yakın bir arkadaşımın sorunuyla ilgili

limon1988

yeni başlangıçlara!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
8.570
1.271
163
Diğer
merhaba kızlar çok yakın bir arkadaşımın sorunu için sizden yardım istiyorum. Kendisi sevgilisi nedeniyle üye olup konu açmak istemedi benden rica etti. Yorumlarınızı okuyacak. Benim telkinlerim bir işe yaramadığı için sizden fikir istiyorum.

arkadaşım 24 yaşında kpssye hazırlanıyor sevgilisi de aynı şekilde. 1yılı yeni doldurdular oda arkadaşının sevgilisi vasıtasıyla tanışmışlardı farklı şehirlerde yaşıyorlar ve 2 ayda 1 görüşüyorlar. Sevgilisinin cinsellik konusunda garip istekleri olduğunu ve kaybetmemek adına görmezlikten geldiğini hep söylüyordu sonra şaka yaptım diyordu. bunları artık çok kafaya takmaya başladı hızla kilo veriyor ve ders dahi çalışmıyor. İlişkisini bitirmesini defalarca önerdim ama onsuz olamayacağını, onun hayatındaki tek şansı olduğunu ifade ediyor. Ayrıntıları çok bilmediğim için çok yorumda bulunmuyordum ama nerdeyse sinir krizi geçirerek bir şeyler anlattı.

sevgilisi çelişkilerle dolu bir insan kızın elbise giymesine, makyaj yapmasına her şeye karşı ama ondan cinsel anlamda beklentileri var sana zarar vermeden birlikte olacağız dediğini söyledi. Ben de anal ilişki mi diye sorunca ağlayarak bir şeyler anlattı. Onu kaybetmemek için isteklerinin çocuğunu kabul ettiğini ama bunu yapmak istemediğini yapmadığı zamanda sevgilisinin günlerce konuşmadığını, kendisii cezalandırarak telefonlerıne çıkmdığını ifade etti . Sevgilisi dinine de çok bağlı biri ve kıza söylediği tek çelişkim bu içgüdülerim beni anla diyor.

Ben sürekli dinledim bitirimesini rica ettim ama bağımlı hale gelmiş. Psikoloğa yönlendirmek istedim kabul etmiyor çok üzülüyorum. Şimdiye kadar cinsel mevzularda espriyle karışık bir şeyler söyledi bana taki bu krizimsi şeyi geçirinceye kadar ogün anlattı çok üzüldüm Şimdiden teşekkürler kızlar

Bu çok sözde "dini bütün" yaratık,aşırı bencil,saygısız,s...szin,düşüncesiz,sadistin teki.. Dinden de bi haber.. daha çok sayarım da neyse anüs cinsellik için değildir,son derece sağlıksız her an mikrop kapabilir,ileride çok ciddi sağlık sorunları yaşar! ayrıca o çok dinine bağlı yaratık zorlayamayacağını bilmiyor mu..Tövbe yaa.. bu acıyı verirken seviyor mu oluyor kullanıyor mu!? arkadaşın bunu düşünsün..

Arkadaşına söyle böyle bir yaratıktan kurtulsun..öyle bir tekme vursun ki o k..tersiz neye uğradığını şaşırsın Hemen şimdi ayrılsın.. Ondan ne sevgili olur ne koca ne arkadaş
namusu bacak arasındaki 3mm lik zardan ibaret zanneden düşüncesizin teki... İğrenç,bir de nasıl üste çıkıyor.. bulmuş kızı sömürüyor ahlaksız

kaybetmeme duygusunu biliyorum. arkadaşını çok iyi anlıyorum. öncelikle buna müsade ettiği içinde kendisine kızdığımı bilmesini istiyorum.
Arkadaşın bu yazdıklarımızı okuyacaktır.

hem 2 ayda 1 görüşüyorlar, bu arada da erkek arkadaşı bir takım şeyler isteyebilir. Fakat sanki erkek arkadaşının istediklerini yapmazsan, senin onsuz yapamayacağını biliyor bu yüzden sana soğuk davranıyor. Nasıl olsa bu bensiz yapamaz, o yüzden mecburen isteklerimi yerine getirecektir diyor.
Ona bu cesareti vermişsin, bu yüzden seni kullanıyor. Lütfen buna müsaade etme! Seni kayıp etme duygusunu taddır ona.

İnsan sevdiği insana kıyamaz bile. Bırak o senden neler istemiş, yetmiyormuş gibi, senin psikolojinle oynamış. Sinir krizleri falan, bunlar çok kötü.
Sağlığın söz konusu. Lütfen onun isteklerini yerine getirme. Sen istemediğin sürece, sırf onu kaybetmemek için, yaptığın şeyler, senin zararına.

Zaten çook görüşemiyorsunuz! senin için çok üzüldüm arkadaşım! Bak görüyormusun, o sana kayıp etme duygusunu tattırıyor! Fakat sende sanki o seni kayıp etmiş gibi, duygusuna kapılsın.

yapacağın şu: kaçan herzaman kovalanır! Bende bunu uyguladım ve gördüm. Bende kayıp etmemek için, sırf o mutlu olsun diye fedakar ederdim. sonra birden mesafeyi koydum, aramadım sormadım, sonra tıpış tıpış ağayıma geldi.

yapman gereken, eğer bana güvenirsen:
Birdaha bu konu açılana kadar bekle. senin yapmak istemediğin, fakat seni zorladığı konuların açılmasını bekle.
yine senden bazı yukarıda mesajınızda okuduğum gibi, anal vs gibi şeyler isterse, bunu açık ve net özgüvenle istemediğini söyle!
Eğer sorun yapıyorsa, inan bana seni hak etmemiştir. Küsüyorsa, bırak küssün! SEN SAKIN MSJ ATMA, ARAMA.. o ararsa bile hemen üzerine düşüp teli açma!
merak etsin, taki sana msj atana kadar. kötü msj atsa bile haberini alamasın. Seni kayıp etmiş duygusuyla yaşasın. Baktınki arıyor, bu sefer msj iyi olduğunu merak edecek birşeyin olmadığını yazarsın. inan bana olduğun yere gelmek için biran önce gün sayacak!!!ü

Sen ona müsade ettikçe tepene çıkıyor! erkekler böyle. senin zayıf noktanı biliyor. oda onsuz yaşayamaman!!!!
Sende onun zayıf noktasını bul!!! cinsellikmi?? ozaman zayıf noktasına deyin.

benden sana tavsiye, nekadar uyabilirsin, nekadar dediklerimi yaparsın bilemem! Fakat KAÇAN HERZAMAN KOVALANIR

Eyer, kız arkadaşin için cok aptalmiş desem kısmazsın değilmi?
ahhh, ahhh işte zayıf karakterli olmak böyle bir şey..

bu akılla giderse, kendisine cok zarar verdirecek değil, kendisi verecek!
sen onu uyarmışsin zaten:s onsuz yaşayamam diyorda, yanlışlarlami yaşiyacagini sanıyor...m
o erkek o kıza deyer bile vermiyor, eminim sevmiyordurda! Yoksa asla öyle iyirenç bir şeyi teklif etmezdi..

Son düzenleyen: Moderatör:
En kızdıgım şey bu işte !

Eger ki haddimi aşarsam şimdiden özür dilerim.

Yahu O onun sevgilisi, sahibi degil ki... Arkadaşınız hayatının merkezi olarak görüyorsa O'nu, o zaman çok boş bir hayat yaşıyor.
Kpss ye hazırlanıyormuş ne guzel, buna agırlık versin ve o insanımsıdan bir an önce kurtulsun.
Yoksa hayatı ilerleyen dönemlerde iyice zindan olacak ve yaşama amacını unutucak. Yazık etmesin kendine, daha kim bilir kaç kişi çıkacaktır karşısına.
Önceligini sınavlarına, kariyerine versin. Sonrası kendiliginden gelecektir zaten.

ne diyeceğimi bilemiyorum.bu durumda en mantıklı olan ayrılması.her istediğini yapmak da ne demek?bir kişi için kendini bu kadar strese sokmak yanlış.sen de ayrıl demişsin zaten başka bir öneri gelmiyor aklıma ama tabi bir psikologa da gidebilir de benim anlamadığım 2 ayda 1 görüşürken nasıl bağlanmış bu kadar?sanırım bu kişiyle içindeki bir boşluğu dolduruyor ama kimse vazgeçilmez değildir ve kimse vazgeçilemez olmamalı.her şeyden önce kendini düşünmeli.

arkadaşıma defarlaca anlattım konuştum ama dediği şu o benim ilkim ve sonum olacak. Hayatına onsuz devam etme düşüncesine bile katlanamıyor gayet aklı başında bir kızıdr normalde ailesi onu çok sever her konuda destekler. arkadaşıma dayanamayıp özgüven problemi olduğunu söyledim ama bir etki etmiyor çok uğraştım ama bilişsel yapısı bozulmuş vaziyette. Çocuk küsünce defalarca arıyor, mesajlar atıyor mailler atıyor beni bırakma diye

Başka bir hatayatı olabileceğini düşünemiyor tatlı bir kızdır. Bir sürü birileriyle tanıştırmak istedi ama bu düşünceye bile tahamülü yok

Kusura bakmayın ama arkadaşınız gibi kızlara çok kızıyorum ben.
Seni her türlü kullanıyor ama lafa gelince dini bütün.
Oha yani oha.
Bağımlılık derecesinde bağlı neyine bağlı anlamıyorum.
Kullanıp atacak onu bir gün.
İnsan sevdiğini bu şekilde zedelemez, kırmaz.
İhiyaçlarının karşılamak zorundaymış gibi davranmaz.
Çok sinir oldum banlanmadan çıkıyım

Bir arkadasimin basina da ayni sey gelmisti, hatta ayni sekilde ben de sinir krizi gecirmesi sonucunda ögrenmistim. Ne kadar agladigini gün gibi hatirliyorum. Iste bazi kadinlarin böyle zayif yanlari var, güclü duramama o askin sevginin karsisinda yenik düsme durumu. Bile bile lades deme durumu. Bence cocugun zaten psikolojisi bozuk. Kendi de zaten itiraf etmis, kontrol edemedigini. Cok kötü bir durum cidden. Bence arkadasiniz yasadiklarinin bedelini gögüslenecek kuvvette olmali. Sanirim o simdi, bakire degilim beni kimse almaz daha diye düsünüyordur. Bu düsünce cok yanlis. Yaptiklarinin arkasinda durabilmeli. O anlattigim arkadasi ben ikna etmistim sonunda görüsmemeye. Simdi ne yapiyordur bilmiyorum. Ama kesinlikle ayrildiklarina eminim.

Ki öte yandan cinselligi ve aski tadinda yasiyan bir sürü cift var evlenmeden önce, bunlarin bir kismi da yürümüyor ayriliyorlar, dolayisiyla bundan sonraki tek secenek, bekareti tabu haline getirmemis bir insan bulabilmek. Ya da sevgiliyi alip terapiste götürmek, ic güdülerini kontrol etmesini ögretmek, baska sorunlari yoksa gercekten tek sorun buysa ve geri kalan sürede mutlularsa, denemeye deger bir yol.

inanın ben de çok sinirliyim çok üzülüyorum. sağlıklı düşünemiyor bunu görüyorum ama elimden bir şey gelmiyor en azından farklı insanların yorumlarını görmesini istedim çünkğ gerçek hayatta kimseye anlatmıyor bana da çok yeni açıldığı o ağlama kriziyle

çocuktan iğreniyorum artık ama arkadşım o olmazsa ölürüm modunda offf

Sen bence bir liste yap
1'den 50 kadar sirala eyer bu ilişkiyi bitirmedigi takdirde başına neler gelecegini.

mesela,

1: okul hayatındaki başarın düşecek
2: arkadaşlarımla olan ilişkin bozulacak
3: ailenle aran bozulacak
4: ruh ve fizik saglıgın bozulacak

Falan yazıp, bunu uyuduğu yakın bir duvara assın ve bir hafta sürekli o listeyi izlesin/ okusun.

belki ozaman inanacak ve bu kötülüğü yapmayacakdir kendisine

açık ve net bu adam bu kızı sevmiyor. sadece zaafını anlamış ve ihtiyaçlarını gidermek istiyor. böyle hayat mı oLur evet bunu hemen heemen her erkek teklif eder ama kabul etmedi diyede tavır almak neyin nesi ? eğer buyüzden konusmuyorsa bu insan adam değiL. o kız daha anne kuzusu ne ilişki bilir ne baska birşey hayvan gibi isteklerle kızı bu hale getirmesii ! çok sinirlendim gerçekten.. arkdasına söyle hemen o adamdan ayrılsın.. hemde hemen bir pskolga gitsin bu insala devam ederse hem hayatından oLur hem sağlığından

cinsel birlikteliği olmadı çocuk ben sana öyle bir zarar veremem diyor ama bunu istiyor. O kadar çelişkili bir durum ki. Bende çocuğun rahatsız olduğunu düşünüyorum geçmişte çok bozuk bir yaşantısı olmuş her şeyi yapmış yaşamış 3 yıldır tam tersi bir yol çiziyor ve tek bu konuyu kontrol edmediğini ifade ediyor

yapılacak bısey yok ne desenız bos.koymus kafaya arkadasınız.sıze yapmadım deyıp yapacaktır.gec ogrenecek hatasını cok uzulecek cunku sonrasında terkedılecek kesınlıkle.benım bu duruma tek tavsıyem kotunun ıyısını tavsıye edın ıkna edın.o sekılde ılıskıye gırecegıne normal bır bırlıktelık yasasın barı.hem zararlı hem ıgrenc hem gunah.madem bu cocuk sevıyor lafta tabı onun yerıne bunu teklıf etsın bakalım ne dıcek.belkı ben normal ılıskı ıstemıyorum derse arkadasınızın jetonu duser kullanıldıgı ıle ılgılı.aklıma baska bısey gelmıyor.keske hıcbırını yapmasa ama.

arkadaşın güzeell bir tekme yemeden anlamaz biz ne desek boş.. yaşaması lazım onun gerçek yüzünü görmesi için. dini bütünlük onamı kalmış bu kafayla

çocuk bende çok dengesiz bir imaj çiziyor

kapanması ve namaza başlamasıyla ilgili kitaplar öneriyor bunların güzelliğini anlatıyor. Bir taraftan da kabul edilemez isteklerde bulunuyor. Arkadaşımında dengeleri bozuldu genelde çok uyumlu oldukları için arkadaşım bu konular açılınca konuyu geçiştirdiğini teli bir şekilde kapattığını anlattı. cinsellik konusunda çok zorlandığını vazgeçemediğini ama bununla mücadele ettiğini söylüyormuş

amaç belli:) diini suistml ediyor işte:) hani çok iyi niyetli namazında niyazında:) ama erkeklik hormonlarınada dur diyemiyor ne olu beni anla ayakları ! gerçekten öyle inançLı bi adam olsa bunun zina olduğunu da bilirdi.

aynen bu imajı çiziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…