• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın arkadaşımla birbirimize açıldık

aleyncrkci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
19
3
1
26
merhaba arkadaşlar,
çok yakın olduğum bi arkadaşım vardı,eski sevgilisinden ayrıldığından beri bana karşı boş değilmiş benim o sıralar erkek arkadaşım vardı ve biz de ayrılalı 4-5 ay oldu ayrıldıktan sonra baya bi yakınlaşınca benimde ona karşı boş olmadığımı hissettim. bi süre normal arkadaş kardeş gibi konuştuk ikimiz de açılmadık ve çok saçma sebepten dolayı birbirimize küstük 2 gün önce barıştık ve bu barışmadan çok ikimizde birbirimize karşı boş olmadığımızı açıkladık lakin onun korktuğu birşey var; beni üzmekten çok korkuyormuş daha doğrusu biz birbirimizin çok zıttıyız sizce napmalıyıZ?

Açıldıysaniz olmus o is yaoacak bir sey yok. Ancak öncesine dair birbinizin hayatini asklarini davranoslarini bilfldiginiz icin ister istemez ona baglayabilirsiniz durduk yerde kiyaslamalarda bulunabilirsiniz.

Açıldıysaniz olmus o is yaoacak bir sey yok. Ancak öncesine dair birbinizin hayatini asklarini davranoslarini bilfldiginiz icin ister istemez ona baglayabilirsiniz durduk yerde kiyaslamalarda bulunabilirsiniz.
kıyaslamadan ziyade sadece eski ilişkimde üzüldüğümü gördü ve kendisinin de üzeceğini düşünüyor

tamam işte biribirinizin herşeyini en iyi siz bilirsiniz. zıt olmanız daha ii bence kavga edip heyecan yaşayacak bi çok şey bulursunuz. arkadaşlıktan sonraki ilişkiye bayılıyorum yaaaa hayırlı olsun :halay:

kıyaslamadan ziyade sadece eski ilişkimde üzüldüğümü gördü ve kendisinin de üzeceğini düşünüyor

Uzuldugunuzu gorunce daha hassas davranir merak etmeyin siz.
Bende en yakin arkadasimla birlikteydim simdi nisanliyiz :D gayette farkli karakterlerimiz birbirimize tamamliyoruz diye bakiyoruz ;)

Uzuldugunuzu gorunce daha hassas davranir merak etmeyin siz.
Bende en yakin arkadasimla birlikteydim simdi nisanliyiz :KK70: gayette farkli karakterlerimiz birbirimize tamamliyoruz diye bakiyoruz :KK66:
gerçekten mi ya çok sevindim adınıza insallah çok Mutlu olursunuz, peki benim bu sevgililik durumuna geçmem icin acil bi öneri var mi :D

Seni üzmekten korkuyorum diyen insan seni üzeceğini biliyor ve seni de bu fikre hazırlıyordur.

Birbirinizi tanıdğınız için daha dikkatli olursunuz
Ama seni üzmekten korkuyorum cümlesi biraz düşündürücü
Kendine güvenmiyor mu yoksa seni çok nazlı mı buluyor ?
Hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar,
çok yakın olduğum bi arkadaşım vardı,eski sevgilisinden ayrıldığından beri bana karşı boş değilmiş benim o sıralar erkek arkadaşım vardı ve biz de ayrılalı 4-5 ay oldu ayrıldıktan sonra baya bi yakınlaşınca benimde ona karşı boş olmadığımı hissettim. bi süre normal arkadaş kardeş gibi konuştuk ikimiz de açılmadık ve çok saçma sebepten dolayı birbirimize küstük 2 gün önce barıştık ve bu barışmadan çok ikimizde birbirimize karşı boş olmadığımızı açıkladık lakin onun korktuğu birşey var; beni üzmekten çok korkuyormuş daha doğrusu biz birbirimizin çok zıttıyız sizce napmalıyıZ?
benim Hikayem sandım okurken.

Birbirinizin nelere kızacağını , nelerin sizi kıracağını elbet biliyorsunuzdur. İki tarafta buna göre davranırsa ne sorunu olabilir ki.

Birbirinizi tanıdğınız için daha dikkatli olursunuz
Ama seni üzmekten korkuyorum cümlesi biraz düşündürücü
Kendine güvenmiyor mu yoksa seni çok nazlı mı buluyor ?
Hayırlısı olsun
ya ben biraz ipleri elimde tutmak istiyorum ama o da böyle şeylere gelemiyor

merhaba arkadaşlar,
zıtlık bazen iyidir. saygı anlayış herşeyi çözer

Back
X