cinsel birlikteliği olmadı çocuk ben sana öyle bir zarar veremem diyor ama bunu istiyor. O kadar çelişkili bir durum ki. Bende çocuğun rahatsız olduğunu düşünüyorum geçmişte çok bozuk bir yaşantısı olmuş her şeyi yapmış yaşamış 3 yıldır tam tersi bir yol çiziyor ve tek bu konuyu kontrol edmediğini ifade ediyor
arkadaşın güzeell bir tekme yemeden anlamaz biz ne desek boş.. yaşaması lazım onun gerçek yüzünü görmesi için. dini bütünlük onamı kalmış bu kafayla
Sen bence bir liste yap
1'den 50 kadar sirala eyer bu ilişkiyi bitirmedigi takdirde başına neler gelecegini.
mesela,
1: okul hayatındaki başarın düşecek
2: arkadaşlarımla olan ilişkin bozulacak
3: ailenle aran bozulacak
4: ruh ve fizik saglıgın bozulacak
Falan yazıp, bunu uyuduğu yakın bir duvara assın ve bir hafta sürekli o listeyi izlesin/ okusun.
belki ozaman inanacak ve bu kötülüğü yapmayacakdir kendisine
bunu önermiştim ama yazmadı bile bunu söyeldiğimde hayatında o olmazsa başka bir şeyin olmasına gerek yokmuş
şimdiye kadar ciddi bir ilişkisi olmadı arkadaşımın ve bütün erkekleri ondan tanıyor başka seçenek olduğunu hatta erkek olmadan da hayatn var olabileceğini anlatmaya çalıştım ama kendi istemedikten sonra bir şey olmuyorBazen insanın ne hali varsa görsün diyesi geliyor ama kıyamıyorum valla.
Yazık ediyor kendine ama bazen düşmeden kalkılmıyor.
Bakalım ne zaman anlayacak hatasını.
Şimdi ona kim ne derse desin vız gelir tırıs gider.
amin diyorum .............yaşları da az değil ki ya Allah akıl fikir verSin ne diyim. umarım anlar geç olmadan
Hadi onsuz yaşayamam diyormuş....
diyelimki isteklerini kabul etti yada etmeden bişekilde hızlıca evlenmelerini sağladı sonra ne olacak?
burada adam normal bir cinsellikten bile bahsetmiyor, sağlıksız, ahlaksız bir birleşmeden bahsediyor bu "hastalıklı bir adamın diyeceği şeyler değil mi?"
böyle dürtü kontrolu olmayan bir adamla evlense ne olacak? çok mu mutlu olacak, böyle bir adamın çocuklarını nasıl büyütecek nasıl gevenecek ona?
bi de bu sana zarar vermem ne demek? evleneceğinden %100 emin olsa direkt birlikte olmak istemez mi?
zarar vermeyeyim ki tekmeyi bastığımda diyecek birşeyi olmasın demek bu...
çok ayıp ve günah, yeterli zararı vermiş zaten kızın psikolojisine....
ama biz ne desek boş arkadaşında biraz saplantılı olduğu ve o da sözde sevgi aşk dürtüsünü kontrol edemediği için takmaz bu dediklerimizi...belki de tencere kapak olur ilişkileri ne diyeyim, burada düşünülecek tartışılacak birşey bile yok çünkü bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?