Yakın arkadaşımın düğününe gittim hiç yüzüme bakmadı

Menekse2000

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
792
41
18
24
Bugün sorusunu sorduğum arkadaşım aramızda çok ufak bişey oldu bende kızmadım ama sorguladım uzatmadım. Bugün kınası vardı gitmeyecektim felaket hastaydım midem karnım çok ağrıyor üşütmüşüm yataktan kalkmaya mecalim yoktu ama yılların hatrı olduğundan gittim. İlk baya oturdum sonra sarıldım öptüm onu çok doluydu ilkten gidemedim neyse kına boyunca ne yüzüme baktı doğru düzgün ne gel oynayalım dedi kalktım oynamak için hiç bana doğru oynamadı bile orda gördüm arkadaşlarına akrabalarına sesleniyor oynuyor onlarla hatta oturan biri vardı kalk oynayalım gel falan yaptı en son bitti oynamaları foto çekilmek istedim asla oralı olmadı odaya yanına gittim orda dahic tenezzül etmedi fotoğraf çekilmek için ama çok zoruma gitti baktım baya bekletiyor beni görmüyor bende kalktım eve geldim en yakın arkadaşımdı hasta olmasam katılırdım ama cidden midem çok kötüydü gelin odasına gitmedim arkadasına geçip dolaştilar ikk gelin içeri giderken belki onlardan sebep öyle yaptı sorsam mı yarın ya da müsait zamanında bana gerçekten iyiliği dokunmustur çok hemde beni her zaman dinleyen yanımda olan biriydi yüz yüze pek gelemesek de mesajlaşırken çok yaptı hakkını yiyemem dert ortagimdi ama evlenince gerçekten yeni evlenenler özellikle değişiyor bişey oluyor herhalde

Kina mi dugun mu?

ya kadinin kalbi g.tünde atiyor haftalardır ne plani bitmis ne stresi ne masrafi dugunu ayri nikahi ayri kina yeri ayri kuaforu ayri dugun icin gelenlerin derdi nazi ayri onca kosusturmanin icinde gözü seni gormemistir bile
hani sehir disindan gelsen neyse ama cok cok iki ilce yandan gelmissin neden ekstra ilgilensin ki?
karnin agriyorsa üşüttüysen gitmeseydin keske. bir de sarilsan geline hastalik bulastirabilirdin, yazik degil mi?
ayrica kadin gozune gelene "oyna hadi" demistir. "foto cekinmeye tenezzul etmedi" kismini anlamadim. sen yanina gittin, ceksin diye telefonu birine verdin de poz mu vermedi? eger boyleyse terbiyesizlik ama diğer türlü niye seninle foto cekinmeyi düşünsün ki? senin dusunmen lazim onunla foto cekinmeyi de bos yakalayip poz vermen lazım.
cok sey beklemissin elin kizindan.
bu yasima kadar tonla düğüne gittim hic gelinden ekstra nezaket, gozlerinin parlamasini falan beklemedim. sehir disindan gelmediysem de kimse bana ozel ihtimam gostermedi. birkaç gun once nikah sahidi oldugum arkadasim bile o telasta beni sallamadi. bundan dogal ne var(

Valla ben yanılmam gördüğümü iyi biliyorum evet tabiki de stresli sıkıntılı iş evlenmek düğün kına benimde olacak ben onu anlayamam olmadan mevzu o değil ayaktaydim karşısına dogruydum cok yakindik kaç kere hiç gülmedi bile suratı bana asıktı hastayım grip değilim ama midem çok kötü aslında gitmeyecektjm ama düğünü uzakta olacağı için kınaya gideyim en azından gitmesem olmazdi tabiki de cok hastaydım yaa hâlâ yatıyorum midem karnım çok ağrıyor fotoğraf çekilmedi şöyle ayakta baya bekledim beb arkadaşımı tanırım diğer insanlara tavırlarını de gördüm soğuktu fotoğraf çekilmeye yanaşmadı kaç kere söyledim orda hatta istese 5 saniye de çekilirdi nisanda da gittim asla böyle yapmadı bu sefer çok farklıydı annem bile farketti dedi hatt

Büyük ni mesele değildi eğer öyle olsaydı instagramdan yazmazdi o olaydan sonra reels de attı güldük ettik kınaya ayrıca ben asla kötü bisey demedim kendimi biliyorum ilk sarıldık ettik gayet iyi kucakladi ama yerimden kalkmadim oynamadım nedimeler vardi ilk sahneye çıkarken onun arkadasinda arkadasina geçmedim belki de aktif olmadığım için böyle yaptı ne fotoğraf çekildi tenezzul etti ne laf attı annem bile farketti ilk o dedi cok soğuktu bize karşı diye farkedilmemesi mümkün değildi tavirlarinin

Ben de bu düğünü var aman streslidir düşünememiştir tribini anlamıyorum. Nedir yani iki göbek atıp millete show yapıyorsun alt tarafı. Konu sahibi sen extra özen ilgi beklediysen senin hatan ama baya baya görmezden geldiyse saçma bir gelin olma şımarıklığına girmiş demek ki.

O şekilde değil Bir sürü aksilik oluyor aşağı yukarı her düğünde oluyor
mesela bir yakın arkadaşımın kuaföründe sıcaktan fenalık geçirdik , mecaz anlamında değil ensesindeki saçlar terden kıvırcıklaştı yüzünden ter akıyor makyajlar falan battı gitti su olduk, klima yoktu ,vantilatör vardı ama yetmedi , fotoğrafçıya geciktik herkes küp gibi oldu bu kız o gerginlikten sonra nasıl kafayı toplasın

Arkadsiniz hryecanlidir doğal olarak . Bir yanda kendi akrabaları bir yanda kaynana gorumce çok size adapte olamamış olabilr.Ama madem hastaymissiniz ve onemsenmediginizi hissettiniz kalkıp eve gitseydiniz.Hr eğer durum böyle değilde tavır yaptığını anlarsaniz bir daha görüşmeyin bence çünkü saymissiniz gitmissiniz

Bizim milletin de huyudur; hastayken inadına kalabalık ortama girmek. Hastayım, insanlara bulaşır demek hiç yok. Hayır, bari kendinizi düşünün diyeceğim, o da yok.

Alınganlık. Yok fotoğraf çekilmedi, yok bana doğru oynamadı. İnsanların başında kalabalık, stres, heyecan varken böyle küçük şeylere bu denli alınmanız normal mi? Arkadaş dediğin destek olmalı, köstek değil.

Kızın en mutlu günlerinden biri, bana doğru oynasa ne olur, oynamasa ne olur der çevresinde oynardım ben. Amaç zaten o ortama ayak uydurup mutluluğa ortak olmak değil mi? Böyle zamanlarda insan biraz daha esnek olmalı fikrimce.

Hoş, arkadaşınız, sizden nazar geleceğini falan düşünüyormuş sanırım. Çok da iyi arkadaşınız sayılmazmış. E sizi tam bir arkadaş olarak görmeyen birinin, sizi yok sayması şaşırılacak bir şey değil pek ama siz bilirsiniz.

Ben kendi nikahımı, düğünümü sis perdesinin arkasından hatırlıyorum. Son derece sakin bir insan olmama rağmen damadı öpmeyi bile unuttum heyecandan o derece. Kaldı ki arkadaşı gözüm görecek. Bir sürü insanı görmemişimdir eminim. Geline, damada trip atılmaz, hoşgörülür. Basit bir görgü kuralı.

Yaa aramızda ufak bir sorun olmuştu ama kavga gürültü tartışma olmadı o meseleden sonra olduğunu sanmıyorum ben dün baya hastaydım elimi kaldıracak halim yoktu karnım midem ağrıyordu kınaya katilmadim uzak kaldım diye herhalde öyle yaptı bilmiyorum ama soğuktu bana karşı kaç kere fotoğraf çekilelim dedim hiç oralı olmadı

Yok yaa asla öyle değil annemle gittim ilk annem anladı söyledi hiç sana pas vermedi niye öyle yaptı çok soğuktu diye o senin dediğin gibi bisey değildi ya zaten bende öyle bi insan değilim rahatım anlayisliyim ama besbelliydi bana karşı soğukluğu yüzüme bakmayısi ayaktaydım foto çekilmek istedim kaç kere bekletti yanaşmadı sarılmayı bekledim yine baya bekletti en sonfoto çekildik ama kadın düzgün cekememis odasına gittim söyledim söyledim baya ama şey yapmadı bende kalktım eve geldim resmen orda yokmuşum gibi davrandı diğer insanlara davrandigini da gördüm yani o öyle bisey değil

Yaa bende o kadar takan biri değilim ilgi bende olsun beni görsün falan ama annemle gittim ilk o farketti ne fotoğraf çekilmeye yanaştı ne giderken sarılmaya ayaktaydik yanasmadi yani bilmiyorum çok tuhafti kaç yıllık arkadaşım ben tanıyorum diğer insanlarla gayet iyiydi bence içimden keşke gitmeseydim dedim hem hasta olduğum için hemde o suratla soğuk tavırlarla karşılaştığım içn sanki evleniyor diye kıskandığımı zannetti herhalde hastalık işi de düğünü uzak yerde olacaktı mecburen gitmem lazımdı kınaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…