yakın arkadaştan hoşlanan kanka

amelie08

Previously amelie08
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
791
961
103
Bu çocukla biz kanka sayılırdı. Bir gün buluşmamız bir kız arkadaşımı da çağırdım. Kız çok güzel ama sorunluydu. Bu erkek arkadaşta ondan hoşlandığını söylemişti. Aralarına yapmaya çalıştım. Sonra o kız sevgilisini unutamamış dedi, bir şey olmadı aralarında.

Biz bu çocukla yazışmaya devam ettik. Sonra bir gün onun bulunduğu şehre hidecektim, onda kalmadığım için bozuldu. Yanlış hatırlamıyorsam başkalarıyla kalıyorsun bana mı guvenmiyorsun demişti. Sinirlenip her yerden sildim 5 yıl konuşmadık. Sonra beni bulmuş sosyal medyadan, eklemiş falan. Öyle konuşuyoruz. Sevgili durumlarını falan sordu. Bilmiyorum hoşlanıyor mu, hoşlanıyorsa bile kız arkadaşımdan hoşlanma durumunu unutamıyorum. Siz unutur muydunuz?

Son düzenleme:
Maşallah adam daki karaktersizlige bak kardes ayağına kızlara yürüyor
ben olsam görüşmem

Kaç sene önceki olaylardan mı bahsediyorsunuz? En az 5 sene???

Hem size ne hoşlanıyorsa da hoşlanıyor.

Siz ondan hoşlanıyor musunuz asıl sormanız gereken bu...

Kızın güzel fakat sorunlu olduğu bilgisi ne işimize yarayacak da söylediniz anlayamadım hiç

Kızın da yakın arkadaşınız olduğunu sanmıyorum bence şu an görüşmüyosunuz bile ama düşünmeniz gereken şey bu değil.Bence ortada sizden hoşlanan biri yok .5 sene sonra hazır sevgilisi de yok bi yürüyeyim demiş,ben pek hoş bulmadım

Kanka ayağına nereden ekmek çıkarsa diye bulduğuna yürüyen bir abaza. Ben olsam ciddiye bile almam.

petra , sorunlu olmasını belirtmemdeki sebep dış görünüşünden etkilenip, psikolojik sorunlarını fark ettiğinde geri çekildi. Aslında geri çekilme de değil, kız sürekli erkek arkadaşının onu aldattığından ve bu sebeple ayrıldığından bahsetmişti, o da sevgilisinden ayrıldığı için o arada baktı kız çok güzel şansını denemek istedi bence.

Bu kızdan ben hiç hoşlanmam, gerçekten güzel bir kız ilk görüşte etkilendi, en çok buna bozulmuştum heralde.

Aslında duygusal, romantik biri. Yani şu ana kadar gördüğüm abazalarla karşılaştırırsam o kadar abaza sayılmaz. ya da bilemedim.

Pek tekin gelmedi o zamnlar hoslanmiyordu da simdi mi aklina gelmisBence boslukta bosver

Bence de boşluktadır. Kız arkadaşı vardı uzun bir süredir. Ayrılmış söylediğine göre. Son iki yıldır da onun ekleyip muhabbet açmasıyla konuşmaya başladık. Şimdiye kadar beni görmeye hiç gelmedi. Önümüzdeki aylarda iş nedeniyle gelecekmiş görüşmek istedi.

Ama siz böyle bir olayı unutabilir miydiniz? Boşverebilir misiniz?

Ona kırılmamın sebebini bile çok net hatırlamıyorum. En net hatırladığım ve unutamadığım nokta bu.

Hoşlansa 5 yıl beklemezdi sanırım diye düşünüyorum:)) karakteri hoşuna gitmiyorsa muhattap olma tabii

Aslında hiç denemeye fırsatımız olmadığı için üzgünüm. O beş yılın iki yılı ben yurtdışındaydım. Silmişim onu her yerden unutmuştum sonra o iki yıllık kız arkadaşından ayrılınca eklemiş tekrar naber nasılsın diye konuşuyoruz ama altı ayda bir yazıyor.

Kızlar yardım edin, çok üzülüyorum. Onca yıl sonra beni bulup ekleyen adam sanki benimle oynuyor. Dun akşam oyunu kullandıktan sonra buluşacaktık. Araba bozuldu başka zamana dedi. Görüşmek isteyen kendisi, şimdi bahane mi arıyor? Laf arasınca amelicim, arkadaşım demeler.

Hoşlanıyorsun adamdan ? Neden moralin bozuldu ki salla gitsin bir daha çağırırsa gitmezsn olur biter

Evet hoşlanıyorum, önceden de hoşlanıyordum buna benzer başka bir hareketi daha olmuştu, sinirlenip silmiştim 4 yıl sonra tekrar ekledi. Neden yaptı? Değişti sanmıştım. Varlığını öylesine unutmuştum ki...şimdi tekrar iletişime geçtiği güne lanet ediyorum.

ohooo bence kaaç yıl geçmiş. kesinlikle unutmuştur ki aralarında da ciddi ilişki falan olmamış. erkekler kızları daha çabuk unutuyor. Yani o ikisi böyle bir 2 sene falan çıksalar haklısın derdim de azıcık flörtten hiçbirşey olmaz. Bence hiç düşünmeni gerektiren bir konu değil

erkekler böyle beklenmedik zamanlarda yeniden hortluyabiliyor. Bazen bi kızı beğeniyolar ama çok bir ilişkiye başlamalık modları olmuyor, herkes kendi hayatına dalıyor, zaman geçiyor, aradığı kızı bulamıyor, aklının bir yanında da sen oluyorsun. bunca zaman geçti mutlu olamadım, neden onlar olmasın, belki aradığım oydu diyebiliyor. benim de çok başıma geldi anlıyorum seni.

Yine 'Yeni avının peşinde bir avcı' belgeseli ile karşı karşıyayız
Gerçekten oyleymiş ama avlanmadım. Hala arkadaş kalalım, seni kaybetmek istemiyorum diyor ( sevgilisi de varken) ne desem de iletişimi kessem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…