Yaslar kac
24Yaslar kac
Yani bu tür muhabbetler çok çocukça değil mi sence de yaSelam arkadaşlar bu kiz benim 7nci sınıftan beri arkadşım normal konuşyorduk bir sey yoktu ortada benden hoslanan bir cocuk vardi kizlar arasinda olur ya çocuğun fotosunu attim ve nasl knka dedim sonra bana önemli olan tıp değil karakter sen öyle derdin hep dedi ama yanimada yakışsn az dedim gülücük koydum sonra birden eski ilişkilerimi acti sen bunla bile sevgili oldun iste o cocuk cok tipsizdi onlara bakyorsun da bunun tipini mi soruyorsun gibisinden aşağıladı yani beni birde hahha diye gülücükler atarak sonra dedim ne tersler konusyorsun hayırdır senin erkek zevkin bana sorma o zman dedi cok sinir oldum bende her yerden engelledim bu dedihim şahıs bi iki kez daha yapmıştı bunu haksizmiyim ?
Evet ama aramızda girgiri vardı sorardık öyleYani bu tür muhabbetler çok çocukça değil mi sence de ya
Gerçi değildir heralde ...cunki cocuksundur halen muhtemelen
Cok kırıldım ama kötü bir seyde demedim ki her zmaanki yaptigimz muhabbetlerdiArkadaş kiskanmis sizi
Zaten kötü birşey demediginizi biliyorum insan insana hayatina alacağı kişiyi sorar sence nasıl ?sizi tanıştırıyim bir bak hareketlerine felan diye.en yakın arkadaşının görüşünü alır bence bunda sıkıntı yok arkadasiniz kiskanmis sizin talibinizin olmasını üzülmeyin sonra pişman olmuştur ama kıskanç bir yapısı varsa hep kiskanirCok kırıldım ama kötü bir seyde demedim ki her zmaanki yaptigimz muhabbetlerdi
Evet var son zamanlarda iyice farketmeye basldim pisman olsa bir msj atar hic aramadı bileZaten kötü birşey demediginizi biliyorum insan insana hayatina alacağı kişiyi sorar sence nasıl ?sizi tanıştırıyim bir bak hareketlerine felan diye.en yakın arkadaşının görüşünü alır bence bunda sıkıntı yok arkadasiniz kiskanmis sizin talibinizin olmasını üzülmeyin sonra pişman olmuştur ama kıskanç bir yapısı varsa hep kiskanir
Yani bende cok saskinim durduk yere böyle yapmasınaKiskanclik var bence
Kıskanç arkadaş yıpratır aramasa daha iyi benceEvet var son zamanlarda iyice farketmeye basldim pisman olsa bir msj atar hic aramadı bile
Valla banada oyle geldi.resmen patlayacak yer bide her iliskimle ilgili olumsuz seyler söylüyordu akilima giriyordu hepKıskançlık ötesi ,artık düşman gibi görür olmuş. Senin hayatında bazı şeyler iyi gidiyor ya da sen ondan güzelsin. Patlayacak yer aramış resmen. O seni gözden çıkaralı çok olmuş. Sadece senden haber almak için hayatında kalmış.Başka hiçbir amacı yok
Evet ders oldu bana o yapardi hep ama.hic ben bu şekilde tepki vermemistimKıskanmış, insanların resmini atip sormayın nasıl diye daha iyi olur
HaklsnzKıskanç arkadaş yıpratır aramasa daha iyi bence
Uzman bir manipülatör.. profesyonel bir kıskanç:) Kaç kaççççç:) Sana bıçağı sokup kaçıyor hele bak densize! Sakın ola onu affetme ve hayatına tekrar alma. Zehirli çıngıraklı yılan.Böyle biri sana ne verebilir ki,ancak bdv ye konu açtırır işte böyle. Hiç kafanı yorma olay çok net canım. Bunlardan sürüyle var malesef çok tanıdıkValla banada oyle geldi.resmen patlayacak yer bide her iliskimle ilgili olumsuz seyler söylüyordu akilima giriyordu hep
Haklsiin canm bi kere de sac konusunda oldu bana dediki eski sac rengin yasli saçı gibiydi sonra gitti kendi saçlarını bembeyaz yaptırdıUzman bir manipülatör.. profesyonel bir kıskanç:) Kaç kaççççç:) Sana bıçağı sokup kaçıyor hele bak densize! Sakın ola onu affetme ve hayatına tekrar alma. Zehirli çıngıraklı yılan.Böyle biri sana ne verebilir ki,ancak bdv ye konu açtırır işte böyle. Hiç kafanı yorma olay çok net canım. Bunlardan sürüyle var malesef çok tanıdık
Bence arkadasin dediklerin birbirni tutmadigi icin sinirlenmis kuzum (tabi aranizda baska gerginlik olmadiysa)bende dis gorunuse pek bakmam ama bunun ustune de yanima yakissin demem ki cok enteresan bir sozdur o..Selam arkadaşlar bu kiz benim 7nci sınıftan beri arkadşım normal konuşyorduk bir sey yoktu ortada benden hoslanan bir cocuk vardi kizlar arasinda olur ya çocuğun fotosunu attim ve nasl knka dedim sonra bana önemli olan tıp değil karakter sen öyle derdin hep dedi ama yanimada yakışsn az dedim gülücük koydum sonra birden eski ilişkilerimi acti sen bunla bile sevgili oldun iste o cocuk cok tipsizdi onlara bakyorsun da bunun tipini mi soruyorsun gibisinden aşağıladı yani beni birde hahha diye gülücükler atarak sonra dedim ne tersler konusyorsun hayırdır senin erkek zevkin bana sorma o zman dedi cok sinir oldum bende her yerden engelledim bu dedihim şahıs bi iki kez daha yapmıştı bunu haksizmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?