Yakın bir arkadaşımın düğünü için bu kıyafeti aldım Nar çiçeği rengi Bu elbiseyi ne tarz ve ne renk takılarla tamamlamalıyım :18: Büyük kalın kolyelerdenmi kullanmalıyım tasma şeklind eolan yoksa ince sade bir kolyemi tercih etmeliyim ayakkabım çantam hangi renk olmalı
Bana bi el atın
Bu arada fotoları yatakodamın saçma aynasında çekmek zorunda kaldınm aceleden kusura bakmayın fotolar biraz kötü
canımm öncelikle kıyafetin çok yakışmış nacizane fikrimi sunayım dedim
nar çiçeğiyle en çok dore ve gümüş rengiyle yakıştırırım bu elbisede ikisini de tercih ederdim canımm gümüş ayakkabıyı gümüş ağırlıklı altın sarısı detaylı bi portföyle tamamlayabilirsin
birde elbisenin pencereleri var gödüğüm kadarıyla ancak taşlı olmadığı için takıda da avantajlı konumdasın bu ikisini bir arada kullanabilrsin yada
tek bu bilekliği takarakta takını tamamlayabilirsin
canımm öncelikle kıyafetin çok yakışmış nacizane fikrimi sunayım dedim
nar çiçeğiyle en çok dore ve gümüş rengiyle yakıştırırım bu elbisede ikisini de tercih ederdim canımm Eki Görüntüle 1064287
gümüş ayakkabıyı gümüş ağırlıklı altın sarısı detaylı bi portföyle tamamlayabilirsin Eki Görüntüle 1064288
birde elbisenin pencereleri var gödüğüm kadarıyla ancak taşlı olmadığı için takıda da avantajlı konumdasın Eki Görüntüle 1064289
Eki Görüntüle 1064290
bu ikisini bir arada kullanabilrsin yada Eki Görüntüle 1064292
tek bu bilekliği takarakta takını tamamlayabilirsin
sağolun kızlar ilgilendiğiniz için benim aklıma takılan en çok ayakkabıı ilk altın rengi düşündüm ama sonradan farkettimki çok sırıtıcak altın rengi ayakkabı daha sonra ten rengine beje döndün bulabilirsem tabi
sağolun kızlar ilgilendiğiniz için benim aklıma takılan en çok ayakkabıı ilk altın rengi düşündüm ama sonradan farkettimki çok sırıtıcak altın rengi ayakkabı daha sonra ten rengine beje döndün bulabilirsem tabi
Inanmıyorummm daha dün aldım aynı elbisenin siyahını 😮😮😮😮😮 çok güzel bir model bence çok da yakışmış sana ayrıca Yıldırım Güngör tasarımı bir elbise ☺️☺️☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yakın bir arkadaşımın düğünü için bu kıyafeti aldım Nar çiçeği rengi Bu elbiseyi ne tarz ve ne renk takılarla tamamlamalıyım :18: Büyük kalın kolyelerdenmi kullanmalıyım tasma şeklind eolan yoksa ince sade bir kolyemi tercih etmeliyim ayakkabım çantam hangi renk olmalı
Bana bi el atın
Bu arada fotoları yatakodamın saçma aynasında çekmek zorunda kaldınm aceleden kusura bakmayın fotolar biraz kötü
Bana bi el atın