misal yanımda kustu veya ben onun yanına giderken pijamayla bile oldum. Durduk yerde aklıma girdi bu konu evet deseydim nolurdu falan diye düşünüyorum ama yazık olur eskisi gibi davranamayız birbirimize olan samimiyetimiz gider.
Sizden önce başka bir üye de kurbağa ile alakalı bir şey yazmış ama ben konuda böyle bir şey görmedim diye hatırlıyorum. Sayfalardaki yorumlarda mi geçiyor, mevzuyu anlamadım.Yavru kurbağa yemek ve kedi kuyruğu mu ölen kedi olduğu ne belli...belki öldürdü...diyelim ki ölen kediden aldı bu nasıl bir caniliktir ..senin ölen akrabinin ayağını keserlerse sorun yok mu yani ? ..hayvanlarda Allah'ın sessiz kulları neden işkence etmiş cesetine ?..ayrıca sen bu rüyayı bu aşkı yaşamak için bu psikopatliga göz yumup bu adamdan bebekmi yapacaksın nasıl güvenip evladını bırakırsın bu psikopata
Kurbağa nereden cıktı en sonn sahilde sarhoş olup ask mesk konuşuluyordu.Yavru kurbağa yemek ve kedi kuyruğu mu ölen kedi olduğu ne belli...belki öldürdü...diyelim ki ölen kediden aldı bu nasıl bir caniliktir ..senin ölen akrabinin ayağını keserlerse sorun yok mu yani ? ..hayvanlarda Allah'ın sessiz kulları neden işkence etmiş cesetine ?..ayrıca sen bu rüyayı bu aşkı yaşamak için bu psikopatliga göz yumup bu adamdan bebekmi yapacaksın nasıl güvenip evladını bırakırsın bu psikopata
Bir şey anlamadımYavru kurbağa yemek ve kedi kuyruğu mu ölen kedi olduğu ne belli...belki öldürdü...diyelim ki ölen kediden aldı bu nasıl bir caniliktir ..senin ölen akrabinin ayağını keserlerse sorun yok mu yani ? ..hayvanlarda Allah'ın sessiz kulları neden işkence etmiş cesetine ?..ayrıca sen bu rüyayı bu aşkı yaşamak için bu psikopatliga göz yumup bu adamdan bebekmi yapacaksın nasıl güvenip evladını bırakırsın bu psikopata
Haa tamam bu sevgili oldugu sahısın telefonunda daha önce canlı yavru kurbagı yeme videosu bulmus ve cocuk gercekten yiyormuş. Birde daha önce çantasında kedi kuyruğu bulmus. Ölü bir kedinin kuyruğuydu demiş . Psikopat olduğunu dusunuypr. Bence cocuk oyle olmadığını ispat etmek için bu romantizmleri ilgileri gösteriyor yani sırf bak ben psikopat degilim oyle olsam neyle davranır mıyım diye güzel davranıyor olabilirBir şey anlamadım![]()
Ay tamam kedi kuyruğu olayını hatırladım. Bu o çocuk mu? Şaka gibi!Haa tamam bu sevgili oldugu sahısın telefonunda daha önce canlı yavru kurbagı yeme videosu bulmus ve cocuk gercekten yiyormuş. Birde daha önce çantasında kedi kuyruğu bulmus. Ölü bir kedinin kuyruğuydu demiş . Psikopat olduğunu dusunuypr. Bence cocuk oyle olmadığını ispat etmek için bu romantizmleri ilgileri gösteriyor yani sırf bak ben psikopat degilim oyle olsam neyle davranır mıyım diye güzel davranıyor olabilir
erkek arkadaşımın telefonunda kimsenin göremeyeceği şekilde paylaşılmış bi video var başlığı şu: yavru kurbağa yiyorum.
ve gerçekten yemiş. duyduğumdan beri inanamıyorum psikopat olabileceğini düşünüyorum. daha önce de çantasında kedi kuyruğu bulmuştum, ölen bi kediden kesmiş (3 yıl önce arkadaşken çantasında bulmuştum). dayanamıyorum artık kafayı yemek üzereyim. 5 aylık sevgiliyiz. ben çok sert çıktım psikopat olduğunu ve ondan korktuğumu söyledim. abarttığımı düşündü. psikopat değilim istersen ilgi çekmeye çalışıyor diyebilirsin dedi. napıcam ben…
Sinirden virgül kullanmamisim anlamamakta haklısınız....bu şahısin romantik aşk dolu ! Erkek arkadaşı , canlı kurbağa yiyormuş , üstelik çantasında kedi kuyruğu bulmuş ...ve hala aşktan bahsediyor romantik diyor ...adam kendini kamufle etmek için yapıyor , nazik bir seri katil olma yolunda ilerliyor olabilir, çünkü empati yoksunu , birde kedi kuyruğunu ölen kediden aldığını iddaa ediyor ben sanmıyorum ... ölen kedi bile olsa vahşet bu .... Ölen akrabanın ayağını kesmek ile aynı şey ....Bir şey anlamadım![]()
Evet, kedi kuyruğu olayını hatırladım. Çoookkk haklısınız. Konu sahibi bu durumu bile bile arkadaş kalmış ona şaşırıyorum.Sinirden virgül kullanmamisim anlamamakta haklısınız....bu şahısin romantik aşk dolu ! Erkek arkadaşı , canlı kurbağa yiyormuş , üstelik çantasında kedi kuyruğu bulmuş ...ve hala aşktan bahsediyor romantik diyor ...adam kendini kamufle etmek için yapıyor , nazik bir seri katil olma yolunda ilerliyor olabilir, çünkü empati yoksunu , birde kedi kuyruğunu ölen kediden aldığını iddaa ediyor ben sanmıyorum ... ölen kedi bile olsa vahşet bu .... Ölen akrabanın ayağını kesmek ile aynı şey ....
Üstelik kurbağa kedi kuyruğu bana büyüyü hatırlattı karanlık işlerle uğraşıyor bence ...belkide gizli bir tarikata üyedir ..saçma sapan tarikatlar üredi ..satanizm bir kolu dahi olabilir ...yok kendini zebani olacağını söyleyen.. şeytana tapan ve böyle aşırılıklar yapan çok kişi var ..bir sonraki görevi kızı tarikata sokup kurban etmektir belkide...
Az önce de bir haber okudumSinirden virgül kullanmamisim anlamamakta haklısınız....bu şahısin romantik aşk dolu ! Erkek arkadaşı , canlı kurbağa yiyormuş , üstelik çantasında kedi kuyruğu bulmuş ...ve hala aşktan bahsediyor romantik diyor ...adam kendini kamufle etmek için yapıyor , nazik bir seri katil olma yolunda ilerliyor olabilir, çünkü empati yoksunu , birde kedi kuyruğunu ölen kediden aldığını iddaa ediyor ben sanmıyorum ... ölen kedi bile olsa vahşet bu .... Ölen akrabanın ayağını kesmek ile aynı şey ....
Üstelik kurbağa kedi kuyruğu bana büyüyü hatırlattı karanlık işlerle uğraşıyor bence ...belkide gizli bir tarikata üyedir ..saçma sapan tarikatlar üredi ..satanizm bir kolu dahi olabilir ...yok kendini zebani olacağını söyleyen.. şeytana tapan ve böyle aşırılıklar yapan çok kişi var ..bir sonraki görevi kızı tarikata sokup kurban etmektir belkide...
Sevgili olmuşlar bile. Konu eski:)Bir his olustuysa ve aciklanmadiysa bile o arkadaslik zaten bozulacaktir eninde sonunda. Mesela sizin hayatinizda ciddi bir iliski oldugunda bunu saklayamayacaktir ve uzaklasacaktir.O bakimdan sizde de bir his varsa o tweeti silin![]()
Ay şok oldum abowBende diyorum sizi nerden hatırliyorum bu kişiylemi çok güzel giden bir iliskiniz varpsikopat resmen