Yakın arkadaşımın eşi beni facede dürtüyor..

Dürtülmek hoşuna gidiyo anlaşılan
Herşeye bahane adam dürterken karısını düşünüp çekinmiyo Arkadaş eşine ne derim diyoo
Arızamı arkadaşın neden kocasının Face sinden sizi arama gereği duyarkii
2 side arıza bunların 2.sinide sil gitsin eğer hala bahanen varsa
İyi dürtülmelerer sana ...

öyle biseyi sana sormaya cesaret ettiginde sende esinin sana yaptigini söylemeye cekinme o zaman
yani size ne sunulduysa bi kulp takiyorsunuz
demek ki cözüm aramiyorsunuz kusura bakmayinda !
bi arkadas on keredir dürtmeyi kaldir diyor ayarlarindan ama okumuyorsunuz bile yazdigini ... neyse...

Dürtmeyi kaldırma diye bi seçenek yok kaç seferdir söylüyorum ama anlamak istemiyorsunuz herhalde

Bir hacker tutup facebooku komple çökertelim. Söylenmemiş tek çözüm yolu bu kaldı sanırım. :27:

Son düzenleme:
Tekrar tekrar yazıyorum dürtme kaldırılamıyor gizlenemiyor sadece sınırlandırılabiliyor ortak arkadaşlarımız olduğundan dürtebiliyor
Ben daha önce o adamın dürtmesine cevap vermeyip eşim görmesin diye çarpıdan kapattığım için tekrar dürtebiliyordu
Fakat geçen gün en son dürtmesinde hem arkadaşım hem eşi dürttü bende eşim ikisini de görürse kızmaz belki diye dürtmesini çarpıdan kaldırmadım
Öylece duruyorlar sayfamda seni dürttüler diye ben o dürtmeleri kaldırmadığım ve geri dürtmediğim için tekrar dürtemiyorlar
Yani benim bulduğum çözüm bu!
Anlamak istemeyenler şimdi anlayın lütfen!

bu dürtmede neyin nesi yahu
sanal ortamın asılma şeklimi
bu fesbuk mesbuk nedir ya nice olayların baş kahramanı oldu
kullanmayın kapatın gitsin
eskiden fesbuk mu varmış
olmazsa ölmezsiniz
olmayınca daha mutlu değilmiydi insanlar

Tekrar tekrar yazıyorum dürtme kaldırılamıyor gizlenemiyor sadece sınırlandırılabiliyor ortak arkadaşlarımız olduğundan dürtebiliyor
Ben daha önce o adamın dürtmesine cevap vermeyip eşim görmesin diye çarpıdan kapattığım için tekrar dürtebiliyordu
Fakat geçen gün en son dürtmesinde hem arkadaşım hem eşi dürttü bende eşim ikisini de görürse kızmaz belki diye dürtmesini çarpıdan kaldırmadım
Öylece duruyorlar sayfamda seni dürttüler diye ben o dürtmeleri kaldırmadığım ve geri dürtmediğim için tekrar dürtemiyorlar
Yani benim bulduğum çözüm bu!
Anlamak istemeyenler şimdi anlayın lütfen!

engelle canım,eğer gerçektenrahatsızlık duyuyorsan engelle:34:arkadaş listende bile olmayan birini engellemek niye zoruna gidiyor ki:26:

10 Aylık evli 2.5 aylık hamile bir arkadaşım var geçen ay ona gezmeye gittim dönüşte eşi beni minübüse bindirdi.
Minübüs gelene kadar muhabbet ettik havadan sudan.
Geçen gün bi baktım facede arkadaşım ve eşi beni dürtmüşler bende geri dürttüm
Arkadaşımla telde konuşurken beni dürtmüşsünüz Aliyle beraber dedim
Biraz şaşırdı sanki haberi yok gibiydi hıı doğrudur falan dedi
2-3 gün sonra sadece eşi dürtmüş
Ertesi gün yine dürtmüş
Ben dürtmediğim halde ısrarla dürtüp duruyor
Engellesem arkadaşım görür neden engelledin diye sorar diye yapamıyorum
Napıcam bilemedim eşim görse kızar ayrıca adam listemde ekli bile değil
Gizlilik ayarlarından dürtmeyi de gizleyemiyorum
Siz bi akıl verin nolur ne yapmalıyım?

Bence bunu arkadaşından önce kendi eşine söylemelisinn.... Daha sonra bir sekılde açıga cıkarsa daha cok kızar neden söylemedın dıye. Her seyı anlatmanın bi uslubu var gercekleri söyle rahatsız olduugnuda söyle kızarsada kızar daha sonra ogrenmesınden iyidir. Sen kendı eşine söylede ıcın rahat etsın. Arkadasına söyleyıp soylememe konusunda bende kararsızım hamıleymısde... bosver karı koca arasına girme haklı olsan bile... Sen eşine anlat yeterli gerekırse engelle face den

Kuzeniniz dürtmenizi kaldırmadığı ve ya geri dürtmediği için tekrar dürtemediniz!

dürtmeyi nasıl kaldırıyorsunuz:26:misal arkadaşım beni dürtmüş,ben onu dürtmeden ,dürtme ortadan kalkmıyor başka seçenek yok:34:

şu facebooku böyle amaçlar için kullanan sadece türklerdir heralde yaa siz de kapatın facebookunuzu dürtemesin sizi bidaha

direk sil gitsin başkasının yuvasını düşüneceğine kendi yuvanı düşün arkadaşın hamile diye diyemiyorsun ama eşine ne diyeceksin ya da hangisi öenmli eşin mi arkadaşın mı?

vallahi okudukça öyle güldüm ki topiğe yazan herkese teşekkürler... gece gce iyi oldu :60::60::60:

altüstü dürtmek kardeşim gören de cidden tenhada köşede kadını sıkıştırıp dürtüo sancak :9::9:

Hoş değil tabii..

Dürtme ayarlardan kaldırılamıyor gerçektende..Ancak arkadaşlarının arkadaşları olarak sınırlanıyor bazı ayarlarla oynayınca..

Aramaya da kapalıymış profiliniz, adamın işi gücü yok eşinin arkadaş listesinden sizi bulup dürtüyor..Manyak mıdır nedir..

Ama bence bunu arkadaşınız da yapıyor olabilir, belki de adamın günahı yok..

Sizi otobüse kadar götürdü ya eşi, arkadaşınız da aklınca sizi deniyor olabilir eğer size veya eşine güvenmiyorsa..

Şahsen ben engellerdim ama o dürtmelerin videolu, tarihli vs ekran görüntüsünü aldıktan sonra..

Çünkü eğer eşi dürtüyorsa %1000 inkar eder.. Ben fesat yalancı durumuna düşerim..

Eğer arkadaşım sorarsa da ; eşin durmadan dürtüyordu ben de eşim görürse kıyamet kopar diye engelledim..En kibar yol bu geldi kusura bakma derdim..

Son düzenleme:
nasıl oluyor bu dürtme hanımlar benim çok şükür face yok cahilim bilmiyorum :78:ama çok kaba bir tabir dürtme başka kelime mi bulamamışlar:1:

niye engellemekten korktugunuzu anlayamadım
arkdasın kızarsa kızsın eşim kızıo rahatsız oluyo de ne var kı bunda???
arkdşına da söleme boşver
engelle gıtsınnnn:20:

Sende kendi eşinin face adresinden adamı dürt...bakiim nasılmış elalemin hatununu dürtmekk..:))))) töbe töbeee Allahım mübarek gün başımıza gelene bak:)))))

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Ayy koparttın beni canımcım ya...
Gülmekten gözümden yaş geldi.
Eşim baktı baktı ''sen iyice kafayı yedi, bu kk'da neler oluyor böyle,durup dururken gülüyorsun'' diyor:1:

Ama haklısın, aynen öyle olması lazım.
O seni dürtüyorsa, eşin de onu dürtme hakkına sahip:1:

Back
X