Bu çocukla biz kanka sayılırdı. Bir projede tanısmıstık ara sıra goruşurduk uni yıllarında. Bir gün buluşmamız bir kız arkadaşımı da çağırdım. Kız çok güzel ama sorunluydu. Bu erkek arkadaşta ondan hoşlandığını söylemişti. Aralarına yapmaya çalıştım. Sonra o kız sevgilisini unutamamış dedi, bir şey olmadı aralarında.
Biz bu çocukla yazışmaya devam ettik. Sonra bir gün onun bulunduğu şehre hidecektim, onda kalmadığım için bozuldu. Yanlış hatırlamıyorsam başkalarıyla kalıyorsun bana mı guvenmiyorsun demişti. Sinirlenip her yerden sildim 5 yıl konuşmadık. Sonra beni bulmuş sosyal medyadan, eklemiş falan. Öyle konuşuyoruz. Sevgili durumlarını falan sordu. Bilmiyorum hoşlanıyor mu, hoşlanıyorsa bile kız arkadaşımdan hoşlanma durumunu unutamıyorum. Siz unutur muydunuz?
Hoşlanıyorsun adamdan ? Neden moralin bozuldu ki salla gitsin bir daha çağırırsa gitmezsn olur biterKızlar yardım edin, çok üzülüyorum. Onca yıl sonra beni bulup ekleyen adam sanki benimle oynuyor. Dun akşam oyunu kullandıktan sonra buluşacaktık. Araba bozuldu başka zamana dedi. Görüşmek isteyen kendisi, şimdi bahane mi arıyor? Laf arasınca amelicim, arkadaşım demeler.
ohooo bence kaaç yıl geçmiş. kesinlikle unutmuştur ki aralarında da ciddi ilişki falan olmamış. erkekler kızları daha çabuk unutuyor. Yani o ikisi böyle bir 2 sene falan çıksalar haklısın derdim de azıcık flörtten hiçbirşey olmaz. Bence hiç düşünmeni gerektiren bir konu değilBu çocukla biz kanka sayılırdı. Bir projede tanısmıstık ara sıra goruşurduk uni yıllarında. Bir gün buluşmamız bir kız arkadaşımı da çağırdım. Kız çok güzel ama sorunluydu. Bu erkek arkadaşta ondan hoşlandığını söylemişti. Aralarına yapmaya çalıştım. Sonra o kız sevgilisini unutamamış dedi, bir şey olmadı aralarında.
Biz bu çocukla yazışmaya devam ettik. Sonra bir gün onun bulunduğu şehre hidecektim, onda kalmadığım için bozuldu. Yanlış hatırlamıyorsam başkalarıyla kalıyorsun bana mı guvenmiyorsun demişti. Sinirlenip her yerden sildim 5 yıl konuşmadık. Sonra beni bulmuş sosyal medyadan, eklemiş falan. Öyle konuşuyoruz. Sevgili durumlarını falan sordu. Bilmiyorum hoşlanıyor mu, hoşlanıyorsa bile kız arkadaşımdan hoşlanma durumunu unutamıyorum. Siz unutur muydunuz?
erkekler böyle beklenmedik zamanlarda yeniden hortluyabiliyor. Bazen bi kızı beğeniyolar ama çok bir ilişkiye başlamalık modları olmuyor, herkes kendi hayatına dalıyor, zaman geçiyor, aradığı kızı bulamıyor, aklının bir yanında da sen oluyorsun. bunca zaman geçti mutlu olamadım, neden onlar olmasın, belki aradığım oydu diyebiliyor. benim de çok başıma geldi anlıyorum seni.Evet hoşlanıyorum, önceden de hoşlanıyordum buna benzer başka bir hareketi daha olmuştu, sinirlenip silmiştim 4 yıl sonra tekrar ekledi. Neden yaptı? Değişti sanmıştım. Varlığını öylesine unutmuştum ki...şimdi tekrar iletişime geçtiği güne lanet ediyorum.
Gerçekten oyleymiş ama avlanmadım. Hala arkadaş kalalım, seni kaybetmek istemiyorum diyor ( sevgilisi de varken) ne desem de iletişimi kessem?Yine 'Yeni avının peşinde bir avcı' belgeseli ile karşı karşıyayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?