yakın bir arkadaşımın sorunuyla ilgili

Daha neee :)
Arkadasin hala devam ediyorsa bu cocukla cildirmis olmali :)

Ben onsuz ölürüm yasayamam vakasi her genc kizin basina gelir, sonradan ölmediginizi hayatin daha da güzellestigini fark edersiniz ama biraz zaman alir, hepsi bu.

Ben arkadasinizi elestirmiyorum, cünkü üniversite döneminde böyle sapkin erkeklere bir sekilde asik olan birakamayan cok insan tanidim. Gönül bu ota da konar b.k`a da diye ünlü bir söz var ya, tam o durum yani :)
Yani bagimliligin ne demek oldugunu biliyorum.
Siz kendinizi yipratmamaya calisin, bu tarz insanlari o bagimliliktan koparmak zordur. Ben denedim, biliyor musun o bahsettigim arkadasi kurtaracagim diye ben psikolojik cöküs yasamistim. Anlamiyordu cünkü. Biliyordu ama degistiremiyordu falan. Bir kere tam ikna ettim sanmistim, tekrar gitmis. Beni görmeliydin, o kadar emek harcadiktan sonra yikilmistim. 3 gün hicbir insan evladiyla konusmadim, ki yurtta kaliyorum 6 kisiyle düsün. Herkes kizim cevap versene diyor, ben agzimi acmak istememistim... Ruh gibiydim. Dilerim sen de benim gibi kendini kaptirmazsin.

Sonra böyle insanlardan uzak durmam gerektigini anladim. Ailesi okulu biraktirdi da hayati kurtuldu.

Dolayisiyla arkadasiniz okuyorsa bana kizmasin, siz bir takim seyleri anlamaya calismaz ve hala bu bagimlilik batagindan cikamazken aslinda olan etrafinizda sizi seven ve yardim etmek isteyenlere oluyor bunu unutmayin. Cok kiziyorum böyle insanlara, gurur diye birsey vardir. Fazlasi da zarardir ama belli bir düzeyde olmazsa hayatta hicbir sey elde edemezsiniz. Onu da kaybedersiniz.

Hos o cocugun bir süre sonra kizi terk ettigini ve sadece ihtiyac gidermek icin aradigini da ilave edeyim. Belki düzeltebiliriz seni unutamiyorum diyor, isini gördükten sonra, günlerce aramiyordu...

Arkadasiniz anlamazsa ve siz de yiprandiginizi hissetmeye baslarsaniz, arkadasliginizi cok uzatmayin. O istemedikten sonra degismeyi, kimse yardim edemez.

arkadaşın güzeell bir tekme yemeden anlamaz biz ne desek boş.. yaşaması lazım onun gerçek yüzünü görmesi için. dini bütünlük onamı kalmış bu kafayla

İstediklerini vermesin bak nasıl basıyor tekmeyi.
Arkadaşına söyle bakalım sevgisinden emin olmak istiyorsa cinsel isteklerine asla cevap vermesin bakalım ilişkisi sürüyor mu

bunu önermiştim ama yazmadı bile bunu söyeldiğimde hayatında o olmazsa başka bir şeyin olmasına gerek yokmuş

bunu önermiştim ama yazmadı bile bunu söyeldiğimde hayatında o olmazsa başka bir şeyin olmasına gerek yokmuş

Bazen insanın ne hali varsa görsün diyesi geliyor ama kıyamıyorum valla.
Yazık ediyor kendine ama bazen düşmeden kalkılmıyor.
Bakalım ne zaman anlayacak hatasını.
Şimdi ona kim ne derse desin vız gelir tırıs gider.

şimdiye kadar ciddi bir ilişkisi olmadı arkadaşımın ve bütün erkekleri ondan tanıyor başka seçenek olduğunu hatta erkek olmadan da hayatn var olabileceğini anlatmaya çalıştım ama kendi istemedikten sonra bir şey olmuyor

Hadi onsuz yaşayamam diyormuş....
diyelimki isteklerini kabul etti yada etmeden bişekilde hızlıca evlenmelerini sağladı sonra ne olacak?
burada adam normal bir cinsellikten bile bahsetmiyor, sağlıksız, ahlaksız bir birleşmeden bahsediyor bu "hastalıklı bir adamın diyeceği şeyler değil mi?"
böyle dürtü kontrolu olmayan bir adamla evlense ne olacak? çok mu mutlu olacak, böyle bir adamın çocuklarını nasıl büyütecek nasıl gevenecek ona?

bi de bu sana zarar vermem ne demek? evleneceğinden %100 emin olsa direkt birlikte olmak istemez mi?
zarar vermeyeyim ki tekmeyi bastığımda diyecek birşeyi olmasın demek bu...
çok ayıp ve günah, yeterli zararı vermiş zaten kızın psikolojisine....

ama biz ne desek boş arkadaşında biraz saplantılı olduğu ve o da sözde sevgi aşk dürtüsünü kontrol edemediği için takmaz bu dediklerimizi...belki de tencere kapak olur ilişkileri ne diyeyim, burada düşünülecek tartışılacak birşey bile yok çünkü bence....

Arkadaşına bunları okut.. O adam o kızla evlenmeyecek bence,evlenirse bile kesinlikle şiddet uygular ve aldatır.. adam vicdansız,acımasız,iradesiz,dinle alakası yok ve arkadaşına saygısı sıfır.. onun isteklerine,tercihlerine saygı duymayan insanla ne yapabilir..

Bu şekilde boyun eğdiği sürece asla saygı göremez...

Üzgünüm ki arkadaşını canı istediği kadar sömürecek sonrada başkasını bulup tekmeyi vuracak..Maalesef arkadaşın bunları yaşayarak öğrenecek..

bende böyle düşünüyorum ama farklı insanların yorumuyla belki birazcık düşünür. çocuk zaten öyle kör kütük aşık değil ilerde ne olur belli olmaz tarzında

Valla arkadaşın için yapacak bir şey yok gibi görünüyor.
yaşamadan aklı başına gelemeyecek tiplerden desene,
o kazığı yemeden akilanmaz, ne desen boş!

yemek yapmam gerekiyor o yüzden kaynak taraması yapamayacağım siz arar bulur okutursunuz ona..
evli çiftlerde bile ters ilişki için kadını zorlamak, yada psikolojisini bozacak şekilde bu konu üzerine konuşmak tek celsede boşanma sebebidir diye biliyorum...bu sebeple boşanmalar da var evlensede bitmeyebilir yani o MALUM İSTEKLER haberi olsun.... gazete haberleri okumuştum bu konuyla ilgili...

Kusura bakma ama,

Adam kendini tatmin etmenin yolunu arkadaşının saflığında bulmuş. Ve belli ki arkadaşın gibi safını, ona boyun eğenini bulamayacağını bildiği için onu kullanıyor.

Arkadaşın gerçekten sevdiği adamla düzgün yolarla bir şeyleri yaşamak istese bir şey diyemem ama böyle sevgilimi kaybederim korkusuyla düşünmeden etmeden saçma sapan isteklerine boyun eğen kızları da anlamıyorum açıkçası neyi ile elde tutumaya çalışıyor sevgilisini bunun farkında mı ne demek onunla yapmak istemediği şeyleri yapmayınca aramıyor sormuyor seviyor mu şimdi bu erkek müsveddesi.Bu kadar da alçalmayın kadın olarak ya şu iğrenç yaratıkların karşısında artık. Seven adam dokunmaya bile kıyamaz lafına da inanmıyorum insan sevdiğinie dokunmak ister , kokusunu duymak, bir şeyler paylaşmak ister elbette ama bu istekler karşılıklı olur böyle ahlaksızca sadece çiftleşme diktalarıyla değil.

Arkadasiniz bagimli gibi olmus ve bildiginiz üzere bagimlilar sadece kendileri de isterse sagligina kavusabilir. Görünen köy klavuz istemez herseyin farkinda. Bu yaratiktan sadece ve sadece kendi isterse kurtulabilir. Hani insan arkadasina göremediklerini, hissedemediklerini söylemeye calisir ama arkadasi konduramaz, sizinki gelip kendisi anlattigi halde ayrilamiyor birakamam diyor. Böyle bir adamla beraber olunur mu? Hadi tuttu evlenelim dedi arkadasiniza, bununla evlenilir mi, saglikli bir hayat sürülür mü? Hem elin sapigi yüzünden sinir krizleri gecireyim hem de birakamam ayrilamam diyeyim.

Arkadasiniza burada acilan topikleri okutun. Böyle psikopatlarin eline düsüp buradan yardim isteyen caresiz üyelerin konularini okutun kendisine, biz ne desek bos.

arkadaşımın aklından bırakmak düşüncesi bile geçmiyor. o vazageçer diye düşünüyor off inş birazcık düşünür

arkadaşın büyülenmniş gibi sanki sağlıklı düşünemiyor gerçekleri göremiyor pislik adam resmen arkadaşının ona olan zaafını kullanıyor sen şimdi ne dersen de arkadaşın seni anlamaz mümkünse onu psikiyatra gitmesi için ikna et önce psikolojisi yerine gelsin mantıklı düşünmeye başlarsa zaten o adamdan kendisine hayır gelmeyeceğini anlarumarım yakın zamanda o fırsatçı adamdan kurtulur

merek etme arkadaşın onsuz ölmez hayatında unutamayacağı bir kazık yer sadece üç kağıtcı sana zarar vermeden ilişki yaşamak bu nedemek oluyor aman başıma kalma arkadaşın açsın gözünü 2 ayda bir gördüğüne göre o kendi kafasında yarattığı adama aşık olmuş gerçeği ile böyle ağlayıp durduğu taktirde tanışamaz kendine gelsin hata yapmasın

Arkadaşının yaşı küçük değil neyin ne olduğunu biliyor ve umursamıyor sadece ve istemediği sürece umursamayacak asla çok daha fazla üstüne düşersen onun gözünde kötü olacaksın "Beni kıskanıyor" "Mutlu olmamı çekemiyor" gibi saçma laflara girecektir. Bırak kendi haline ne hali var ise görsün sen yaptın yapacağını oda tercihini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…